Azorek ja tez w pierwszej ciązy przytyłam 26 kg ale nie ukrywam że pochlaniałm słodycze i jeszcze ta tarczyca . Niestety nie doszłam do wagi wyjściowej i teraz muszę bardzo uważać tym bardziej że musze teraz dodatkowo mieć kondycje dla synka a przy nim tez niestety spokój mi nie grozi

reklama
azorek84
mama Amelii 2009
no ja do tego jestem baaardzo daleko od babci i dziadka wiec jestesmy sami sobie z mezem nawet nie ma jak do kina wyjsc
chyba ze na romantyczny wypad do kina na bajke we trojke
zb;iza nam sie kolejna rocznica slubu i jak chcemy isc na kolacje np to tez stolik dla trojki bierzemy ;-):-) nie jest latwo czasem ale co tam niektorzy maja wiecej roboty np z 3-4dzieci
tak sie teraz zastanawiam ile mnie nerwow czeka jeszcze z amelkowna hehehehe i ciagle sie martwie zeby bobo bylo cale i zdrowe teraz
ja nawet nie wierze do konca w te ciaze....mam zespol policystycznych jajnikow i endometrioze o amelkowne walczylismy 3,5 roku a tu nagle za drugim podejsciem
jestem mega szczesliwa i chce z calego serca zeby bylo juz tylko dobrze wrecz rzadam ze musi byc wsio ok
z amelkowna w ciazy mialam takie zachcianki na czekolade z bakaliami ...potrafilam zjadac po 2-3 tabliczki dziennie ...jadlam jak batonika hehe

chyba ze na romantyczny wypad do kina na bajke we trojke
zb;iza nam sie kolejna rocznica slubu i jak chcemy isc na kolacje np to tez stolik dla trojki bierzemy ;-):-) nie jest latwo czasem ale co tam niektorzy maja wiecej roboty np z 3-4dzieci
tak sie teraz zastanawiam ile mnie nerwow czeka jeszcze z amelkowna hehehehe i ciagle sie martwie zeby bobo bylo cale i zdrowe teraz
ja nawet nie wierze do konca w te ciaze....mam zespol policystycznych jajnikow i endometrioze o amelkowne walczylismy 3,5 roku a tu nagle za drugim podejsciem
jestem mega szczesliwa i chce z calego serca zeby bylo juz tylko dobrze wrecz rzadam ze musi byc wsio ok
z amelkowna w ciazy mialam takie zachcianki na czekolade z bakaliami ...potrafilam zjadac po 2-3 tabliczki dziennie ...jadlam jak batonika hehe

-Lorelain-
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny 
widzę że na tapecie był temat dodatkowych kg w czasie ciąży ... to ja przytyłam 40 kg...ale wszystko zrzuciłam raz dwa bez żadnego odchudzania, pasów poporodowych itd. Synek wszystko ze mnie wyssał
Ja rzadko miałam ochotę na zachcianki... za to jak już mnie naszło to porządnie
Mój Mati jest w przedszkolu od 7 do 15 od pon. do piątku ... mi jest bardzo szkoda że on tyle musi być w przedszkolu i chętnie byłabym z nim więcej w domu.
Moim objawem ciążowym nadal są tylko bolące piersi i lekkie pobolewania jak na @
aha no i co ważne to podzieliłam się dzisiaj radosną nowiną z meżem
widzę że na tapecie był temat dodatkowych kg w czasie ciąży ... to ja przytyłam 40 kg...ale wszystko zrzuciłam raz dwa bez żadnego odchudzania, pasów poporodowych itd. Synek wszystko ze mnie wyssał

Ja rzadko miałam ochotę na zachcianki... za to jak już mnie naszło to porządnie

Mój Mati jest w przedszkolu od 7 do 15 od pon. do piątku ... mi jest bardzo szkoda że on tyle musi być w przedszkolu i chętnie byłabym z nim więcej w domu.
Moim objawem ciążowym nadal są tylko bolące piersi i lekkie pobolewania jak na @

aha no i co ważne to podzieliłam się dzisiaj radosną nowiną z meżem
asienka0086
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie październikowe mamy
.Dołączam się do was,termin mam na 1 października :-)
.Dołączam się do was,termin mam na 1 października :-)asienka0086
Zaciekawiona BB
Ciekawe czy któraś z nas urodzi w tym terminie
. Chociaż u mnie to niemalże jak w zegarku poprzedni poród był.
. Chociaż u mnie to niemalże jak w zegarku poprzedni poród był.asienka0086
Zaciekawiona BB
U mnie w terminie z usg zaczęły odchodzić wody, ale skurczów nie było,wiec wywoływali :/, po 19h męki cięciem się skończyło w terminie z kalendarza.
reklama
K
karol_in-a
Gość
czas leci nieubłaganie, a mi się wydawało, że się wlecze niemilosiernie.... 
chciałabym Wam życzyć wytrwalości i cierpliwości, spokojnej ciąży, bezproblemowego porodu i szczęsliwego macierzyństwa
chciałabym Wam życzyć wytrwalości i cierpliwości, spokojnej ciąży, bezproblemowego porodu i szczęsliwego macierzyństwa