DZIULKA78
uzalezniona od BB
JEZUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!! zapomnialam na smierc!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja mama kupila mi flache czerwonego martini!!!!!!!!!!!!!!!!dawno nei pilam !!!!!!!!!!!!!! lece po kostki lodu
))))))))))))))))))))))))))))))))))) normalnei grzech jak cholera!!!!!
MAKUC cholerka bo w pierze obrosne
))) jakbym schudla z 20 kilo to bym laska byla, a puki co jestem slup
TOMAS lepiej sie czuje bo mnie nei telepie zimno, brzuch mnie tak nie boli dziwnie jak wczoraj i zjadlam obiad noramlny a wczoraj mialam biede kanapke na sile zjesc....
wlasnei zrobilam sobie bilans personalny na necie odnosnie zalet i wad i drogi zawodowej ktora powinnam obrac. wyszlo mi ze : jestem cholernie silna psychicznie, odwazna, zadna sprawiedliwosci, uparta w dazeniu do celu, dominujaca, niezalezna. powinnam wg tego bilansu zostac prawnikiem, nauczycielem albo dyrektorem wielkiej firmy. taaaaaaaaaaaaaaaaaaa................... tylko w dzemie sila drzemie...
))))))))
MAKUC cholerka bo w pierze obrosne
TOMAS lepiej sie czuje bo mnie nei telepie zimno, brzuch mnie tak nie boli dziwnie jak wczoraj i zjadlam obiad noramlny a wczoraj mialam biede kanapke na sile zjesc....
wlasnei zrobilam sobie bilans personalny na necie odnosnie zalet i wad i drogi zawodowej ktora powinnam obrac. wyszlo mi ze : jestem cholernie silna psychicznie, odwazna, zadna sprawiedliwosci, uparta w dazeniu do celu, dominujaca, niezalezna. powinnam wg tego bilansu zostac prawnikiem, nauczycielem albo dyrektorem wielkiej firmy. taaaaaaaaaaaaaaaaaaa................... tylko w dzemie sila drzemie...

a o małżu to jak dam radę to na odpowiednim wątku skrobnę
:-)

życzę Ci powrotu do pięknej przeszłości w teraźniejszości
i jeszcze to z Lidla - jeszcze napisz że nazwa na D i taka ciemna pucha!!!!!!!!!