Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natolin- daj znac po wizycie
Margerita- na pewno sie spodoba chustowanie!!
Mala mi- ale ci fajnie z tymi studiami!!
A mi sie /magdalenka osrala po pachy, doslownie, lacznie z lozeczkiem cala do prania poszla, heh wqrzaja mnie te pieluszki happy, co chwile przemakaja, a mam jeszcze jedna paczke wrrr

Ja mało piłam i poszłam na solarium akurat na mnie mało picia podziałało ale solarium nie spaliło mi pokarmua ja tesknie za cycaniem mojej dzidzi
piersi przepelnione odciagam pije szalwie, ale mleka mam w cholere, do odczuxia ulgi musze ze 100 sciagnac :|
jak zahamowac laktacje?
czasem mysle, czy nie odciagac, zeby utrzymac i karmic po antybiotyku, ale malemu juz zaczela po sztucznym ladnie wysypka zlazic i spokojniejszy. tylko kupka nie idzie. hm.
czuje sie wyrodna matka, ze mam tyle mleka i je wylewam.
wróciłam. moja pani dr mnie zbadała i powiedziała, że wydzielina jest OK i że nie widzi nic niepokojącego, natomiast uprzedziła, żebym nie liczyła na cuda, bo niestety po takim porodzie mogę czuć ból i dyskomfort nawet przez rok... ;/ zaznaczyła, że szczególnie przy współżyciu...
no i powiedziała rzecz o której mówiłam sama Wam jak wróciłam ze szpitala, co niektóre z Was mnie pocieszały, że to nieprawda, ale ona potwierdziła moje słowa mówiąc - proszę pamiętać, że pani nie urodziła naturalnie tylko zabiegowo, więc i dochodzenie do siebie inne...
więc miałam rację, że mojego porodu naturalnym nazwać nie można...
ale dosyć o mnie, bo mi już ulżyło, że nic niepokojącego się nie dzieje, natomiast z moim małym chyba nie jest dobrze, bo taki niespokojny... mąż stwierdził, że to kolka i poleciał do apteki.
co polecacie? bo może jeszcze zdążę mu napisać co kupić. i po czym w ogóle poznać, że to kolka???