reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
renata,a jaka podajesz?Devikap czy te w kapsułkach?Bo obie mogą uczulać,ale bardziej ta w kapsułkach,więc może pomóc zmiana na Devikap.A ile ma Twoje Maleństwo?

cass, happybeti, dzięki. My byliśmy we wtorek u lekarza bo mały zaraził się ode mnie i obydwoje mamy zapalenie spojówek i jesteśmy na antybiotykach. Ja dostałam sulfacetamid bo karmie piersią, a Patrykowi przepisali biodacyne. Wczoraj już było wszystko ok i nawet opuchlizna zeszła, dlatego dzisiaj zdziwiła mnie ta ropa znowu :( Mamy podawać antybiotyk do soboty, jak sie nie polepszy to znowu do lekarza :(

dobranocka współczuję :*** biedna Justysia :-(

Roxi tulam :**

9153617-s-odkie-puppy-yorkshire-r--na-bia-ym-tle-przedni-widok.jpg

Ostatnia edycja:
Witam o poranku:-)
Dzisiaj pospaliśmy do 7 więc noc zaliczam do przespanych,teraz Miłlosz urządził sobie poranną drzemkę a ja mam czas na kawe+chałwe (kurna jestem uzależniona od słodyczy):wściekła/y::-)
Makuc trzymam kciuki by szczepienie przebiegło Alutce bezboleśnie i by nie miało żadnych skutków ubocznych:-):-)
Roxi trzymam kciuki by z oczkiem Patryka było lepiej i w ogóle zdrówka życze wam obojgu:-)
Alicja super że zrobiłaś tak dobre wrażenie na dyrce...życzę by zaowocowało to dłuższą współpracą:-)
Lolak gratki suwaczkowe:-)
Dobranocka przesyłam wam pozytywne myśli,życząc zdrówka dla Justynki:-):-)

a jeśli chodzi o emigracje to ja tak jak Alicja i Roxi z takich samych powodów nie potrafiłabym żyć na obczyźnie:-)wszędzie dobrze,ale w domu najlepiej....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
renata,najlepiej,jak sobie poczytasz "Alergia i problemy...",tam pisałyśmy o tych witaminach też:tak:.A w ogóle to mam nadzieję,że juz z nami tu zostaniesz?Napisz cos więcej o Was:tak::-)
A my powoli na spacerek się zbieramy,bo słonko ładnie świeci i ma być cieplej,niż wczoraj.A w weekend szaaaleństewo- 20 stopni;-)

Ostatnia edycja:
Dobranocka ,a ma Justynka jeszcze biegunkę?Bo mi to na takie skurcze biegunkowe wygląda...cos rozkurczowego by jej mogło pomóc,typu No-spa ,a może Viburcol...ale lepiej,żeby juz się nie powtórzyło...bidulki,współczuję nocki....

No właśnie jakby na przekór wszystkiemu od wczoraj wieczór robi pasztet a nie zupę! Piękne, regularne kupki. Happy, kochana, mi to też wyglądało na sprawy jelitowe, ale... Czy takiemu dziecku można podać No-spa? Wydawałoby się idealnym na taką bolesną nadczynność skurczową, ale czy można? I w jakiej postaci? Jakiej ilości? Dobrze by było wiedzieć na przyszłość.

dzięki dziewczyny :* dawno takiej paranoi nie miałam jak dzisiaj. Wierze, że kciuki mamusiek BB działają cuda, więc MUSI być dobrze:)

HAPPY: my i tak z tym szczepieniem już ponad miesiąc zwlekamy... a zgloszenie NOPów dalo tylko tyle, ze mamy bezplatnie acellularny krztusiec :wściekła/y:
ALICJA: rzeczywiście takich pracodawców to ze świeczką szukać. musialaś nieźle tej kobiecie "zawrócić w glowie" skoro tak się stara;-) powodzenia na lekcji pokazowej! kurcze sama chciałabym zobacyzć jak ją prowadzisz. Może bym się czegoś nowego nauczyła? :zawstydzona/y:
DOBRANOCKA: nie bagatelizujcie tego tylko jedź z Justysią do lekarza. koniecznie! lepiej dmuchać na zimne....
ROXI: oby Patrykowi szybko to oczko przestało ropieć! i Ty tez zdrowiej... ale sie Was to chulera [przyczepila. A kszz wszelkim chorobom!
KROMA, RYSIA: zazdroszcze przespanej nocki i oby więcej takich teraz było.

paza tym w Lbn znowu leje :angry: no i gdzie ta wiosna sie ja pytam, no gdzie :confused:

reklama
już widziałam że było wcześniej pisane o tych alergiach ale ta grupa jakoś mi bliższa sercu ;) no bo w końcu pażdziernik 2010,z alergia walczymy tak ostro od lutego,jestem wyczerpana wszelkimi dietami bezmlecznymi,bezglutenowymi itp tym bardziej że poprawy nie ma,ranki podrapane aż do krwi,i właśnie wczoraj przyszła mi do głowy ta witamina D,zobaczymy przez kilka dni nie będę podawała czy coś się zmieni.
No właśnie w weekend ma być ponoć Majorka ;) już się nie mogę doczekać bo jak na razie marne 7 stopni widzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry