Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja znowy plamie
to pewnie dlatego, ze nie potrafie wylezec w lozku i co chwile znajduje sobie jakies zajecie. Ale sie nie przemeczam.
jutro mam wizyte u lekarza.
Aligatorku, nie chce,zeby to zle zabrzmialo, ale mam nadzieje, ze do Ciebie nie dolacze
czesc dziewuszki tak siedze i mysle i az mi zimno no bo teraz większośc kobiet jest na lekach potrzymujacych ciaze kiedys tego nie było nasze babki prababki i dalsze pokolenie robiły w polach pracowało cała ciaze rodziły nawet na polach i zarz szły dalej do roboty a my to jakies dziwne pokolenie bez urazy oczywiscie
mlodam No to już nie lada fasolka jak to 9 tydzień. Ja podejrzewam tak samo, że to 9 tydzień u mnie ale dowiem się za 2 dni na wizycie
Nie mogę się doczekać, muszę sprawdzić czy wszystko jest okej.
Efa Ty to masz sny Ciesz się, że nie masz mdłości - ja cały dzień marudzę przez nie
smoniq ja już kiedyś wspomniałam, biorę feminatal - tam jest dużo witamin no i oczywiście folik
Ja też biorę Feminatal, dodatkowo Luteinę i doraźnie No-Spe. Poza tym biorę codziennie sterydy ale to ze względu na zapalenie stawów które ujawniło się po poprzedniej ciąży.
A to do Ciebie kolacja przychodzi? Dobrze masz Ja musiałam sobie sama zrobić. Zazwyczaj nie jem kolacji ale dzisiaj byłam okrutnie głodna. Zjadłam i w sumie nadal jestem głodna
moriam, koniecznie dużo leż, kochana. Nic nie rób. Jak to kiedyś koleżanka powiedziała, ginekolog zalecił jej "leżeć i pachnieć". I Ty też tylko leż i pachnij.
monimoni, mam nadzieję, że u Ciebie też już niedługo mdłości przejdą.