dobranocka
podwójna październikówka!
Sarisko, nam pępuszek odpadł po równych trzech tygodniach! Wszystko w swoim czasie - nie ma co panikować. A teraz brzuszek Justynki wygląda tak słodko, że mogłabym go zjeść :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mojemu Frankowi pępek odpadł dzisiaj w nocy. Nie martw się kochana. Wszystko w swoim czasie.Jedynie ten nieszczęsny pępek (jeszcze nie ma zamiaru odpaść).QUOTE]
Co do wózków, to ja mieszkam w blkou z windą,więc do pokoania mam tylko kilka schodów i zjeżdżam i wjeżdżam tylnymi kołami![]()
- więc po lekach zamiast spadać jest tendencja wzrostowa... Biorę pieluchę i idę okłady zimne mu na czoło robić. Boję się trochę co to będzie...
Mała jakby przeczuwała, że nie mogę się nią zająć - śpi słodko. Sprawdzam ją co chwila czy i ona nie dostaje gorączki, ale na razie jest ok. mam taki termometr z Canpola w postaci smoczka - nie wiedziałam, że tak szybko się przyda!Mała Mi - trzeba było w środku wykładu laktator włączyć - a jakby mieli pretensje to wyjechać z tekstem, że tu taaaaakie nudy, że przynajmniej coś pożytecznego w tym czasie zrobisz hihihii)))))))))))))))))))))))
a jakie ty masz to nosidełko?