reklama

Październikowe Mamy 2010

sheeney no i bardzo dobrze ,ze się maluszkiem zajmie :-) Odpoczniesz !
rysia a czemu siostra az w Warszawie? Ze wzgledu na specjalistó? Rozumiem Twój brak checi i 'głowy' do innych spraw. Modlę sie o ten cud. I masz calkowita rację wszystkie inne problemy to pikus przy czyms takim. Trzymaj sie kochana. Myslami jestem z Tobą.
natolin czyli Wy dzis bez słoneczka? A powiedz mi który to ten piąty ząbek, bo rozumiem ze ma 2 jedynki górne i dolne , a ten piaty ? jakos mnie to intryguje ;-)
kroma hahaha jakie ewenementy no masakra!!! żigolo z firankami zamiast włosów mnie rozwalił - bejbe.
sarisa super ,ze pospalas dzis :-) A wczoraj pomyslalam o Tobie , bo ktosmi powiedzial ,ze (chyba) w weekend w Zywcu ma być nasza ulubienica reni jusis i stwierdzilam ,ze musisz przyjechac :-D

U nas tez pięknie i słonecznie . Oby w weekend tak bylo bo jadę do chatki w górach i mam zamiar polezec w słoneczku :tak:

reklama
Rysia, dołączam się do wspólnego trzymania kciuków za zdrowie siostrzyczki.
Monimoni, daj znać, co z pracą.
anka-spe, ja łażę godzinami po Myślęcinku lub po Leśnym, może się kiedyś spotkamy przypadkiem :-).

A mnie dalej boli bark, więc ograniczam siedzenie przed kompem.
Poza tym dzisiaj nasza 4 rocznica. W tym roku nie robimy sobie żadnych prezentów ani imprezy, bo wiadomo, jak jest, ale za to spędzimy wieczór razem, a to już coś. No i nareszcie WE TRÓJKĘ!

efa no to gratulacje i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.... i stosunkowo udanego wieczoru ;-)

makuc bijesz jakis rekord prędkosci w zmianie avatarku???? :-D Normalnie nie nadążam.

Spóźnione gratki dla Emisiowego Franka :-) i Rysiowego Miłoszka :-)
Dziesiejsze gratki dla Kasia33 i syncia
Rysia tulam
Małami Happi berzdej dla małża :-)
Efcia wszystkiego naj i bafcie się dobrze wieczorkiem i wiesz co my nigdy nie kupujemy sobie nic na rocznice uważamy, że trzeba spędzić ten dzień razem :-)
Moni kciuki za rozmowę raciągnięte
Strip gratki ząbków kolejnych i trzymam kciuki za wizytę
Makuc zmieniasz avki jak rękawiczki i co reszcie nie pokazujesz ;-) . Niki Minaż podoba mi się najbardziej, a nie ta ruda z żaboliną była najlepsza heheeh

cdn ..........

Bry.... jak miło, że ktoś o mnie pytał :-) u mnie średnioooo mało dziś czasu, coraz mniej cierpliwości ale nie będę smęcić, bo inni mają poważniejsze problemy, ledwo co Was od rana nadrobiłam, za chwilę południe a ja w lesie z pracą, zmienili mi program, który szwankuje poza tym nie liczy mi czasu pracy więc w sumie nie wiem ile już oram ;-)

Kasia33 mega gratki suwaczkowe dla Ciebie i synka.
Strip mam nadzieję, że to nic poważnego a badania zrób koniecznie, gratuluję zebolków u Wojtusia.
Mała_mi wszystkiego naj naj najlepszego dla małża i życzę miłego popołudnia.
Ida trzymaj się i dużo cierpliwości życzę, przesłałabym mojej ale moja też na ukończeniu.
Happy to co się stało, że małż wrócił??? Na pewno się cieszysz, życzę zatem żeby @ szybko znikłaa tropików to zazdraszczam aaa i fajnie że wypad się udał, takie spontany są najlepsze.
Makuc Słońce to minie, ja mam wciąż nadzieję że to minie... Oliwia dziś histerie od 2 uprawiała... a avatarki coraz chwilę to lepsze ;-)
Roxannka jak Patryka zdrówko?
Doris jeszcze się doczekasz, na razie doczekałaś się już kilku ząbków u Dorianka, wiesz nie wszystko naraz :-) a co do krotek czerowne zlewające się plamki.
Sheneey to jak rodzinka się zjedzie to Tomuś będzie rozpieszczany :-) a Ty odpocznij sobie a dużemu Tomkowi zdrówka życzę.
Kroma to pewnie kumulacja wszystkiego co wymieniłaś !!! dobrze, że Tobie dają dzieciątka pospać, avatarki dla Makuc wyrębiste :-) ten pierwszy jak dla mnie najlepszy heh.
Paolcia zdrówka życzę Julci, żeby szybko przeszło.
Natolin gazetka "Twój maluszek"., Piotruś ma już kolejnego ząbka????
Powiem Wam że nieprzespane noce,dziecko terrorysta,kłótnie z facetem,wkurzająca kurewna to wszystko to nie problem (mam nadzieje że nikogo nie uraziłam)...to wszystko to taka błahostka przy braku zdrowia!!!!Trzymajcie kciuki za cud...bo przecież cuda się zdarzają i w tej całej beznadziei należy nie zwątpić i mieć nadzieje na lepsze jutro:happy:
masz 100%, racji, wierzę w cuda i mam nadzieję, że cud siostrę doświadczy.
OOO Sariska się pojawiła ale znów przeciągiem...fajnie, że nocka przespana i słoneczko w Kraku, w Krośnie też go dziś nie brakuje, upałów nie ma tylko duchota ale przy takiej wilgotności to nie dziwne.
Efa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu i miłego świętowania we Trójkę :-)
Lasotka dzięki za info, u Nas czasem działa druga opcja ale ostatnio rzadkooooo

Ostatnia edycja:
kania to moze dobrze ,ze ten rogram nie liczy Ci czasu. No chyba ,ze tylko Tobie nie pokazuje :-/. A co dokrostek to wyczytalam poźniej ,ze lekarz stwierdzil u Oliwci AZS :-( buuuuu. Czyli zaczyna się eliminacja i chyba dietka?! - niebardzo wiem jak to wygląda. A masc jaka dostalas?

Doris no właśnie powiedzieli mi, żebym sobie sama dziś liczyła ten czas ale nie wiem czy tam nie mają licznika :-/
Dietka to podstawa, maść przepisał dziś do odebrania (bo to robiona).

Kania przykro mi , że koljeny lot Oliwcia zaliczyła :-(
Doris mówisz, że będzie oj to się pakuje i w żywcu bedę napewno Jusis na zywo nie przepuszczę tej okazji
Sheeney tak sobie siedzę i myślę o rodzinie dużego Tomka i niewiem nawet co napisać ?? a moze oni boja sie latac? albo wstydza sie ze jezyka nie znaja? oj juz sama niewiem?? i współczuję nocki. Jak pisałam nasze nocki są ok, ale za to poranki o 5:00 wykańczają
Ida składam rekalamacje. Rozumiem, ze mozesz nie mieć humoru jest Ci źle i smutno, ale któź lepiej goi rany albo poprawia humorek niż mamy z BB??? I proszę już do nas wrócić, bo od miesiąca nie poznaje Idusi...... buuuu

ah juz wiem co chciałam napisać wczoraj mnie nie było ponieważ : małż miał wolne i musieliśmy pozałatwiać kilka rzeczy i musiałam jechać do urzędu złożyć brakujące wnioski do wychowawczego i poprawić adres zamieszkania (bo mądra ja mieszkam w kraku a napisałam adres zameldowania hahahah) tak więc czekam na decyzje ehhh. Potem pojechaliśmy popatrzeć na płytki do przedpokoju i łazienki, ale sie okazuje, że nic konkretnego i fajnego nie ma ehhh wiec niewiem ..........................co ja sobie na podłoge położe, a potem jak wróciliśmy poszliśmy spać, bo pogoda masakra lało jak z cebra, głowa bolała itp. A wieczorkiem pojechaliśmy do mojej psiapsiółki na imieniny i pożałowałam, że tam pojechalismy bo znowu powiedziała zamiast pomyśleć. Siedzimy sobie i fajnie było do momentu miała telefon i ja wróciła mówi do męza dzwoniła K. i się pytała -"czy idę jutro na piwo " i zrobilo mi się przykro posiedzieliśmy jeszcze chwile i poszlismy do domu.......

Ostatnia edycja:
reklama
Doris wtyczek mam mnóstwo ale jak już pisałam dostałam nowy program i testuję go więc wiesz program jest w fazie rozwoju, to mnie najbardziej wkurza, że piszesz im o błędach, że to nie działa, tamto szwankuje to mi laska pisze że to po mojej stronie jest problem noszzzzz kur...ka wodna co za ludzie. To po co dają program do testowania, jak błędów nie można zgłaszać.... :-( ręce opadają... w sumie to jeszcze trochę popracować muszę bo pracuję dziś dopiero od 7.30 (bo wcześniej nie pozwoliła mi centrala).
Sariska to jesteś jej wiernym fanem???
mogła się ugryźć w język :-((( przykro mi że psiapsióła zawiodła po raz kolejny

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry