Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas tylko pampersy wchodzą w grę bo i po happy i po babysmile zaraz miała odparzoną pupę a pieluszki zmieniane tak samo często jak pampersy, co ok.3h.
u nas ten sab simplex chyba sie jednak nie sprawdza... od środy go używamy i jeden dzień świętego spokoju był i dalej prężenie, wicie i wycie, budzi sie tylko i wyłącznie z płaczem, jak je to nigdy nie wiem ile pożarła, bo połowa karmienia to jej uspokajanie. nie jem nic zakazanego a i tak dzieje się nieciekawie. nie wiem czy próbować innych kropli czy co... a mama jeszcze mnie oczywiście podnosi na duchu, że ona pewnie dużo powietrza łyka pijąc przez kapturek i to też ma wpływ na kolki... no i super bo bez kaptura już nie łapie, leniuszek mały.
a ja wczoraj byłam na wielkim polowaniu w gorzowskiej askanie, była noc wyprzedaży. dzidzia nakarmiona z dwóch cyców spała słodko z tatusiem a ja z przyjaciółmi pojechaliśmy na zupełnie nieudane łowy. stwierdzam, że jestem dinozaurem, bo aktualna moda jest totalnie nie dla mnie... w domu byłam 0:13 a młoda obudziła się 0:10, jak wjeżdżałam na podjazd![]()
Laptop i naprzód... czasami gazeta...Sugar- jak ty jestes w stanie w nocy karmic i nie spac????? ja dzisiaj karmilam ok 2 i obie zasnelysmy w lozku, dopiero okolo 5 Madzik znowu sie przebudzil i juz trafila do siebie