reklama

Październikowe Mamy 2010

spoko 5-6 wystarczy. Ja tam nie zamierzam budzic dziecka aby jej pieluche zmianiac. Ona nawet je na spiocha a jak ja biore do bekniecia to spi na ramieniu. Beknie kłade, smok na 3 sekundy, wyplucie i spi. Tak jest do 8. Czasem o 6 bardziej sie rozbudzi bo poszaleje aktualnie popiszczy i wtedy zmieniam pieluche. A potem spi. Jak byłam u rodzicow to moja mama staneła nad nami i Laure obserwowała. Podbnno ona koło 8 poglada czy spie i jak tak to zamyka oczy i spi i tak cojakis czas ;-) Jednak o 8 ciepliwosc jej sie konczy

reklama
to ja wam pozazdroszcze... u nas 2/3 pobudki w nocy i o 5 dzien dobry
u nas duzo pielich idzie i tak jak pisalam w zakupkowym koncyzmy 3, reszte odsprzedaje i na 4 przerzut, bo kazda kupa laduje poza pielucha i odciski na udach, te 4 tez mi sie wielkie wydaja, zrobilam sobie zapas 3 i co, dobrze, ze kupilam 4 jak byly w promocji, ale zdecydowanie juz mniej peiluch idzie niz na poczatku

a ja lece spac. Jutro postanowienie prania i wyprasowanie poscieli i zrobienie łózeczka małej. A potem relaks ksiazka chyba ze moj piszczak nie pozwoli.
No,może faktycznie śpiewaczka jakaś Ci rośnie:).A co do relaksu z książką to ZAZDROSZCZĘ!!!Ja przed urodzeniem Amelki nie potrafiłam zasnąć nie poczytawszy,a teraz...szkoda gadać.Udało mi sie tylko jedną przeczytac od świąt-"Nie będę Francuzem".Swietna,lekka rzecz:)-Dziulka,polecam:).

no ja właśnie też nie. powiem szczerze, że nie zużywam chyba jakoś dużo pieluch, bo moje dziecko długo śpi w nocy, więc jak założę wieczorem to zmieniam rano i to nie zawsze przy pierwszej pobudce, bo często jestem zbyt nieprzytomna. kupę robi tylko raz dziennie, więc też nie ma takiego problemu, żeby często trzeba było z tego powodu zmieniać. myślę, że ok 5 razy. a Ty?
no też bym chciała, żeby to był stały sprzedawca. no i też jeszcze nie macałam tych pieluch ani nie używałam.
Mi też tak idzie z 5 dziennie. Kupa tylko 1 raz zawsze rano :)
Ja już drugi raz u niego kupowałam, wcześniej miałam pampersy te zwykłe 2 potem dwie paczki huggis które okazały się porażka i znów zamówiłam u tego sprzedawcy teraz slep&play . Dostawa szybka i nie droga i jako jedyny nie ma negatywów a u innych zdarzają się często za opóźnienia z przesyłką. Jeszcze zamówiłam u niego teraz chusteczki Pampers Chusteczki Pielęgnacyjne 6x63 Sensitive (1391403222) - Aukcje internetowe Allegro
No i jesteśmy po pierwszej próbie slep& play wytrzymały od 20 do 7 rano :):) i nawet tak napompowane nie maja takiego "klucha" jak huggisy. Może to i dziwne ale lubię ich zapach choć taki sztuczny :zawstydzona/y:

witajcie:)
ja zużywam mase pampersówWojtek leje co chwile, a nie cierpi mokrej pieluchy ryk i trzeba zmienić. My jesteśmy na czwóreczkach. ostatnio Dadę też testujemy.
z kupką dalej problem, narazie 2 dni bez czekam cierplwie, we wt szczepienie.
na wątek o rozwoju wrzuciłam link z obrotami Wojteczka:D

witajcie:)
ja zużywam mase pampersówWojtek leje co chwile, a nie cierpi mokrej pieluchy ryk i trzeba zmienić. My jesteśmy na czwóreczkach. ostatnio Dadę też testujemy.
z kupką dalej problem, narazie 2 dni bez czekam cierplwie, we wt szczepienie.
na wątek o rozwoju wrzuciłam link z obrotami Wojteczka:D

no moja nawet jak osrała sie po szyje to sobie smacznie spała. Gdyby nie zapach to bym jej nie budziła ale nie dało sie usiedziec koło niej ;-). Miałam kupic raz dada ale naszczescie nie idzie tak duzo tak pieluch i pozostane przy sprawdzonych pampersach. Miała happy i jedna paczka nie wiem czemu smierdziła tak ze szło mi na wymioty a druga juz nie, huggiesy przesiakały a i jeszcze drazniły małej nozki i musiałam obbcinac a rossmanowskie uzuczalały poniewaz mała miała czerwone krostki na pupci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry