smoniq
Fanka BB :)
Beata
czy moge zapytac ???? nie mysleliscie o pompie insulinowej dal Laury? czy mozna w tym wieku dziecku cos takiego zalozyc nie mam pojecia ale moze to w jakis sposob ulatwiloby wam zycie.
Cukrzyca..... temat rzeka sama mierze cukry od 3 tyg i jak na razie sa ok mam nadzieje ze tak bedzie i pozniej bo nie chce insuliny!!!!
czy moge zapytac ???? nie mysleliscie o pompie insulinowej dal Laury? czy mozna w tym wieku dziecku cos takiego zalozyc nie mam pojecia ale moze to w jakis sposob ulatwiloby wam zycie.
Cukrzyca..... temat rzeka sama mierze cukry od 3 tyg i jak na razie sa ok mam nadzieje ze tak bedzie i pozniej bo nie chce insuliny!!!!
łatwo za wygraną nie dałam, bo męczyłam go do poniedziałku, a potem zapowiedziałam, żeby lepiej sytuacja się nie powtórzyła, bo nie mam zamiaru co jakiś czas przez niego tracić zupełnie ochotę do życia i myśleć, ze może za szybko zadecydowałam o ślubie z nim i o dziecku (tu chłopina doznał szoku
)...zobaczymy jak będzie dalej
ale o tematach dzidziowych nawet nie mam co zagadywać, bo "jeszcze jest czas", bo "przecież już widzieliśmy fajne łóżeczko", bo "wózek to i tak na koniec wakacji i będę patrzył pod kątem funkcjonalności" (on jest bardziej w temacie).... itd itp.... Więc mu powiedziałam, że (odpukać) gdyby z jakiegoś powodu położyli mnie szybciej do szpitala, to WSZYSTKO zostanie na jego głowie... tu zapadła cisza i stwierdził, że jak poznamy płeć to zaczniemy się rozglądać
we'll see;-)