sheeney
Fanka BB :)
SHEENEY powiem Ci, że i mi ulżyło. Mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko ok i więcej takie akcje nie będa miały miejsca :*
Zycze Ci tego z calego serca!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SHEENEY powiem Ci, że i mi ulżyło. Mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko ok i więcej takie akcje nie będa miały miejsca :*

uuuu, to szkoda, ale i tak sie bardzo ciesze, ze jednak gdzies sie ruszymy, mega smutno mi, ze bez Ptyska, ale szkoda by bylo go tachac na 3 dni, a swoja droga wiecie ile kosztuja bilety - 184 zl dla dwoch osob w obie strony, wow! tylko latacMargerrita No wlasnei widzialam,ze pisalas,ze sie do Norwegii wybieracie i jakos zapomnialam zapytac gdzie dokladnie. ja mieszkam we Fredrikstad i niestety to zupelnie nie jest w poblizu Stavanger:-( a szkoda....bo bardzo chetnie zaprosilabym Cie na kawke:-)
bede 3 ostatnie dni sierpnia, mam nadzieje, ze o ten koniec sierpnia pytaszmargerrita a pod koniec sierpnia będziesz w Gdańsku?
a cos mi intuicja mowi, ze Ty bedziesz, ja bardzo chetnie na kawke sie pisze, 

yupi, a jednak, czylli jednak da sie i sie skusil, a tylko 60 bo tyle mu maz przygotowal, jak by zrobil wiecej to moze i wiecej by poszlo :-):-):-) super!!!!
to samo pomyślałam, ale po burzy nadchodzi cisza czyli słońce- mam taką cichą nadzieję :-)kroma coś nam sie pogoda psuje. Mam nadzieję,że jutro nie lunie![]()