reklama

Październikowe Mamy 2010

Heloł:-)

Kasia33 gratki suwaczkowe dla Was;-)

Mała_mi wszystkiego urodzinowo najlepszego dla małżonka:tak::happy:

happybeti oooo to Amelka sobie "pojadła" na plaży:tak:;-).

makuc ja też nie widzialam twojego wypasionego avatarka buuuuuuuu:-(:-(

Ja już mam obiad przygotowany:tak:. A na dworze chmury przesłoniły słońce. Deszczu raczej z tego nie będzie. Zobaczymy,o której Franek wstanie(rano pobudka była o 6),to może zaliczymy spacer:cool:

reklama
Witam z rana znowu niewyspana.Niech juz przyjada babcie i dziadki i wujki to sie wyspie.Wczoraj moja mama juz sie zaoferowala ,ze bez problemu moze sie nic caly czas zajmowac:tak::-):cool2::cool:

a mi się jakimś magicznym sposobem ulatnia cierpliwość do miałkającej ostatnio namiętnie córki
do nadrobienia może później:*

Mam to samo ostatnio:confused2:

Makucku widze,ze Alutkowi tez sie cos poprzestawialo.Junior tez sie budzi ostatnio z takim rykiem,ze masakra.a dodatkowo nad ranem srednio z 5 razy wyje a ja juz mam dosc:crazy:

Happybeti fajnie,ze pobyliscie sobie razem:-).Powiem Ci,ze ja tez zakldam malemu pieluszke do kapania jak jestesmy nad woda.Zastanawiasz sie nad strojem do kapania...hmmm ostatnio jak bylismy to byl dzieciaczek mniej wiecej w tym samym wieku i siedzial sobie na brzegu w piance neoprenowej i stwierdzilam,ze to genialna rzecz!!Nic nie wleci do srodka,nie opali sie a dodatkowo woda nie bedzie taka zimna.A ta pianka byla akurat z krotkimi nogawkami i rekawkami wiec super!!Teraz tylko musimy to gdzies znalezc w sklepie. Teraz pomyslalam,ze Amelka jeste dziewczynka...:-D:-p ale moze wersja dla dziewczynek tez jest:-D

Strip fajnie,ze sie dogadaliscie:-) a ten pieprzyk to na pewno okaze sie nic powaznego:-)

Mala mi Wszystkiego najlepszego dla meza!!!!I udanej imprezki w swoim gronie;-)

SHEENEY tylko, żeby się nie okazało, że Twoja mama po jednym dniu z małym terrorystą zwątpi i jednak cofnie deklarację niesienia pomocy;-) i nie dziwię się, że masz dosyć!
w związku z powyższym życzę Tobie, sobie, IDZIE, ROXI i wszystkim pozostałym mamom "wyspanym inaczej" powrotu, tych lepszych dla naszego snu, nocek :rolleyes2:

EMIŚ dzień dobry :laugh2: oby spacer doszedł do skutku dzisiaj i przynajmniej u Was panowała bezdeszczowa aura.

witam z ranka. odkad maz przestawil nieco Leane to w nocy (tak kolo 2.30 albo czasem pozniej) budzi sie z rykiem i to on wstaje do glizdusia bo ja jestem kobieta pracujaca... daje mleko a teraz mloda wstala o 9h. ona normalnie mysli chyba tylko o zarciu:))))))))))))dalam jej butle i teraz buleczke maslana i.... na wersalce zrobila mi kurnik/chlew. zanim jej sie przypomnialo ze to sie JE to potargala buleczke na okruszki ze tylko kury wpuscic.... ale coz niech sie uczy:)))
wczoraj wcinala -kupilam jej specjalnie- serek bialy naturalny w takich kubeczkach jak danonki to wrabala jak nic a dzisiaj poszla wielka kupa z ranka:)))zauwazylam ze jak je moje jogurty naturalne wlasnie to zero problemow z kupsztalem:)))

ja do pracy na 14h i do 20h.

BETI- moje dziecko tez gegalo ale coraz to nowsze gloski wypowiada:))) kurde chcialabym zeby juz mama bylo na codzien:)) dzis slyszalalam "maaa kokoo" tzn mama kocham cie:))) tak moja mama ja uczyla wczoraj to mloda skrotami wali:))))

u nas nareszcie chlodniej ale i tak duszno. slonko do was dotarnelo???

aahhhaa!! MALA MI ucmokaj/strzel "FOCHA"/ przytul (niepotrzebne skreslic) z okazji urodzin:) zeby wszystko sie udalo:)))))

no i KASIA33 dla synusia cmokaweczki od cioci Dziuleczki:))))

witam laski

Kasia33-
grtulacje suwaczkowe
mała mi- dla M z okazji 27 urodzin

Doris
- wiesz, że mi zmęczenie na łeb się rzuca, wczoraj do M się cieszyłam a on nie wiedział o co chodzi.
Emilia- udanego spacerku, ale coś mi się wydaje, że u nas będzie jakaś burza.

Laski od nie śpiących dzieci, moje też tak ma czasem, i nie wiem co jest grane, jemu nie rosną zęby więc nie mam na co zgonić, na razie od kilku dni śpi całą noc, oby mu tak zostało. Sheeney, Ida, Roxi, oby zaczęły już spać, a może je zębiska męczą, pogoda i się wiercą, mój ryczy tylko jak się na brzuch przewróci i walnie głową o szczebelki.

witam.
strip zrób dermatoskopie prywatnie to będziesz spokojniejsza a jak faktycznie coś się zaczyna robić to szybciej do onkologa na usunięcie się dostaniesz.póki nie zmienia kształtu i wielkości to nie jest aż tak źle ale nie ma co czekać
makuc co z avatarkiem zrobiłaś? dlaczego go ukradłaś nam??
Kasia wszystkiego naj dla synka
Doris ależ ja ją doskonale zrozumiałam powiedziała, że lepiej biometryczny i że odbiór będzie tego samego dnia co mego małża bo ja swój kiedyś wyrabiałam

Witam z rana. Mała jednak chora :-( w nocy kichała i o 4 obudziła się z płaczem bo miała nosek zapchany. Wyczyściłam nosek, dałam kropelki i mleczko i myślałam, że zaśnie a tu niespodzianka :szok: poszłam się położyć i słyszę jak stęka. No to idę do niej a tam smrodek w pokoju :tak: i trza było dupkę przebrać. Już miałam wizje, że koniec spania na dziś bo oczy jak złotówy miała! Ale nie, odłożyłam ją do łóżeczka i zasnęła! :-) zapodałam jej leki z rana i zobaczymy co dalej. Mam nadzieję, że to zwykłe i szybkie przeziębienie!

Kasia33 grtulacje suwaczkowe dla Ciebie i synusia!
mała mi wszystkiego naj dla M z okazji urodzin

Kroma ale mi się nie chce bejbe :-D:rofl2::laugh2:

reklama
EMILIAB,KROMA,IKA, HAPPYBETTI trochę Wam zazdroszczę jak piszecie o słonku i ciepełku... choć i tak się cieszę z urlopu
MALA MI to naprawdę idiota z Twojego teścia. cham i złośliwiec. szkoda słów. współczuję. mój w sumie pewnie jest taki sam, ale my z nim żadnego kontaktu nie utrzymujemy od lat.
MALA MI, SHEENEY ja zbieram ubranka, ale tylko tak, że może kiedyś... ale większość i tak mam od kogoś wypożyczone
PAOLCIA mój bardzo lubi jak moja mama jest, cieszy się do niej bardzo, ale ja wtedy odpoczywam, bo oni są sobą tak zajęci, że mam czas :-)
MAKUC też się zastanawiałam co takie szkraby rozumieją i wbrew wrażeniom niektórych myślę, że jednak nie za wiele
ooo, IKA jako fachowiec potwierdziła moje zdanie
KANIA współczuję wczorajszego dnia, a co to za gazetka co ją dostajesz?
KROMA ciuchy może na trzecie dzieciątko czekają :-)
STRIP daj znać po wizycie, też idę niedługo kontrolować pieprzyki... a mój synek też ma 5 ząbków
IDA tulę
HAPPYBETTI fajnie, że wypad nad jeziorko się udał, ale ciekawa jestem trochę co się stało, że mąż wracał ;-)
KASIA wielkie gratki!!! jakoś mało Cię chyba :-/

nadrobione od wczoraj, wstaję ;-) pozwoliłam małemu na 2h buszowania po pokoju i jest taki sajgon, że szok!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry