Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie nauczyli prostego wiązania na targach Mother & Baby we Wrocławiu - byłaś może?lady-a gdzie sie uczylas chusty wiazac?
Ja sie przymierzam do tematu i chce sie z mala na jakis kurs zapisac. Moze mi cos polecisz?
W szpitalu dostałam przykaz, że jak pojawi się żółto-zielona wydzielina to trzeba się zgłosić szybko do gina, bo to stan zapalny i ropa cieknie... Może dlatego Cię tam boli tak długo...? Wiem, że jak ja już wygojona to łatwo mi gadać, ale... Trzymaj się dzielnie Kochana! Bardzo się o Ciebie martwię. A jeszcze dzisiaj mam taki nastrój, że od byle czego płaczę i się wzruszam, także możesz sobie łatwo wyobrazić, jak teraz wyglądam zasmarkana i zapłakana nad klawiaturą ;-)kurcze... już było tak jakoś lepiej, a dzisiaj jak wstałam, poszłam zrobić siku, podmyłam się tantum rosa i zaczęłam się osuszać ręcznikiem to jakaś żółto-zielona wydzielina się pojawiła :-( tak trochę jakby upławy :-( i znowu mi źle i nie wiem co robić :-( straszny jest ten połóg!!! mam dość :-(
Ja też tak miałam dzisiaj w nocyA ja w nocy śmiałam się z mojego dziecka, które sobie robiło numery: co zmieniłam pieluszkę, to prrrt! i znowu kupa. I tak kilka razy. Zużyłam ich w sumie do rana chyba z dziesięć, a za każdym razem Olek buzia w ciup i ten wzrok: "no co się dziwisz?"
![]()
jakie chusty chcecie kupic, elastyczne czy te tkane, polecicie cos, bo sie do zakupu przymierzam