Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Basiu
sugar_and_spice tak jak Efa napisala mozna to z powodzeniem leczyc wiec idz do lekarza a on wysle cie do poradni a tam sie toba zajma.
Dziewczyny tak sobie pomyslalam ze dziwie sie ze te badania jak cytomegalia i toxoplazmoze trzeba robic prywatnie uwazam ze powinny one byc bezplatne na NFZ.
Pamietam jak byma w ciazy a moim synem dowiedziala sie ze nie ma wytycznych jakie badania ma ginekolog przepisac ciezarnej i poinformowano mnie ze moge dostac skierowanie na toxo od panstwowego gina bo to on decyduje na jakie badania wyslac kobiete w ciazy. Ciekawe jak to jest teraz .....moze warto sie zapytac zanim wyda sie pieniazki. Chociaz wiem ze wiele z was chodzi prywatnie.
Co do interpretacji wynikow badan polecam ta strone
LINKI - BADANIA LABORATORYJNE I INNE normy, opis : Przygotowania do ciąży
moriam przykro mi ze tak spedzilas weekend ale my matki jestesmy w stanie wiele przejsc dla naszych dzidziusiow)
Lez ,odpoczywaj i sie nie stresuj!
A tak wogole ciekawa jestem ile nas zazywa LUTEINIE ....ja jestem jedna z nich.
Smutne jest to ze coraz wiecej kobiet musi wspomagac sie lekami ,ale najwazniejsze aby donosic nasze ukochane dzieci.
Pozdrawiam cieplo wszystkie ciezaroweczki

)