Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
waszego świeta:-) tysiace całusów dla was![]()
Moje kochane ja mam coraz wiekszego stresa przed czwartkowa wizyta i usg.jednak martwie sie ze te plamienia to cos groznego![]()
co chwila mysle ze jak nie puste jajo , to serduszka nie bedzie to ze ciaza obumarla ja sie tak boje ze jestem w ciaglym napieciu.dzis mi sie nawet wizyta sniela:-( nawet nie wiem co na niej bu=ylo....pamietam jedynie co takiego ze babka robi mi usg i mowi ze nic w pecherzyku nie ma ale wszystko sie zgadza i jest dobrze.tak sie wystraszylam ze od razu w noc sie obudzilam..tak trudno mi zachowac zdrowy rozsadek...
daaa kochanie nic nie pisdalam ale zauwazylam ze cie nie ma.marwikam sie,zreszta wiesz dlaczego;9 ale ciesze sie ze wszystko dobrzeja tez mialam brazowy sluz w zeszla sobote i niedziele ale malo co.teraz przeszlo.
pozdrawiam was wszystkie![]()

Hejjjjj kobitki
Dziewczyny mam do was pytanie czy wy zazywacie juz witaminy ???? Pytam bo pamietem jak bylam w ciazy z Jackiem( to bylo bardzo dawnooooooodo 3 miesiaca zazywalam TYLKO kwas foliowy a dopiero pozniej witaminy.
Powiedzcie mi jakie sa teraz trendy???? Dzis wlasnie kupilam witaminy dla ciezarowek. Ciekawa jestem waszych opini....