Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DOBRANOCKA jak ja kiedys mialam sakramencka goraczke to moj ojciec w aptece kupil jakies czopki i to dopiero pomoglo (mialam 41 prawie bo dostalam udaru slonecznego kupe lat temu), majaczylam telepalo mnie a bylam goraca jak piec. te czopki wlasnie zbily goraczke w godzine, a lalo sie ze mnie jak sie pocilam po nich ze lozko bylo mokre a ja taka mokra jakbym z kapieli w ciuchach wyszla. wspolczucia w kazdym razie.
zrobie sobie zakupy przy okazji i spacer bo u nas slonce i kolo 22 stopni. takze popludnie bede miala zajetepp
Dzięki Dziulka i Ladygab - z mężem już lepiej - po taaaakiej dawce leków spadla mu gorączka - teraz leży osłabiony bo tak kręci mu się w głowie, że się przewraca. Ale myślę że jutro będzie już dobrze :-) Brat zabrał mnie z Małą na zakupy do Kauflandu, ale z tym Piotrem i Pawłem to nie głupi pomysł jest! :-)
Aha, kupiłam mleko początkowe Gerbera. Zobaczymy czy posmakuje :-)
Dziuluś, a może napisz nam na forum jak wygląda słońce i ładna pogoda, co? Bo u mnie tak szaro buro i deszczowo, że zapomniałam już jak to jest kiedy jest ciepło...
ja sie tez coraz bardziej jak bar leczny czuje, ciagle z cycem na wierzchu,
mowisz ulisia, ze calkiem si jest ta chusta, jeszcze jakies chustowe mamy sa, bo ja na dniach mam zamiar zamowic wiec prosze o porady co i jak, gdzie zamawiac