reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lonko odnośnie mnie to niby wszystko załatwione tylko szanowny pan M. musi wyrazić zgode a na to ma czas do końca czerwca ;-) mój małż jeszcze nie składał

cholercia chyba znów nam sie zęby zaczynają...Iśka od dwóch dni marudna że hej! ehhh....

reklama
magnoli i Joli- moja Olka taka była im więcej tym większe szoł i popis, do teraz tak ma a mały jest na to obojętny, jak ktoś mu się podoba to idzie jak nie to płacze.
sheeney gratuluję, chyba że szybciej się jakieś bobo wepcha, tak jak u nas, plany, planami, a mały sam sobie datę ustalił bez pytania mamy i taty :)
joli- gratuluję, chociaż spłacanie tych rat nie pociesza, ale własne podwórko już tak, i zazdroszczę my jeszcze czekamy na kredyt.
cass- to jakiś horror, ja bym zawału dostała i taka temperatura i dziecka, to dorosły by miał omamy i by leciał z rąk, szkoda dziecka, oby przeszło i oby to trzydniówka Zdrówka dla niej.
rysia- ja nadal mam syf i na razie na bb siedzę.
dobranocka- grtuluję ząbka :) a jak znosi ząbkowanie ?
pszczylaszczka- i dobrze zrobiłaś ja małej kupiłam kieckę na chrzest i teraz w szafie wisi, a miała ją tylko w kościele bo później ją przebrałam, dla młodego już kupowałam pod kątem późniejszego noszenia. A kiecka urocza.

Lecę bo moje się budzi, a ja chyba przytyłam tyle zjadłam. Idę wieczorem na Orbitreka spalać

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, myślicie, że powinnam się martwić tym, że Lenka sama jeszcze nie siedzi? Siedzi podparta o kanapę albo poduszki ale sama nie. Ma 6 i pół miesiąca, wydawało mi się, że już powinna siedzieć. Czy którejś z Was dziecko jeszcze nie siedzi samo?

Monimoni nie masz się czym martwić. Laura też sama nie siedzi i nawet nie sadzam jej. Dziecko samo zaczyna siadać z pozycji czworaczej o ile dobrze pamiętam. No chyba, że się podciągnie za czyjeś palce czy coś innego. Nie przejmuj się. Na wszystko jest czas.

Ostatnia edycja:
MAKUC gratki i dzięki za zainteresowanie, nic się nie stało, ale jestem jakaś śpiąca i nie ciesząca się z niczego.

witam się i ja poświątecznie, niestety w kiepskim humorze, więc za wiele pisać nie będę.
tulaski u mnie nastrój podobny ale z wiadomoego powodu- znów powrót do pracy
Cass współczuję, historia przerażająca

Dziękujemy za życzonka jak również pozostałym mamusiom i ich dzieciaczkom gratulejszonnn okrągłych miesiączków :)
Powiem wam szczerze że przez te święta czuję się jeszcze bardziej zmęczona niż przed nimi ;/ Ja już chyba chce wakacje i urlopik :)
Monimoni Fifi siedzi sam przez chwilkę bo albo ląduje od razu na boku którymś albo przechyla się cały do przodu jakby głową chciał dotknąć kolan.

Dzięki dziewczyny, z reguły nie martwię się o jej rozwój bo jak dotąd nic mnie nie, nie pokoiło. Ale tak widząc po Waszych dzieciaczkach zaczęłam się po prostu zastanawiać. Ale dziękuję Wam za odpowiedź. Uspokoiłyście mnie.:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry