reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Azorek ja tez w pierwszej ciązy przytyłam 26 kg ale nie ukrywam że pochlaniałm słodycze i jeszcze ta tarczyca . Niestety nie doszłam do wagi wyjściowej i teraz muszę bardzo uważać tym bardziej że musze teraz dodatkowo mieć kondycje dla synka a przy nim tez niestety spokój mi nie grozi:) :)

reklama
no ja do tego jestem baaardzo daleko od babci i dziadka wiec jestesmy sami sobie z mezem nawet nie ma jak do kina wyjsc:dry:chyba ze na romantyczny wypad do kina na bajke we trojke:-D zb;iza nam sie kolejna rocznica slubu i jak chcemy isc na kolacje np to tez stolik dla trojki bierzemy ;-):-) nie jest latwo czasem ale co tam niektorzy maja wiecej roboty np z 3-4dzieci:tak:tak sie teraz zastanawiam ile mnie nerwow czeka jeszcze z amelkowna hehehehe i ciagle sie martwie zeby bobo bylo cale i zdrowe teraz:zawstydzona/y: ja nawet nie wierze do konca w te ciaze....mam zespol policystycznych jajnikow i endometrioze o amelkowne walczylismy 3,5 roku a tu nagle za drugim podejsciem:szok: jestem mega szczesliwa i chce z calego serca zeby bylo juz tylko dobrze wrecz rzadam ze musi byc wsio ok:tak:
z amelkowna w ciazy mialam takie zachcianki na czekolade z bakaliami ...potrafilam zjadac po 2-3 tabliczki dziennie ...jadlam jak batonika hehe:zawstydzona/y::-D

Cześć dziewczyny :)

widzę że na tapecie był temat dodatkowych kg w czasie ciąży ... to ja przytyłam 40 kg...ale wszystko zrzuciłam raz dwa bez żadnego odchudzania, pasów poporodowych itd. Synek wszystko ze mnie wyssał :-p
Ja rzadko miałam ochotę na zachcianki... za to jak już mnie naszło to porządnie :rofl2:

Mój Mati jest w przedszkolu od 7 do 15 od pon. do piątku ... mi jest bardzo szkoda że on tyle musi być w przedszkolu i chętnie byłabym z nim więcej w domu.

Moim objawem ciążowym nadal są tylko bolące piersi i lekkie pobolewania jak na @ :happy2:

aha no i co ważne to podzieliłam się dzisiaj radosną nowiną z meżem :)

U mnie w terminie z usg zaczęły odchodzić wody, ale skurczów nie było,wiec wywoływali :/, po 19h męki cięciem się skończyło w terminie z kalendarza.

Witaj Asieńka,gratulacje.
W obydwu ciążach przytyłam około 9-10kg,ale ja mam wyjściową wagę dość dużą.:crazy:
Obydwa porody odbyły się przed terminem, z czego z Ewą ledwo do szpitala zdążyłam:baffled:

reklama
czas leci nieubłaganie, a mi się wydawało, że się wlecze niemilosiernie.... :)

chciałabym Wam życzyć wytrwalości i cierpliwości, spokojnej ciąży, bezproblemowego porodu i szczęsliwego macierzyństwa ;)

Do góry