Bry wieczór choć dziś ciężki dzień chyba przez tą letnio-jesienną aurę, moje dziecko padło o 19 więc pewnie pobudki będą dziś stanowczo wcześniej niż wczoraj, zastanawiam się czy nie położyć się zaraz do łóżka co by chwilę się przespać tym bardziej że kiespko się czuję. Mąż zasiadł do swojego kompa, zajął mi łóżko :-( a ja się gnieżdżę na fotelu, zaraz go stamtąd eksmituję. Wizyta u teściów taka sobie, oczywiście teściu dziecka mego nie widział m-c to oczywiście na rączki a ja mu mówię "żadne rączki" no to teraz chadzał z nią po mieszkaniu za rączki - coś za coś ;-( . Ogólnie nie przepadam za nim, nic sobą nie prezentuje :-( teściowa na niego robi ale to długa historiaaaa.
Strip cosik tajemnicza ostatnio strasznie jesteś.
Cass udanego urlopu, super że Maja zdrowiuśka.
Kroma nawet niewielką książkę mu podłóż, tak żeby głowa była ciut wyżej niż reszta ciała, dwójkę naraz? to łazienka pewnie pływa? spokojnej nocki życzę Arusiowi no i Tobie też.
CzarodziejkaM super, że masz taką mamusię, że Krzyś dał Wam pospać po imprezce, nie zazdroszczę pogryzienia, ja nie dawno jak wczoraj też zostałam pogryziona w nogę dwoma dolnymi jedynkami ;-)
Makuc Tobie, życzę żebyście sobie pogadali tak od serca i wyjaśnili wszystkie niesnaski, niedomówienia, nieporozumienia:-) A gdzie fotka z nową fryzurą? Alutka pewnie zachwycona była całuśnym kolegą?
Mała_mi mam nadzieję, że u Was też będzie dobrze, że będzie nawet lepiej niż jest dziś :-) współczuję schodzenia skóry...
Elwirka sama farbujesz włosy?
Rysia teściowa wybyła??? świętujesz czy nadal delektujesz się tą aurą?
Emiliab mam nadzieję, że do jutra przejdzie, rumianku zaparz i okłady rób.
Efa wiemy wiemy, my z Tobą też :-)