reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
zaczne od tego, ze zjadlo mi posta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
makuc super, hiper, mega wypas, ciesze sie bardzo, oby teraz bylo tylko lepiej :happy::happy::happy:
Margerrita No wlasnei widzialam,ze pisalas,ze sie do Norwegii wybieracie i jakos zapomnialam zapytac gdzie dokladnie. ja mieszkam we Fredrikstad i niestety to zupelnie nie jest w poblizu Stavanger:-( a szkoda....bo bardzo chetnie zaprosilabym Cie na kawke:-)
uuuu, to szkoda, ale i tak sie bardzo ciesze, ze jednak gdzies sie ruszymy, mega smutno mi, ze bez Ptyska, ale szkoda by bylo go tachac na 3 dni, a swoja droga wiecie ile kosztuja bilety - 184 zl dla dwoch osob w obie strony, wow! tylko latac :)

margerrita a pod koniec sierpnia będziesz w Gdańsku?
bede 3 ostatnie dni sierpnia, mam nadzieje, ze o ten koniec sierpnia pytasz :-D a cos mi intuicja mowi, ze Ty bedziesz, ja bardzo chetnie na kawke sie pisze,

a teraz wiadomosc dnia, moje dziecko wypilo MM - 60 mililtrow!!!!:szok::szok::szok::szok:yupi, a jednak, czylli jednak da sie i sie skusil, a tylko 60 bo tyle mu maz przygotowal, jak by zrobil wiecej to moze i wiecej by poszlo :-):-):-) super!!!!

Margerrita bilety dla niemowlaka drozsze niz za 2 dorosle osoby:-D:-D Ja dzis patrzylam na bilety do Gdanska na sierpien to z powrotem po 17zl!!:szok::-D:-D
WOW!!60ml to wielki sukces!! Dobry poczatek,moze sie Patryk przekona do mm

emilia- mówisz zdarta płyta, mój M działa na zasadzie umawiania spotkań :) Ja mam teraz kursy na Telemarketera :)
Natolin- oj zazdroszczę widoków, jak to góry są to masz rewelacyjny urlop.
margeritta- pogratulować, mm jest cięższe od cyca, więc sporo wypił, jeszcze będzie pił więcej, niech się brzuchol przyzwyczai.
Makuc- no to dobrze, że się pogodziliście :)

Moje śpią już :) Mam labę :)

:-)
Melduję, że biszkopt z przepisu Sariski wyszedł mega pyszny i nie opadł, także happybeti powodzenia w pieczeniu :), ja talentu do ciast nie mam, ale to wyszło pyszne. Nie chciało mi się iść na działkę po borówkę to przełożyłam bitą śmietanką i brzoskwiniami. Tak wczoraj pozazdrościłam Alicji, że upiekłam. Mąż w meeega szoku, że ciacho bez okazyji.

Makuc super, że się dogadaliście i oby tak już pozostało.

Alicja to super zabawkę ma Isia. Podobuje mi się kolczyk w pępuchu.

Efa, aby skok jak najszybciej Was opuścił i poszedł w siną dallll....

Natolin zazdroszczę widoku i Zakopca, ach. Normalnie chyba się wybiorę ;)

Emiliab chwal się butkami :)

reklama
u nas lunelo, teraz grzmi gdzies z dala,
emila - super ja 28 wracam od tesciow, tak wiec blizej terminu sie umowilimy :) yupi

wiecie jak ciesze, sie z tego mleczka, zastanawiam sie jaki wplyw mialo to, ze nie bylo mnie w domu, byla pora mleka po kapieli i w sumie zostal postawiony przed wyborem albo butla albo nic :) trzymac kciuki by to nie byl tylko jednorazowy eksces
kroma ja tez zazdroszcze Natolin widokow, uwilebiam gory tylko do nich mam tak daleko
sheeney no wlasnie my po 16 zl kupilismy + oplaty za rezerwacje co dało w sumie 92 zl na osobe w dwie strony, nie patrzyłam ile na mlodego by kosztowaly bo podjeclismy decyzje, ze lecimy bez niego, a ja myslalm, ze sa za free dla takich maluszkow, widac jakas nie zorientowana jestem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry