emotion, skurcze porodowe czujesz tak właśnie jak ból przy miesiączce. Tylko wiadomo, że w trochę większym natężeniu;-) No i dlatego, to powód do niepokoju. 
Dziewczyny, dzięki za troskę:-) Mnie delikatnie ćmi, nawet nie potrafię powiedzieć czy ten "ból" się jakoś powtarza...
vibeke, ser żółty i pomidor, to podstawa kanapek
 Uwielbiam topiony ser żółty na tostach, makaronie, zapiekankach - jadłabym ze wszystkim
 Tylko organizm protestuje
sonkaa, uwielbiam masło czosnkowe
 Ja w ogóle jestem maślana
 A masło z czosnkiem to już w ogóle niebo w gębie
 Głowa lepiej?
azorek, mnie też czasem chwyci takie ssanie i wtedy nie ma zmiłuj się:-) Jestem jak odkurzacz

Dziewczyny, dzięki za troskę:-) Mnie delikatnie ćmi, nawet nie potrafię powiedzieć czy ten "ból" się jakoś powtarza...
vibeke, ser żółty i pomidor, to podstawa kanapek
 Uwielbiam topiony ser żółty na tostach, makaronie, zapiekankach - jadłabym ze wszystkim
 Tylko organizm protestuje
sonkaa, uwielbiam masło czosnkowe
 Ja w ogóle jestem maślana
 A masło z czosnkiem to już w ogóle niebo w gębie
 Głowa lepiej?azorek, mnie też czasem chwyci takie ssanie i wtedy nie ma zmiłuj się:-) Jestem jak odkurzacz

a bole jak na miesiaczke na tym etapie ciazy moga oznaczac skurcze niestety.
ale da sie wytrzymac
 I mnóstwo innych rzeczy. Właśnie odpoczywam po talerzu makaronu a la carbonara.
:-)
 ja wiem, że to normalne, że 8 miesiącu ciąży nie chodzi się w rozmiarze 38, seksownie kołysząc się na boki, ale co poradzę, że źle się czuje we własnym ciele.