reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Cześć Kochane!
Też wiem co to migreny... na szczęście w ciąży dotychczas poważny atak zdarzył się tylko raz i następnego dnia już przeszedł. Mam wrażenie, że ciążowe hormonki zbawiennie na mnie wpływają, bo kiedyś częściej mnie migrena dopadała. :-)
U mnie z badań wynika, że dzidzia rośnie (hcg), więc bardzo się cieszę i przestałam zamartwiać się tym, że nie mam prawie żadnych dolegliwości i objawów, poza niezaprzeczalnym brakiem @. :-) :-)

waszego świeta:-) tysiace całusów dla was:-D
aWKNSj3MeeevgDFapX.jpg
aWKNSj3MeeevgDFapX.jpg
Moje kochane ja mam coraz wiekszego stresa przed czwartkowa wizyta i usg.jednak martwie sie ze te plamienia to cos groznego:no:
co chwila mysle ze jak nie puste jajo , to serduszka nie bedzie to ze ciaza obumarla ja sie tak boje ze jestem w ciaglym napieciu.dzis mi sie nawet wizyta sniela:-( nawet nie wiem co na niej bu=ylo....pamietam jedynie co takiego ze babka robi mi usg i mowi ze nic w pecherzyku nie ma ale wszystko sie zgadza i jest dobrze.tak sie wystraszylam ze od razu w noc sie obudzilam..tak trudno mi zachowac zdrowy rozsadek...:(
daaa kochanie nic nie pisdalam ale zauwazylam ze cie nie ma.marwikam sie,zreszta wiesz dlaczego;9 ale ciesze sie ze wszystko dobrze:)ja tez mialam brazowy sluz w zeszla sobote i niedziele ale malo co.teraz przeszlo.
pozdrawiam was wszystkie:)

No ja też mam stresa przed moja wizytą .ale to w piątek dopiero jeszcze trochę, a u mnie zaczyna sie powoli zaporzyczanie ciuchów ciążowych od koleżanek hehe, bo powoli brzuszek rosniei dalej te wdecia i zaparcia,mam nadzieje,że jeszcze troche i przejdzie samo:)

Mam to samo co Wy: stres.
Ja wizytę mam dopiero w przyszły czwartek. Staram się nie myśleć o tym. Mam nadzieję że zobaczę serduszko mojego maleństwa i że wszystko będzie ok.
Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki.

Cześć Kochane Mamuśki!
Miałam paskudną noc - przez katar nie mogłam oddychać, a jak już próbowałam, to mnie piekło w nosie, schło mi w ustach. Zasnęłam chyba około 4-tej. Sny miewam totalnie nienormalne, mój mózg chyba się zepsuł ;). I każda noc obfituje w kolejne psychicznie wykańczające majki. Dzisiaj śniło mi się, że mój tata ma romans z nastolatką, a ja jestem... rycerzem. Potem poszłam w dresie i szmacianych ciuchach na elegancki koncert. A na koniec woziłam mojego psa pociągami i statkami przez Gdynię. Ja nie mogę :errr:
Teraz właśnie zjadłam śniadanko i jestem dumna z siebie, bo nie mam mdłości.
A jutro wizyta z USG - nie mogę się doczekać!

cześć dziewczynki! nie było mnie kilka dni muszę nadrobić zaległosci o czym klepałyście ;-) ja byłam w domku u rodziców. Wczoraj zrobiłam sobie badania, które zlecił mi ginciu by zdażyć z wynikami do 22 marca - 2 wizyta. Glukoza wyszła mi duuuuzia, ale to efekt zjedzenia slodkiego w niedziele, o czym nie pomyślałam, by nie jesc przed badaniami ;-)22 założy mi położna też kartę ciąży. Powidziała mi że jestem w 9 tygodniu :-)hura hura, wkońcu człowiek konkretnie się dowiedział. Bo gin oparł się na usg:-(. Efa ja też mam koszmary, dziś np. śniło mi się, że wszyscy włącznie z szefową wiedzieli. A szefowa miała mi za złe, ze nie wie ode mnie.... szok-co człowiekowi kłębi się w tej głowie. Miłego dzionka życzę.

Hejjjjj kobitki:)

Dziewczyny mam do was pytanie czy wy zazywacie juz witaminy ???? Pytam bo pamietem jak bylam w ciazy z Jackiem( to bylo bardzo dawnooooooo:) do 3 miesiaca zazywalam TYLKO kwas foliowy a dopiero pozniej witaminy.
Powiedzcie mi jakie sa teraz trendy???? Dzis wlasnie kupilam witaminy dla ciezarowek. Ciekawa jestem waszych opini....

Ostatnia edycja:
hej! ja kwas foliowy jem od daaawna, a od jakichs 3 miesięcy przed witaminy dla kobiet planujących, i jem je nadal. (Feminatal od planownaia do 12 tygodnia). :-)

reklama
Hejjjjj kobitki:)

Dziewczyny mam do was pytanie czy wy zazywacie juz witaminy ???? Pytam bo pamietem jak bylam w ciazy z Jackiem( to bylo bardzo dawnooooooo:) do 3 miesiaca zazywalam TYLKO kwas foliowy a dopiero pozniej witaminy.
Powiedzcie mi jakie sa teraz trendy???? Dzis wlasnie kupilam witaminy dla ciezarowek. Ciekawa jestem waszych opini....

Hej! Ja zażywam tylko kwas foliowy(od października). W poprzedniej ciąży dodatkowo witaminy. Myślę,że to zależy od wynoków badań i...lekarza. Moja stwierdziła,że narazie wystarczy Folik.

Dzisiaj zrobiłam badania. Wyniki będą u mojej lekarki. Dopiero w przyszły czwartek będę wiedziała, jak się ma moja krew....
Aha, i zrobiłam sobie badania na toxo. Wolałam zapłacić, niż potem zastanawiać się, czy nie popełniłam błędu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry