reklama

Październikowe Mamy 2010

To znowu ja :-p

To ewidentnie nie jest mój dzień :no:

Po primo-pochmurno dzisiaj jak cholera więc myślałam że chociaż troszke chłodniej, ale nie :no: na dworze większy skwar niż jak jest słońce :wściekła/y:
po duo-jak tylko wyszłam z domu, zaczeł padać znienawidzony przeze mnie deszcz :dry: poprostu milusio :confused2:

ale to wszystko pikuś :wink:

po tercjo-ogłaszam wszem i wobec że niedostaliśmy się do żłobka :no2: i nawet mam się nie dowiadywać bo raczej marne szanse w tym roku :-(

A teraz hit dnia, po drodze do domu zaszłam do sklepu po pieczywo, no ale oczywiście napchałam do wózka zakupów na cały tydzień a przy kasie odmowa i to 3 razy :confused: zostawiłam zakupy i poszła do bankomatu, nieczynny :dry: no to do oddziału, awaria systemu w całej Polsce nie wiadomo do kiedy :oo2:no poprostu pięknie :dry: Jestem bez zakupów i bez pieniędzy ehh chyba trzeba bedzie konto zlikwidować i pieniądze w skarpecie trzymać :confused2:

ale za to Patryk mi dzisiaj wszystko wynagradza, ma super humor :-) ciągle gada "daj daj daj" i "tatata" . Turla się po całym pokoju i zagląda we wszystkie kąty, śmiejący się przy tym za każdym razem jak na niego spojrze :-D

reklama
zaraz doczytam inne rzeczy, ale ROXANNKA napisz co zrobicie? ciekawe czy DAWIDOWE udało się dostać? masz do niej kontakt to zapytaj może, ciekawa jestem. u nas też nie ma szans :-/

Roxannka przykro mi :-( tulam Was mocno z Oliwką.
A w jakim banku ta awaria, co by wiedzieć i się na darmo nie wybierać pod ścianę płaczu?
A na pogodę to już niestety nie mamy wpływu kochana !!!

A tak w ogóle moja córka wróciła ze spaceru, nie bardzo chciała jeść (pół małego słoiczka obiadku i finito) marudziła przez godzinę, 3 kupę już strzeliła:-( i poszła spać.

Cass jeśli możesz to napisz mi czy Twoja Maja też miała takie rewolucje kupkowe przy tej 3-dniówce?
Na który dzień ją wysypało?
Kurczę bo już sama nie wiem, co jej dolega :-( jeśli do jutra jej nie przejdzie to znów witamy się z lekarką :-( martwię się i smutam...

Ostatnia edycja:
No wlasnieEmiliab wszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu!!!Ciekawe czy Twoj maz Cie czyms zaskoczyl dzis??:);)

Natolin ja uwielbiam wszystko co jest z marcepanem!:tak:

Roxannka u nas od wczoraj banki strajkuja i bankomaty kasy nie wyplacaja(niewszystkie naszczescie):szok:,z zakupami tez moze byc problem.Jakby faktycznie poblokowali wszystko to niezla masakra by byla

I gdzie jest Efa?????

A ja nadal nie dostalam okresu:confused::-p

Natolin to bardzo dobre wieści, super !!!
Sheneey leć po test :-)
Efa pewnie zaoferowana Olusiem, bo daje jej ostatnio popalić z tego co czytałam, tak samo Onesmile - kto to wymyślił te skoki rozwojowe?

Nasi mężowie i kochane dzieci starają się bardzo, żebyśmy się nie nudziły !!!

Ostatnia edycja:
Roxi współczuję z powodu żłobka :-( ehh widze że cudowny masz dzień, nic tylko marzyć zeby sie skończył ;-) wpadnij wieczorem na bb na piwko :-p

Kania biedactwo tak długo już sie maleństwo meczy :-( przytulam :**

Emiś wszystkiego najlepsiejszego :-)! owocnej rocznicy :-D !

Sheeney a gdyby to była fasolka..? jak Wasze nastawienie na kolejnego bobaska?

u nas chyba zaczyna sie coś dziać z zębolkami..Isia płacze mi dziś przy kazdym posiłku :-( o gryzieniu i ślinieniu nie mówie bo to nam towarzyszy non stop, ale te płacze..jeśli nie ząbki to ja nie wiem o co kaman :-(

Właśnie wróciłam od sąsiadki z kolejnej dzisiaj już kawki a oczy i tak mi się zamykają...oj oj chyba mamy bardzo niskie ciśnienie bo czuje się jak zwłoki:wściekła/y:Milutek na szczęście jest nawet troszeczkę "naprawiony" więc daje matce trochę odpocząć i o dziwo udał się na popłudniową drzemkę (co naprawdę rzadko mu się zdarza)

Roxannko szkoda że nie dostaliście żłobka...trzymam jednak kciuki za jakiś cudek by miejsce się znalazło:-)
Natolinko super że z naczyniakiem Piotrusia ok:-)
Shenney cosik mi się wydaje że u Ciebie w brzuszku zagnieżdził się mały okruszek:tak::-)
Emiliab wszystkiego najlepszego w dniu Waszego Święta...przede wszystkim dużo dużo dużo MIŁOŚCI:-)
Kaniu nie smutaś się...zobaczysz jutro z Oliwką będzie już lepiej czego Wam z całego serca życzę:-)

witajcie! I ja znowu przelotem:-) wczorajszy wieczór spędziłam słuchając muzyki na słuchawkach,patrzyłam na allegro ciuszki i foteliki samochodowe.Nie miałam wczoraj najlepszego humoru,mąż mnie wkurza...dziś już jakby mniej,ale widzę,że na BB jakby się nasi panowie niektórzy zmówili i dostali jakiś głupawek.
A z dobrych wieści,idzie u nas drugi ząbek,w ciągu kilku dni od pierwszego,który wiadomo ciągle sobie wyłazi:tak: hurtowe zabkowanie,bardzo mi się to podoba,zwłaszcza,że moje dziecko przy tym spokojne i roześmiane.Czasem tylko widzę,że go mocniej morduje i swędzi,ale raczej go nie boli mocno bo jeszcze nie płakał.A druga sprawa to to iż niuniek zaczyna mówić tata,taz mu wychodzi dada,raz tata,ale juz jest;-) Czyli najpierw było baba,potem mama,a teraz tata.Świadome jest chyba tylko mama,bo woła mnie jak wyjdę do innego pokoju,albo jak się budzi,albo jak mu się zbiera do płaczu,to tak jakby wzywał na pomoc:-)a no i od wczoraj jeździ w chodziku,wreszcie załapał o co w tym chodzi i że to nie jest tylko pulpit z zabawkami,tylko można dotrzeć tam gdzie się chce.zaraz uciekam na spacerek i do przychodni.Jak się uda to chcę zważyć i zmierzyć małego,pod warunkiem że nie będzie ludzi w kolejce do gabinetu.Popiszę do was z wielką chęcią,ale później bo teraz już od was uciekam moje kochane,paa ooo :-D

reklama
Hej!
Happybeti poszłabym na ogródek czy na balkon, ale mnie wqr... moja matka, bo wszędzie łazi, a ja bym spokój chciała mieć, a z niej to taki szpieg.
Roxannka po urlopie super tylko zmęczeni i teraz czas na leniuchowanie. No i rzeczywistość, otoczenie mnie wkurza. A Tobie zdrówka zyczę.
Kania współczuję nocki.
Doris popłakałam się jak przeczytałam co się stało. Myślę, że dobrze postąpiłaś. Oby w końcu do niego dotarło i się zmienił.

Wiecie co? Czytałam sobie rano forum, a jajko mi się gotowało prawie 30 min. Było potrójnie twarde. :-D Nie wiem czy wszystko nadrobie, bo net szwankuje. Dzisiaj maja przyjechac i linie przepinac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry