reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej!
Na początek zacznę od gratulacji.
Dziulka no widzisz, że się udało. Trzeba wierzyć w siebie. GRATULUjĘ!
Rysia, Emilia suwaczkowe gratki dla Waszych chłopaków.
Dobranocka gratki Justysi opanowania nowych umiejętności.
Kasis, Dobranocka fajnie, że już znowu z nami jesteście.
Kasis zdrówka dla Błażejka. Mam nadzieję, że nic poważnego mu nie dolega.
Aniawa trzymam kciuki, żeby serduszko Wojtusia samo się naprawiło.

Co do kotletów w niedzielę to widzę, że o tradycję nie dbacie. :-D Przecież w każdym Polskim domu w niedziele obowiązkowo na obiad musi być rosół, kotlety (najlepiej schaboszczaki), ziemniaki i kapusta kiszona bądź mizeria. :rofl2:

Nie wiem czy widziałyście promocję na mleko NAN w Polo Market, ale opłaca się kupić. Wczoraj mój mąż zadzwonił do kolegi z pracy, żeby kupił 5 opakowań NAN 2, a mnie przy szykowaniu butli na noc olśniło, że przecież za chwilę będzie trzeba Lauruście zmienić mleko z NAN 2 na NAN 3. A w ogóle to w biedronie NAN znowu zdrożało. Ciekawe czy ceny innych mlek też poszły w górę.

reklama
Natolin u mnie na pewno to kobieta tłucze te kotlety. Niedawno mąż jechał z nimi do domu windą i trzymał w ręku frytki z biedronki. Sąsiadka do mojego męża: "A co to,frytki dzisiaj na obiad?". Mąż,że tak,lubimy czasem sobie zjeść frytki. Na to ona do swojego męża:" Widzisz,a ja ci muszę co niedziela robić kotlety..."

Dobranocka gratki dla Justysi:tak:. Tęskniłam:*Aha,nie wiem,czy ci Dziulka pisała(bo ona to nie zawsze czyta wszystkie posty;-)),a ty byłaś zainteresowana. @ przyszła 1 lipca.

Dziulka zapomniałam. Gratuluję!
Ika no przecież ty jesteś ode mnie rzut,no dwa rzuty beretem:tak:.

Franek zasnął o 7 ispał do 8.30:szok:. Zjadł kanapkę z wędlinką i teraz mnie męczy.

Buziole.

P.S. Dobranocka,a gdzie dokladnie byliście?

Z niewyspania nie jestem w stanie czytac ze zrozumieniem.Junior zrobil sobie pobudke przed 4 takze happybetinie jestes sama;-) i przez ponad godzine na przemian albo plakal albo sie darl:baffled:.Nie wiem jak przezyje dzisiejszy dzien bo kawa mi juz nie pomoze...

Kania kochana Ty faktycznie zawsze czytasz ze zrozumieniem i kazdemu ladnie odpiszesz.Chyba oszukujesz nas ,ze pracujesz ;-):-D:laugh2::-p

Kasis ja tez o Ciebie ptalam.Jak tam z tata??

Doris u nas w wiekszosci plaze kamieniste i nie jest tak zle jak myslalam z malym dzieckiem.Gorzej bylo na piaskowej bo troche zjadl i raz upadl twarza w piach:-D

Gratulacja dla Miloszka i Frania z okazji "juz za 3 miesiace roczku";-)

A my wczoraj sie wkurzylismy z Tomkeim na jego rodzine i stwierdzilismy,ze razcej nie bediemy do nich jechac jak bedziemy w Pl.Wyobrazcie sobie,ze oni nie chca do na przyjechac.Tyle razy Tomek ich zaprasza,prosi,nawet powiedzial wprost,ze to wstyd,ze jeszcze wnuczka nie widzieli..Ostatnio nawet bratu proponowal,ze zaplaci mu za bilety i jeszcze pomoze znalezc jakas prace ,zeby sobie troche zarobil bo od dwoch lat narzeka(a koles ma 26 lat dopier) jak to jest mu ciezko i tez d...a!!Tylko szukaja wymowek ,zeby do nas nie przyjechac.I wez tu badz madry i zrozum.Wczoraj Tomek gadal z mama i powiedzial jej co mysli.I oni nawet nie widza problemu,ze rodzina,ze trzeba sie wspierac,ze nic nie jest wazniejsze,ze ten maly czlowiek nie bedzie wiedzial kto to babcia czy wujek..No masakra.:baffled:Tomek stwierdzil,ze wiecej nie bedzie sie staral ani proponowal nikomu nicego bo skoro oni nie chca to jaki sens

Witam się z rana!
Pijem sobiem kafkem :tak: a Julinka śpi! Pospałyśmy dzisiaj do 6:30 :-) Julce wyskoczyły jakieś krostki na buzince, a ja panikuje że to od zębów :szok: wszystko już na te zęby zganiam! :sorry2:

Gratulacje suwaczkowe dla Miłoszka i Franka oraz ich mamusiek :tak:

emiliab super, że Franek jednak pospał do rana :tak:
dorisday no to gościu kulturka widzę! Może dlatego, że jednak mieszka sam, a w grupie to oni dopiero potrafią pokazać jak się bawi młodzież :-D
dziulka Gratulacje!! Panikara jesteś i tyle!!!;-) ale nie martw się ja też :tak:
Kasis zdrówka dla Błażejka, oby to nie była astma! Mój siostrzeniec też miał od małego i musiał dużo inhalatorów używać, a z czasem coraz mniej i teraz ma 16 lat i czuje się super i nic już nie używa! :tak: także głowa do góry!
happybeti oj joj joj to Ci talibka pobudkę w środku nocy strzeliła! Nie zazdraszczam ;-)
kania trzymam kciuki za wizytę!
dobranocka Gratulacje dla Justynki! I pokaż brzuszek :tak:
natolin to dobrze, że młody nie je piachu, już widzę moją w tym piasku to by się kulała :-)
E-lona no ja niestety nie podtrzymuję naszych polskich tradycji :zawstydzona/y::-D
sheeney przykre, to co piszesz! Nie rozumiem! Tymbardziej, że opłacilibyście wszystko! Wstyd :angry:

Mamaagusi robić chlebek? Sama robisz? Jakiś czas temu zastanawiałam się nad zakupem maszynki do pieczenia chleba, ale jakos odpuściłam.
ano tak jak emiliab napisała jest to chlebek dukanowski:-)

u nas makabra. mój dziadek na serce w szpitalu, męża dziadek też w szpitalu i go olewają bo spisany na straty z rakiem, do tego inna fatalna sprawa, więc ciężko myśleć i trzeba całą rodzinę na duchu podtrzymywać
przykro mi bardzo z twojej sytuacji. trzymaj się dzielnie. a w Polsce niestety tak jest. nam na zajęciach z chirurgii mówili właśnie, że lekarze mają nakaz "olewania" starszych osób bo później muszą się tłumaczyć dlaczego ratowali kogoś w podeszłym wieku a nie kogoś młodego...

Bry wieczór, moja dziecinka padła przed 21 przy butli, wykąpałam się i teraz nadrabiam Wasze wypocinki a nazbierało się już około 4 stron..., jestem dziś jakaś podminowana ale to chyba przed jutrzejszą wizytą u dermatologa z Oliwią :-((( ma wysypaną buzię i nie wiem od czego :( martwi mnie to bo już tyle rzeczy je, że teraz będzie ciężko problem wyeliminować.
no to daj znać jak u dermatologa. biedna kruszynka z tą wysypką ale może się uda w miarę szybko ustalić co to.

mamaagusi ty na diecie jesteś. Czyżby dukanowski chlebek pieczesz?
ano właśnie dukanowski:-)

cześć kochane:)
Nie wiem czy ktos zauwazyl brak mojej obecności.
Popsuł mi sie laptop i dopiero dziś kupiłam nowego ,ale maluszka.
U nas doszly kolejne ząbki wiéc mamy juz 6:)))a poza tym Blazejek choruje, jutro napisze wiecej.
jejku 6 zębów. a u nas nic. ja też chce już ząbki!!! podzielcie się z nami:-D no i zdrówka dla Błażejka!!!!!!!!!

dobranocka nie uwierzysz ale właśnie miałam dziś zapytać czy ktoś ma jakieś wieści co u ciebie a tu proszę:-)
Oczywiście wszystkiego naaaajlepszego dla dzisiaj świętujących chłopców i ich mamuś

Agusiek ma drzemkę a ja odpoczywam. normalnie od wczoraj mnie tak potwornie boli szyja, że obracam ledwo głową. nie wiem mam nadzieję, ze szybko minie. już tak czasem miałam i mijało po paru dniach ale nie tak mocno chyba. już nawet nie pamietam. strasznie boli.
Doris a ja czekam na paszport dla małej miesiąc bo u nas tylko się czeka na biometryczny a na tymczasowy tydzień. tak nam powiedzieli. no więc czekamy. no nie Aga chyba wstała. poczekam może jeszcze zaśnie na trochę

sheeney ja pierd** co za ludzi. Kochana dawać i jeszcze prosic to zdecydowanie za dużo. Niech się wypchają. Wierze ,ze i Tobie i Twojemu małzowi jest przykro , bo to rodzina... no ale co zrobicie?!. Przykre to jest bardzo ,ze nie chca poznnac i pobyc z juniorkiem.
jak chcesz to ja przyjadę? hahah :-D Aha no i kiepsko ,ze dzisiejszy dzien zaczęłąs tak wczesnie.
paolcia u nas tez jakas taka kaszka na buzi u malego , ale co zrobic. Je wszystko , slini się to nie wiadomo z czego. Przejdzie mu :p

aniawa no wlasnie na biometryczny miesiąc , a na tymczasowy tydzień. A dla takich maluszków są tylko tymczasowe!

Bardzo Wam dziękuję za mile przywitanie i pamięć,aż milo sie robi:))))
Gratulacje dal Emis i Rysi a szczególnie dla ich pociech:))Franek Milosz sto lat:happy::))
Co do urlopu to niestety bardzo bym chciała ,ale niestety to po prostu brak kompa:((chociaż chcemy jechać na 4 dni w piątek nad morze, możecie mi polecić??najlepiej okolice Pobierowa.
Co do Taty wyjechal do znajomych nie ma juz go 3 tygodnie prawie, nawet przez telefon czasami sie klocimy wiec nie jest dobrze,to byl blad jednak z ta przeprowadzka,a najgorsze jest to,ze nie mozemy narazie myśleć o swoim kacie:((((
A co do mojego tygryska ide dzis do kontroli ,ale dalej ma charczenia niestety:((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry