Sarisa z niecierpliwością czekamy na relacje z imprezki małego aniołka
emiliab to u Was ostro aż 4 zębolki. Jak wyjdą to Franek będzie świetnie wyglądał z takimi białymi perełkami. Żeby Wam się tylko szybko przebiły i skończyło się marudzenie
onesmile To super, że chcecie rodzeństwo dla Pawełka, trzymamy kciuki!
mała_mi Gratuluję udanego grillowania, ah i dziś wszystkiego najpiękniejszego i duuużo uśmiechu! No i zdrówka, na pewno choróbsko szybko sobie odpuści przy takiej pogodzie. Przynajmniej za to będziemy trzymać kciuki.
czarodziejkaM Jak widać jak teściówka stara to można przeboleć i wizytę u niej. Gratulacje wytrwałości i cierpliwości.
DZIULKA Świetny prezent dostałaś od córeczki. Normalnie aż zazdroszczę

W ogóle super,że podobają Ci się prezenciki - aha i spóźnione "wszystkiego najlepszego"
Jak się czujesz dziś wieczorkiem? Już troszkę lepiej? Ale z Leane imprezowa dziewuszka się szykuje.
dawidowe Podziwiam Cię kobieto za to skąd bierzesz pokłady siły na opiekę nad takim pędziwiatrem.
Roxannka No już, pobrudźcie te skarpetki i może wtedy się pogodzicie?

Świetnie, że spotkanko się udało. Co do rodziny 2+8 to też to oglądam i nawet niektóre odcinki są ciekawe. Tylko, że ona ma codziennie opiekunkę do dzieci. Zorganizowania można jej pozazdrościć.
OnesmaileMAN Powodzenia przy remonciku. Dla takiej żonki warto się starać. Uh żeby mój potrafił tak napisać / powiedzieć...
miniu77 Zazdroszczę spotkania. Genialnie, że tak się Wam udało, że trudno było wrócić do rzeczywistości

Świetny zwyczaj na zakończenie roku, szkoda, że tutaj takiego nie ma. Syn wygląda bardzo dorośle, a w ogóle przebranie jest bombowe. Jakby na wojnę z młodszymi klasami szedł
aniawa Jak tam po wizycie? Wszystko gra?
happybeti To super, że nie tylko moja Zu tak dużo pije i z mlekiem mamy podobnie. Tylko u nas na obiadek pół małego słoiczka ledwo wepchniemy.
dorisday Jak samopoczucie? Jak po kontroli?
czarodziejkaM Udały się zakupki?
dobranocka Wiadomo już kogo nosisz pod serduszkiem?
Kania Właśnie uświadomiłaś mi, że moja dziewczynka nie ma żadnej lali, ale kiedyś jak byliśmy u znajomych to w jednej próbowała rozdzielać palce. Ja to widzę, że Twoja niunia podeszła do niej bardziej opiekuńczo. Niestety mój Zuzek to totalna destrukcja
cass Trzymamy kciuki, żeby wszystko się poukładało i żebyś jak najszybciej miała chwilkę czasu na forum i odpoczynek.
dorisday To wcale nie głupie, mnie też wkurza jak mówią, że Zuzka po mnie ma tylko sisię. No kurczę. Nieprawda. I już.
kroma Współczuję zapalenia spojówek i szybkiego powrotu do zdrowia życzę. U nas też było mega gorąco, hm teraz będę wiedziała żeby najpierw zmierzyć balkon przed kupnem basenu. Bo oczywiście o tym, że może się nie zmieścić bym nie pomyślała.
Ida Szybkiego powrotu do zdrowia, żeby antybiotyk zadziałał i już jutro żebyś poczuła się jak nowonarodzona. Wiadomo już co z maluchem? Zdrowa? Ah doczytałam. To nadal trzymamy kciuki.
Elwirka A dlaczego tak często do dermatologa biegacie?
makuc To ja Ciebie wychwalam pod niebiosa i biję pokłony, że pomimo takiego upały i ogólnej chęci do nic nie robienia wykrzesalaś z siebie iskrę i się przemogłaś. Gratulacje!
emiliab Ale narobiłaś mi ochoty na placuchy, szkoda, że zostały zjedzone, bo może jakbym się ładnie uśmiechnęła to wysłałabyś pocztą.
I pisałam tego posta i na pewno są pod nim już następne wpisy, ale nic....muszę iść się przeprosić z żelazkiem. Jak ja tego nienawidzę. Miałam napisać co u nas, ale hmm ;/ czasu brak. Wspomnę tylko, że Zuzia znów piszczy na wysokich tonach, ale z gadką nadal stoi i nic...Dziś miała tylko jedną drzemkę i jak dla mnie to zdecyodowanie za mało.
No nic. Dobrej nocki.