reklama

Październikowe Mamy 2010

no i jestem:)))))))) moje dziecko dzis usnelo kolo 20h wiec chyba wraca do normy:)) dzis w poludnie wieeeeeeeelki spacer zrobilysmy bo jednak nie klamali ze +15 bedzie! poza tym moje dziecie bylo tak umeczone zabawami ze mna ze az w kapieli sie poplakusialo buuuuuuu co nigdy nie placze.

reklama
my juz po spacerku i całkiem przyjemnie. Slizgawki nie ma za to pełno wody na ulicy i szkoda butów. Poszam do carrefura bo miałam kupic kasze sinlac któa kazała mi dawac pediatra i kilka słoiczków aby wiedziec jak gotowac a przyokazji je potem wyrzkostam do moich dan.
nie wiem co sie dzieje ale w carrefurach w wawie nie ma bebilonu 1. Dobrze ze mam 3 opakowania ale nie wiem co dzieje bo nie widze ich juz od jakiegos miesiaca.
Mała oczywiscie dała popis i piszczała mi w sklepie az była kicha bo sie kazdy patrzył a ja jak byłskawica miedzy pułkami.
dawidowe teraz si opakowanie zmieniło i już nie jest całe zielone tylko takie Bebilon 1 6sztuk 2012 dat. waż - Pełny BOX (1399251324) - Aukcje internetowe Allegro i łatwo przegapić (mój M nie widział :):))
Ja zamówiłam na allegro te slep&play Pampers Sleep&Play Midi 78x3= 234 Pieluszek (1391403217) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczynym od jutra w Kauflandzie promocja na Bebilon - 29,99 za 800g puszkę! Mam nadzieję, że początkowe też...

szczerze watpie nigdy na 1 nie ma promocji. Kazdej firmy jak jest promocja to od 2. NAwet nie warto jechac. Chyba ze ma ktos pod domem i spawdzi. Ja mam niestety chyba dwa w wawie i to tak po drodze jak do swojej tesciowej ;-)

Wiem ze zmienił sie kolor na niebieski. W kazdym mleku była wkładka i tam pisali ze zmieniaja kolor.

Ostatnia edycja:
luty małgoś dzięki za link. też chciałam kupić, ale w sumie na jakiś miesiąc mam zapas, a później to już trzech opakowań nie zużyje do 9kg na bank;-)ale w sumie możnaby 4. kupić na zapas, pomyślę.

Natolin ile dziennie ci wychodzi pieluch?
Mam nadzieje ze to stały sprzedawca bo 3 mam cztery torby a na 4 nie mam miejsca na trzymanie. No i jeszcze sleep and play nie miałam ani w rekach ani na właciwym miejscu Laury ;-)

no ja właśnie też nie. powiem szczerze, że nie zużywam chyba jakoś dużo pieluch, bo moje dziecko długo śpi w nocy, więc jak założę wieczorem to zmieniam rano i to nie zawsze przy pierwszej pobudce, bo często jestem zbyt nieprzytomna. kupę robi tylko raz dziennie, więc też nie ma takiego problemu, żeby często trzeba było z tego powodu zmieniać. myślę, że ok 5 razy. a Ty?
no też bym chciała, żeby to był stały sprzedawca. no i też jeszcze nie macałam tych pieluch ani nie używałam.

moja tez jak koło 9 załozy to jej zmieniam koło 6. Kupe tez raz dziennie choc ostanio nawet i 3 bywaja. Ale jak jest standart to 5-6. Teraz juz nie oszczedzam dwójek i zmieniam cos 3h. Zaczynaja byc odznaczenia na udach co oznacza ze robia sie małe. Szkoda mi zostawic wiec zmieniam czesto.Troche mam utrudnione przewijanie bo zanim odepne spiochy, body, dwie agrafki od dwóch tetrowych, zmienie pieluche i znowu wszystko pozapinam to idzie sie napocic. Mam nadzieje ze 1 lutego bioderka beda ok i nie trzeba bedzie dalej.

reklama
no to trzymam kciuki! faktycznie zabawa!
muszę przyuważyć jak mojego udka ;-)
ale ulżyło mi, że Ty też mniejwięcej tyle razy zmieniasz, choć ja mniej pewnie. dzisiaj reklama sleep and play to mnie trochę rozśmieszyła, że aż 9h wytrzymują. bo jak moje dziecko zasypia o 20 a wstaje o 7 no to muszą dłużej wytrzymać, przecież nie będę nastawiać budzika na 9h od 20 czyli na 5 żeby mu pieluchę zmienić ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry