reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam was dziewczyny, widzę, że maluchy rosną w oczach. Ja niestety nie mam czasu na regularne siedzenie na forum, nie było mnie z dwa tygodnie, U nas wszyscy chorzy, prócz małego, angina nas dopadła. Mały w ciągu dnia mało śpi, przysypia sobie po 30 min, a czasem zaśnie na godzinkę i cyca tylko, a wieczorem idzie spać między 23 a 24 i śpi tak do 4 rano lub 5-ej i cyca i znowu śpi do 7-mej, a potem już tylko przysypia.
Ja byłam z małym u lekarza, ale zdrowy jest, waży 7 kilo. Tylko moja córcia chora i męczy ją katar. Chyba mały się nie zarazi od nas.

reklama
my juz po spacerku i całkiem przyjemnie. Slizgawki nie ma za to pełno wody na ulicy i szkoda butów. Poszam do carrefura bo miałam kupic kasze sinlac któa kazała mi dawac pediatra i kilka słoiczków aby wiedziec jak gotowac a przyokazji je potem wyrzkostam do moich dan.
nie wiem co sie dzieje ale w carrefurach w wawie nie ma bebilonu 1. Dobrze ze mam 3 opakowania ale nie wiem co dzieje bo nie widze ich juz od jakiegos miesiaca.
Mała oczywiscie dała popis i piszczała mi w sklepie az była kicha bo sie kazdy patrzył a ja jak byłskawica miedzy pułkami.

nie wiem co sie dzieje ale w carrefurach w wawie nie ma bebilonu 1. Dobrze ze mam 3 opakowania ale nie wiem co dzieje bo nie widze ich juz od jakiegos miesiaca.
Mała oczywiscie dała popis i piszczała mi w sklepie az była kicha bo sie kazdy patrzył a ja jak byłskawica miedzy pułkami.

dawidowe w biedronce jest bebilon. Nie masz gdzieś koło siebie? Jest po 38,99...

mam kołosiebie i byłam ale nie było jedynki ;-(. Generalnie najtaniej kupuje w rosmanie bo 36,98 jakos tak. No mam jeszcze 3 duzepudła to starczy na 2 tygodnie. Generalnie mała zaczyna jesc kaszki ale narazie kupuje te co robi sie na mleko aby jej nie mieszac innego mleka. Jedna kasze mam na mleku i z nia sie wstrzymam bo jak sie domyslam jej na nanie bo to nestle. Narazie pediatra powiedziała zupki warzywne, kaszke trilac a potem wszystko co po 4 miesiacu. Troche jej nie posłuchałam bo to dziwna babka i robie tak jak wprowadzała kolezanka. Gtowana marchewka nie pasi, utarte słudziutkie jabłuszko wtrzachnia tak ze szok,

narazie to u mnie tylko dodadek i zabawa. Jak zacznie szeroko otwierac buzie zjadac poł słiczka to bedzie juz normalny posiłek. Kaszke tez wypiła 30 ml a potem jeszcze chciała 150 ml mleka
Zaczyna mnie dobijac to piszczenie. Nawet jak zje zanim beknie to piszczy.

Jejku - rzeczywiście dzisiaj pustki na forum!
My dzisiaj znowu od samego rana poza domem.Właśnie wróciliśmy. Na jutro zapowiedziała się przyjaciółka ze studiów - zaprosilam ją na obiad. Przyjeżdża z innego miasta. Cieszę się jak głupia :))))))) Dzisiaj też udało mi się wreszcie skoczyć do krawcowej - będzie piękna sukienka na zimę!
A na forum osiedlowym napisali, że będzie u nas kręcony program ten co sie wysyła smsa na 7420 i można wygrać milion. Czyżby jakiś sąsiad nagle miał się wzbogacić?

Ja byłam z małym u lekarza, ale zdrowy jest, waży 7 kilo. Tylko moja córcia chora i męczy ją katar. Chyba mały się nie zarazi od nas.
ooo, czyli Twój synek też konkretny ;-)
dawidowe miałam właśnie napisać, że widziałam w biedronce bebilon, ale w sumie sama nie wiem czy 1 hmmm
a widziałam taką reklamę, że teraz slip&play pampersy będą stale po 39,99. a wicie może ile ich jest w paczce? chodzi mi o 3.
wiecie co? chyba pierwszy raz zaobserwowałam skok rozwojowy dziecka, ale czy to czas?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry