Dzień doberek
roxi wszystkiego najlepszego dla Patrysia. Buziaki od ciotki Dorotki
Jaki dziś gorący dzień – uffff. Gdybym teraz nie pracowała , na pewno byczyłabym się gdzieś na trawce , na kocyku pod drzewkiem. Hmnnn marzenia. Powiedziałabym , ze realizacja czeka na weekend , ale obawiam się ,ze pogoda znów mnie niemile zaskoczy. No nic, pożyjemy.....
Wczorajsza
wizyta na usg główki przebiegła wspaniale :-) . Pani doktor powiedziała,ze wszystko jest jak w książce pisał. Wylewki się wchłonęły, powiększenia zmalały także ufff ulga i powiedziała,ze było jej bardzo miło nas poznać ,ale musimy się pożegnac

.
kroma jak tam dziś oczka?
Makuc ehhh Ty to pomarudzisz , ze nic Ci się nie chce , a potem pyk i zrobione :-), a TO co? Ja Cię tu chwalę , a Ty zarzucasz focha?
Ida oj bidusiu to Cię choróbsko dorwało :-( . Wracaj szybko do zdrowia! Misiuni proponuję nie wpuszczać zadnych pasożytów i niech się dziwczyna wreszcie trochę rozleniwi i skorzysta z uroków ,ze może spac do bólu.... bo jak wiemy ten przywilej jest taki piękny ale nie trwa długo.
Sarisa czyli oficjalny termin przeprowadzki – październik? Czyżby na pierwsze urodzinki Zuzi???
Pij , pij herbatki ziołowe, podobno zdrowe. Ja niestety nie cierpię ziółek także nie przyłączę się ;-)
natolin – no widzisz , a mnie to wkurza. Jakby nie bylo to ja się kurka męczyłam nosząc duzy brzuch przez 9 miechów , potem jeszcze wyczyn na miare swiatową (poród)... i co? Nie podobny do mnie :-( ... i to już drugi raz ... :-(buuuu. A co do biustonosza , to u mnie nie ma mowy zebym tak wyszla z domu . No ale ja to biustu nie mam więc muszę stwarzac pozory

jeśli chodzi o sprawy z małzem , to nie ma co myslec „ciekawe na jak długo” ważne ,ze jest lepiej. Zyj chwilą! ;-)
alicja cos kiepsko się czuję , mozesz dac namiary na tego Huberta?

A dzisiejsze motto – perfekcja
emiliab szacun ,ze tak od 6-tej jestes pełna energii.
Ika musisz coś wykombinowac ,zeby tu jednak częściej z nami być. Rozumiem ,ze masz dużo zajęc ... ale przeciez forum tez jest ważne , także kombinuj i melduj się częściej ;-)
dziulka 'dwa kagańce' określenie biustonosza– no powaliłas mnie ... znów

A mężuś – zazdrośnik, miło z jego strony ;-)
tomas dzieki za zrozumienie :-) . Twoja Zuzia ma na pewno 'myszkę' , tak jak mamcia , a moi chłopcy??? Wkurzam się , bo uważam ,ze Dorian jest do mnie podobny, a inni niech gadają co chcą i już!!! A co tam u Was? Bo wczoraj nie zdążyłas napisac. Dzisiaj pobudka o 3ciej? O rany , wspołczuję!
Sarisa, makuc a ja to bym sobie strzeliła silikony, gdyby mi ktos zafundował ;-). Mój chłop tez nie miałby nic przeciwko (chyba nawet chciałby). Oczywiście naturalny mały , jedrny biust wg mnie tez jest sexi , często bardziej niż wielki, ciezki i zwisający. No ale co jak się ma maly , sflaczały i antyjędrny?!
happy gratuluję zaspania

:-).
aniawa basen odwołany , bo chlop nie wrócil na czas. Ehhh skąd ja to znam.
Mamaagusi jak się miewasz na dietce?