reklama

Październikowe Mamy 2010

ALICJA: druga opcja kuszenia DZIULKI lepsiejsza gdyż:
a) na jej gniew lepiej się nie narażać
b) z kontenera piwa i my byśmy skorzystać mogły

:happy2:

reklama
Witajcie!
Roxi gratulacje suwaczkowe dla Patryczka:-)
happybeti powodzenia w nieuleganiu pokusom;-)

My już po spacerze:tak:. Godzinnym:tak:. Teraz Franek śpi,bo na dworze ni chuchu. Pewnie już mu za gorąco było. Zakupy zrobione. Udao mi się dorwać Franka ulubioną kaszkę na gęsto,bo po jedną rzecz nie bardzo mi się chciało jechać do tesco. A na obiad będzie wątróbka;-)

Dzień doberek

roxi wszystkiego najlepszego dla Patrysia. Buziaki od ciotki Dorotki :p

Jaki dziś gorący dzień – uffff. Gdybym teraz nie pracowała , na pewno byczyłabym się gdzieś na trawce , na kocyku pod drzewkiem. Hmnnn marzenia. Powiedziałabym , ze realizacja czeka na weekend , ale obawiam się ,ze pogoda znów mnie niemile zaskoczy. No nic, pożyjemy.....

Wczorajsza wizyta na usg główki przebiegła wspaniale :-) . Pani doktor powiedziała,ze wszystko jest jak w książce pisał. Wylewki się wchłonęły, powiększenia zmalały także ufff ulga i powiedziała,ze było jej bardzo miło nas poznać ,ale musimy się pożegnac :-D.

kroma jak tam dziś oczka?
Makuc ehhh Ty to pomarudzisz , ze nic Ci się nie chce , a potem pyk i zrobione :-), a TO co? Ja Cię tu chwalę , a Ty zarzucasz focha? :p
Ida oj bidusiu to Cię choróbsko dorwało :-( . Wracaj szybko do zdrowia! Misiuni proponuję nie wpuszczać zadnych pasożytów i niech się dziwczyna wreszcie trochę rozleniwi i skorzysta z uroków ,ze może spac do bólu.... bo jak wiemy ten przywilej jest taki piękny ale nie trwa długo.
Sarisa czyli oficjalny termin przeprowadzki – październik? Czyżby na pierwsze urodzinki Zuzi???
Pij , pij herbatki ziołowe, podobno zdrowe. Ja niestety nie cierpię ziółek także nie przyłączę się ;-)
natolin – no widzisz , a mnie to wkurza. Jakby nie bylo to ja się kurka męczyłam nosząc duzy brzuch przez 9 miechów , potem jeszcze wyczyn na miare swiatową (poród)... i co? Nie podobny do mnie :-( ... i to już drugi raz ... :-(buuuu. A co do biustonosza , to u mnie nie ma mowy zebym tak wyszla z domu . No ale ja to biustu nie mam więc muszę stwarzac pozory :p jeśli chodzi o sprawy z małzem , to nie ma co myslec „ciekawe na jak długo” ważne ,ze jest lepiej. Zyj chwilą! ;-)
alicja cos kiepsko się czuję , mozesz dac namiary na tego Huberta? :p A dzisiejsze motto – perfekcja
emiliab szacun ,ze tak od 6-tej jestes pełna energii.
Ika musisz coś wykombinowac ,zeby tu jednak częściej z nami być. Rozumiem ,ze masz dużo zajęc ... ale przeciez forum tez jest ważne , także kombinuj i melduj się częściej ;-)
dziulka 'dwa kagańce' określenie biustonosza– no powaliłas mnie ... znów :-D A mężuś – zazdrośnik, miło z jego strony ;-)
tomas dzieki za zrozumienie :-) . Twoja Zuzia ma na pewno 'myszkę' , tak jak mamcia , a moi chłopcy??? Wkurzam się , bo uważam ,ze Dorian jest do mnie podobny, a inni niech gadają co chcą i już!!! A co tam u Was? Bo wczoraj nie zdążyłas napisac. Dzisiaj pobudka o 3ciej? O rany , wspołczuję!
Sarisa, makuc a ja to bym sobie strzeliła silikony, gdyby mi ktos zafundował ;-). Mój chłop tez nie miałby nic przeciwko (chyba nawet chciałby). Oczywiście naturalny mały , jedrny biust wg mnie tez jest sexi , często bardziej niż wielki, ciezki i zwisający. No ale co jak się ma maly , sflaczały i antyjędrny?! :p
happy gratuluję zaspania :p :-).
aniawa basen odwołany , bo chlop nie wrócil na czas. Ehhh skąd ja to znam.
Mamaagusi jak się miewasz na dietce?

Alicja hahaha no ja na bank w tosterze nie śpie, ale jakbym w nim spała to pewnie bym wyskakiwała
Roxanko Patrysiowi :) gratki bo dziś u Was szczęśliwa 7
Makucku ze Ty tez się takim przejmowałaś. Wiem wiem w szkole tak jest , ze sie szuka u innych czegoś mniejszego albo większego i wtedy mu się dogryza, zeby zranić takie dzieci głupie są (te szkolne). ja uważam, że małe jest piękne :)
Mamagusi doczytałam, że męzus chory? zdrowka dla niego
Malami jak Łukaszenko?
Idus a Ty jak się czujesz?
Dorisku jak USG? doczytałam i cieszę się bardzo :)
Nat kochana a u Ciebie jak tam?
Thomas pobudka o 3?o jej a mleczko?smok? nie działa? u nas był płacz o 1:00 i najpierw zapodaliśmy smoka, ale biedawctwo głodne było i mleczko musiała zjesc...
Cass powodzenia szukania niani
Dziulka i zeby ta od Ciebie niania była tą ostatnią.

I co i wiecej nie pamietam kto zdrowy, kto chory :( buuu

edit: Happi trzymam kciuki za nie podjadanie hehe

Ostatnia edycja:
wiatam sie i wpadam na sekund kilka aby zlozyc suwaczkowe Gratki dla Patryczka Roxi:-)
i uciekam bo pogoda rewelacyjna i szkoda mi dziecia kisic w domu:-)
ale co ja tu widze zmiana warty?Tomas:szok:postanowilas sie zamienic z Happybeti?:-)wpolczuje i mam nadzieje ze bedzie lepiej tzn nocki beda przespane:-)
Makuc,Alicja jak to mowi stare powiedzenie jak dziec wola tata to wola brata:-Dwiec hmmm...pomyslcie nad tym;-)
Aniawa szkoda ze z planow nici ale dla pocieszenia powiem ze my juz sie zapisalismy na zajecia dla maluchow tylko ze takowe zaczynaja sie w pod koniec sierpnia:-)ale jekby ktos pytal my juz zapisani:-)
Natus trzymam kciuki i oby juz bylo tylko lepiej:tak:
Ida jaka reakcja miss Al kaidy na Toficzka?poznala swego?:-)zyczymy zdrowka i milego bezbolesnego drakulowania:-)
hmmm...pisze z pamieci i znajac zycie zapomnialam o wielu z was ale wybaczcie bo wlasnie dobiegaja mnie tony tak bolesne dla mych uszu ze nie moge sie skupic:-(
moj hrabia znalazl wspanialy dzwiek i uskutecznia go non stop!wiec w domu jest wszechobecny piiiiiiiiiiisk!!!!!!!!chyba stopery sobie zamowie!:-)
a teraz info nie oficjalne;-)cos nam stuka w paszczy lwa:-)ale ciezko zajrzec wiec narazie mamy stukanie a na ogledziny paszurka bedzie trzeba poczekac na tate bo on bedzie zabawial a ja bede zagladac bo co tylko sie zblize to usta staruszka robi;-)
ok spadam bo trzeba koleczko po miescie zrobic:-)buziaki i milego dnia:-)
aaa jutro DZIEN DZIECKA pierwszy naszych dzieci:-)planujecie jakies atrakcje?
Doris ciesze sie bardzo ze wszystko przebieglo dobrze:-)no to teraz masz juz spokojna glowe!ufff jak dobrze!buziaki

Ostatnia edycja:
Doris cieszę się,że usg wypadło pomyślnie:-D:-)

miniu ja jako trakich atrakcji nie szykuję. Prędzej w weekend.Pewnie się gdzieś wybierzemy. Jakieś atrakcje będą na pewno w naszym mieście... A jutro to prezenty i... dzień jak codzień;-)

Dorisku własnie zapomniałam bo tak sie martwisz, ze każdy Ci mówi, ze Dodo cały tata a mi się zdaje, że on do Ciebie podobny :) i to bardzo. Ale żeby ocenić tak na 100% wkej waszą 3 na zamkniety ;) to zrobimy tescik

Się melduję
Niani nadal niet, wczoraj mieliśmy umówioną jedną panią która raczyła przyjechać tylko po to by nam powiedzieć że zapomniała przez telefon dodać, że ona chce u siebie w domu "pilnować" więc odpadła na wejściu... (zwłaszcza przez to "pilnować"... nie wiem czemu ale drażni mnie jak ktoś "pilnuje" dzieci a nie opiekuje się nimi).

Właśnie się pakuję bo od jutra w nowym dziale, będzie wesoło..

Dziuluś, ja też na diecie bo wspieram małża, a on ma trochę dużooo do zrzucenia, mi się też przyda trochę zgubić bo po drastycznym pociążowym spadku wagi teraz waga już tylko rośnie..

Zmykam, odezwę się potem, bo znów nie nadrobiłam.

reklama
Cześć Dziewczynki:-)
Brak mi weny na pisanie...chciałabym jednak złożyć zaległe gratki dla Łukaszka Małej_mi i dzisiejsze dla Patryka Roxannki. Wszystkiego NAJLEPSZEGO chłopcy:-):-)
Sarisko super że chrzciny się udały a Zuzek wyglądała cuuuudnie:-)
Co do stanika to ja też lubię chodzić bez i gdy tylko mogę to puszczam swe "bimbały" na wolność:-DCo jeszcze...nie karmię piersią-udało nam się przejść bezboleśnie na butelkę i to chyba tyle (jak znajdę wene to się jeszcze odezwe).Miłego dnia!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry