Roxannka
Pracująca mama!
To znowu ja 
To ewidentnie nie jest mój dzień
Po primo-pochmurno dzisiaj jak cholera więc myślałam że chociaż troszke chłodniej, ale nie
na dworze większy skwar niż jak jest słońce 
po duo-jak tylko wyszłam z domu, zaczeł padać znienawidzony przeze mnie deszcz
poprostu milusio 
ale to wszystko pikuś
po tercjo-ogłaszam wszem i wobec że niedostaliśmy się do żłobka
i nawet mam się nie dowiadywać bo raczej marne szanse w tym roku :-(
A teraz hit dnia, po drodze do domu zaszłam do sklepu po pieczywo, no ale oczywiście napchałam do wózka zakupów na cały tydzień a przy kasie odmowa i to 3 razy
zostawiłam zakupy i poszła do bankomatu, nieczynny
no to do oddziału, awaria systemu w całej Polsce nie wiadomo do kiedy
no poprostu pięknie
Jestem bez zakupów i bez pieniędzy ehh chyba trzeba bedzie konto zlikwidować i pieniądze w skarpecie trzymać 
ale za to Patryk mi dzisiaj wszystko wynagradza, ma super humor :-) ciągle gada "daj daj daj" i "tatata" . Turla się po całym pokoju i zagląda we wszystkie kąty, śmiejący się przy tym za każdym razem jak na niego spojrze

To ewidentnie nie jest mój dzień

Po primo-pochmurno dzisiaj jak cholera więc myślałam że chociaż troszke chłodniej, ale nie
na dworze większy skwar niż jak jest słońce 
po duo-jak tylko wyszłam z domu, zaczeł padać znienawidzony przeze mnie deszcz
poprostu milusio 
ale to wszystko pikuś

po tercjo-ogłaszam wszem i wobec że niedostaliśmy się do żłobka
i nawet mam się nie dowiadywać bo raczej marne szanse w tym roku :-(A teraz hit dnia, po drodze do domu zaszłam do sklepu po pieczywo, no ale oczywiście napchałam do wózka zakupów na cały tydzień a przy kasie odmowa i to 3 razy
zostawiłam zakupy i poszła do bankomatu, nieczynny
no to do oddziału, awaria systemu w całej Polsce nie wiadomo do kiedy
no poprostu pięknie
Jestem bez zakupów i bez pieniędzy ehh chyba trzeba bedzie konto zlikwidować i pieniądze w skarpecie trzymać 
ale za to Patryk mi dzisiaj wszystko wynagradza, ma super humor :-) ciągle gada "daj daj daj" i "tatata" . Turla się po całym pokoju i zagląda we wszystkie kąty, śmiejący się przy tym za każdym razem jak na niego spojrze

,z zakupami tez moze byc problem.Jakby faktycznie poblokowali wszystko to niezla masakra by byla