reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania- moja koleżanka po Socjologi, ciotkę ma w sądzie to ta jej załatwiła posadkę jako kurator sądowy, a ma lat 29 jak ja, szkoda, tylko, że zdolni bez plecaka nie mają szans, albo jak mają to dostają jakieś ochłapy.
Ladygab- u nas jest podobnie, Arek klocki interesują i wszystko do buzi, a większość zabawek to Olka przechwyca.
Ntolin- to dobre wieści dla was, mój też ma naczyniaka, ale nie groźnego, na nodze.
Roxanka- szkoda, a wy oboje pracujecie? teraz w większości dzieciaki się nie dostają, przynajmniej u nas w Gw, trzeba w łapę dać, dwa na krzyż żłobki, graniczy z cudem, żeby się dostać. Moja koleżanka ma pierwszeństwo, jako samotna i ma dwójke i nici, nie dostała się, a się dostali ci co nie pracują, i mają jedno dziecko.

reklama
witam na szybko:) u nas wlasnei pada:) w koncu:)))))))

po drugie gratusie dla dzisiejszych suwaczkowych lobuziakow:)

po trzecie nocka w miare, mloda obudzila sie o 6.30 pospiewala pogadala, cisza... potem o 7.15 pogadala pospiewala cisza:pp w koncu maz sie wkurzyl i o 8h zrobil butle wyciagnal mloda z wyra i nakarmil:)) lobuzica podniesc sie z wyrka nie mogla:))))))))) potem zabral ja do nas lozka a ja szlam juz do pracy. zadzwonilam w czasie przerwy co slychac to maz mowi ze musial glizduche zaniesc do lozeczka po 30 min bo taka byla rozhahana ze z tatusiem w wyreczku baraszkuje ze koldra fruwala pod sufitem:))

po czwarte zapisalam sie juz do posredniaka niech znajda mi oferte pracy. w pracy oswiadczylam zeby sie nei zdziwili ze pierdykne dymisje ktoregos dnia bo mam dosc braku szacunku do mojej osoby. 5 lat pracuje dla nich i nie bylo dla mnie miejsca 7 minut od domu?????????? o nie!!!

po wtore....

DORIS PIEKNIE ZAREAOGWALAS!!!! MASZ KOBIETO JAJA I TAK TRZYMAJ KOCHANA!!!! A TERAZ BADZ KONSEKWENTNA; JAK ZAWALI TO WON!!!!!!!!!!!!! TERAZ ZACZAL MYSLEC??????? LEPIEJ POZNO NIZ WCALE
pochwalam twoja postawe i z drugiej strony teraz narzuc mu wyzsza szkole jazdy w domu, niech ma wiecej obowiazkow wobec dzieci bo my kobiety-matki nie jestesmy z zelaza i niech dupki jedna coniektore rusza czyms co nazywa sie mozgownica!!!

niech to naprawde bedzie ostatnia szansa- albo rybki albo akwarium: albo nalezy do was i tworzy rodzine albo niech spierd.....ala.

STRIP no jak narobiliscie glupot hihi to beda konsekwencje:))) drugi Wojtus:)))) albo wojtusiowa:))

Haha, WIEDZIAŁAM że Dziulka to napisze! (patrz: mój post dot. sytuacji Doris)

Idę się pakować do Sis. Zaraz w sumie wychodzimy a ja nadrabiam forum... Uzależnienie czy bolesna świadomość, że jutro mnie tu nie będzie? I może pojutrze też? I po-pojutrze..? :(((((((((((((((((

DOBRANOCKA tak pobieznie przelecialam tylko posty z dzisiaj i niedawno zczailam co pisalas hihi:)

serio: DORIS ma jaja i teraz tylko powinna konsekwentnie sie trzymac tego co powiedziala. albo rybki albo akwarium.spadam. bede wieczorem.

Alicja juz obgadalismy,ze chcemy nastepne dziecko ale liczylam na przyszly rok;)Tomek przyszedl z pracy i zapytal czy dostalam okres,jak powiedzialam,ze nie to mowi"no to jestes w ciazy"hahaha mowi,ze juz w pracy obliczyl,ze w marcu by bylo:)
Ladygab postanowilam,ze jak do konca tyg nie dostane okresu to zrobie test.Zeby jak cos wyjdzie to bylo pewne.:)jeszcze nie umieram z ciekawosci :-D

reklama
sheeney jak mnie sie spóźniał (tydzień) to nie wytrzymałam i musiałam test zrobić i do tego miałam od razu schize że alko nie piłam itp. i mimo że później test wyszedł neg to przez kolejne 4 dni nadal @ niet a ja i tak dopóki nie dostałam to i tak uważałam na wszystko co jadłam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry