• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

JEZUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! zapomnialam na smierc!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja mama kupila mi flache czerwonego martini!!!!!!!!!!!!!!!!dawno nei pilam !!!!!!!!!!!!!! lece po kostki lodu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) normalnei grzech jak cholera!!!!!

MAKUC cholerka bo w pierze obrosne:)))) jakbym schudla z 20 kilo to bym laska byla, a puki co jestem slup:)
TOMAS lepiej sie czuje bo mnie nei telepie zimno, brzuch mnie tak nie boli dziwnie jak wczoraj i zjadlam obiad noramlny a wczoraj mialam biede kanapke na sile zjesc....

wlasnei zrobilam sobie bilans personalny na necie odnosnie zalet i wad i drogi zawodowej ktora powinnam obrac. wyszlo mi ze : jestem cholernie silna psychicznie, odwazna, zadna sprawiedliwosci, uparta w dazeniu do celu, dominujaca, niezalezna. powinnam wg tego bilansu zostac prawnikiem, nauczycielem albo dyrektorem wielkiej firmy. taaaaaaaaaaaaaaaaaaa................... tylko w dzemie sila drzemie...:)))))))))

reklama
Makuc zazdraszczam tego dnia bez stanika cały rok :). Ja tez czesto tak robiłam, a teraz to niewiem czy bym się odważyła heheh
Emis Alus to ja też z Wami szklaneczka mleczka
Thomas kurde jaki dlugi post, ja w polowie bym zapomniala co miałam do kogo napisac hehe
Ika gratki dla Córci :)
Idus to super wiesci i trzymam kciuki za wyniki badań
dla chorowitków zdrówka

a mnie nikt nie pochwali, że tak ładnie się przemogłam i jednak cos dzisiaj zrobiłam? :-( strzelam focha i spadywuje prowadzic lekcje w takim razie :-p

IDA: mocnych nerwów przy pobieraniu krwi Misialince zyczę, a samej Misialince wytrwalości i dobrze, że oskrzelowo czysto wszystko :tak:
przemożenie się zostało właśnie docenione:)
Zobacz załącznik 358988
Iduś kurcze ale Ty sie biedna namęczysz..kurde za przeproszeniem ale Twój małż to sie z obowiązków małżeńskich nie wywiązuje :no::-p Zamiast żone porządnie wygrzać coby Cie choróbsko póściło to on albo sie nie przykłada sobie bimba, oj nie ładnie, nie ładnie. jakby sie pytał to powiedz mu że doktor Alicja zaleciła tiruriru minimum dwa razy dziennie, najlepiej rano i wieczorem. A jak sie leniuch za Ciebie nie weźmie to przychodnia przyśle naszego pielęgniarza, pana Huberta :-D
niezły ten Hubcio:-D:cool2::rolleyes2:a o małżu to jak dam radę to na odpowiednim wątku skrobnę
Idunia,Misia zdrówka dla was! I niech wasz mąż i tata zadba o was odpowiednio jak tylko wróci z pracy i odeśpi;-)
I nie będę oryginalna,pisząc,że kocham twoje posty:-D:happy2::-)

A teraz idę napić się szklaneczki... piiiiiiii....cia(coby Idusi nie drażnić)
1)przekażę szanownemu Panu Domu:-)
2)dziękuję:***
3)i doceniam:-D
Emiś więc ja sie z Tobą stukam..szklanką mleka z miodem i czosnkiem ;-) :-D ach ten czosnek! aż w głowie wiruje :-D
a w bambuko chcesz?:cool2::ninja2::evil::-D
U nas nocki nieciekawe....niunka budzi się co 2 godziny z płaczem i niestety tylko ja mogę ją uspokoić.....myślałam, że jak pójdę do pracy to będą zmiany przy wstawaniu a tu nic z tego....a było tak pięknie zanim poszłam do pracy Werka przesypiała całe noce....hmm może one też przeżywa że ma mnie tak mało ostatnio:((
współczuję...u nas podobnie tylko że "prozakowo" działa tatuś, którego np. dzisiaj nie ma:cool:życzę Ci powrotu do pięknej przeszłości w teraźniejszości:tak:
ALICJA jak ty nie pijesz jakichs % to ja chyba zaczne na rzeskach chodzic:)))) ja obalam piwko z Lidla:ppp lepsze niz zniemieckie ogorki:))))
nie no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty to w bambuko NA PEWNO oberwiesz na przywitanie jak do tej FR całej zawitam!!!!!!!!! co to za szczucie chorego człowieka?! wybaczenia nie budzjet!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:i jeszcze to z Lidla - jeszcze napisz że nazwa na D i taka ciemna pucha!!!!!!!!!

wieczór zaczyna się imprezowo... już 3razy dosypiałam młodą...

edi/t; dziula, małpencjo!!!!!!!!!!! za martini masz kopa w słup!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Makucku jakie kompleksy. Ja mam taka fobię, że podobają mi się male piersi :). Są takie sexi ;). szcztuczne to jakaś masakra i nawet olbrzymie są ładniejsze niż te wypełnione silkonem......

IDA mozesz mnie kopac nawet pol dnia byle bys przyjechala glizdencjo:))) a piwo z lidla to gewurztaminer czy jakies takie cos niemieckie. w kzdym razie nei pedzone na ogorkach ani salacie:)) a co do martini- kiedys musialam je zawsze miec w domu potem zbastowalam a tu nagle w imieniny mamusia flaszka zarzucila:))))))))))))normalnie zaraz orgazmu dostane:pppppppppppp

SARISA dalabym w prezencie moje dojary za skromna miseczke B :))) a ja mam D francuskiej rozmiarowki (jakos to inaczej leci niz PL). wkurzaja mnie jak neiraz bluzke kupuje to zeby zapiac w cyckach to rozmiar 48 musze miec. nozzzz w morde....

a jutro maz do lekarza przedluzyc chorobowe i od srody ON robi za nianie!!! mam mu napisac na kartce caly dzionek z mala co o ktorej robie czego sie spodziewac i kiedy. nawet jak niania wypali w piatek to i tak nei zostawie malej od razu na 7h u niej. a przy okazji mezus jak posiedzi sobie w domku z dzieciem prawie caly dzien o zrozumie dlaczego ja neiraz bylam zmeczona/wkurzona/ padnieta, na dodatek kaze mu cos upichcic, wyprac -a niech tylko nei zrobi "bo zajmowal sie dzieckiem" to przysiegam ze bedzie slodka zemsta z mojej strony!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaa
jak chce miec spokoj to zalczam pralke, dziecko na podlodze sie bawi i se patrzy na wirowanie az sie pewnie w jej malej palce kreci ale mam chwile spokoju hahah:)))))))))))))))))szkoda ze odkrylam to dopiero niedawno haha

wlasnie boki zrywam bo stwierdzilam ze malej kupimy hustawke co montuje sie w futrynie a maz sie pyta gdzie ja zamontujemy to wpadl mi glupi pomysl ze u gory w salonie na futrynie salon-loggia i ze mala jak rozbujam to bedzie sie hustac salon-dwor prze otwarte okno: polaczenie zabawy ze swiezym powietrzem (za okno na zewnatrz) i nei trzeba bedzie chodzic na spacerki bo bedzie wietrzona "przelotem":)))

IDUS druga szklaneczka martini peka:))) wpadnij to zaserwuje:))) kostki lodu tez mam:)

dobra pora na mnie, spadam spac:)))

Ostatnia edycja:
reklama
dziulo, małpiszonie patafianowaty jeden, normalnie masz w dziąsło:wściekła/y:

a reszta co? popadała po mleczku z czosnyczkiem?:-p

to ja też spadam, antybiotyk i możelulu. nowe pojęcie wymyślone po odegraniu przez mą córę IV aktu sztuki pt. "ach, nie mogę coś spać mateczko!":cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry