reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
RYSIA -piwo dobre jest na Korsyce slonko:)) moze za duzo tych % ???????? a ja to tez nieraz tak sie smieje sama do siebie ze do AA czas sie zapisac... teraz akurat mam polskie piwsko wiec luksus:) a tak to przeciez do obiadu pije codziennie lampeczke wina. kurde nie ma dnia bez % :pppp

DAWIDOWE- nie mam pojecia co to sa audiobooki ))) ale wiem co to sa ZBOKI:D cholera glodnemu chleb na mysli:ppp

Chyba za dużo desperadosów wypiłam, bo piszę już po raz trzeci. Dwa razy skasowałam swoje wypociny :wściekła/y: Zresztą z tego co widzę za chwilę pomoc społeczna będzie nam odbierała dzieci za szerzenie alkoholizmu. Hmm, w sumie dobrze że nie jestem w tym sama ;-)
Od nas dopiero co wyszli goście. Mój P. przed chwilą odprowadził do samochodu brata i znajomych a teraz sprząta. Miało nie być imprezy, ale jakoś tak wyszło. Przynajmniej przeszła mi złość na mojego małża :-) Wczoraj wypiłam prawie litr wina, dzisiaj kilka desperadosów. O mamo!!! Sama siebie zaczynam przerażać. Na chłopa narzekam a wcale nie jestem lepsza :-D

Dawidowe ja nie słucham. W nocy na ogół śpię.

Dziulka w takim razie ja też głodna a mam @. Hmm, z chęcią bym zaatakowała małża.

Chyba za dużo desperadosów wypiłam, bo piszę już po raz trzeci. Dwa razy skasowałam swoje wypociny :wściekła/y: Zresztą z tego co widzę za chwilę pomoc społeczna będzie nam odbierała dzieci za szerzenie alkoholizmu. Hmm, w sumie dobrze że nie jestem w tym sama ;-)
Od nas dopiero co wyszli goście. Mój P. przed chwilą odprowadził do samochodu brata i znajomych a teraz sprząta. Miało nie być imprezy, ale jakoś tak wyszło. Przynajmniej przeszła mi złość na mojego małża :-) Wczoraj wypiłam prawie litr wina, dzisiaj kilka desperadosów. O mamo!!! Sama siebie zaczynam przerażać. Na chłopa narzekam a wcale nie jestem lepsza :-D
haha dobre...to ja w takim razie też jestem spokojna że nie jestem sama:-D

co jak co ale tak sobie myślę że najwyższa pora zrobić spotkanie mam październikowych bo co rusz utwierdzam się w przekonaniu że fajna z nas drużyna RR (albo jak kto woli AA):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry