reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a jeszcze prawie caly tydzien siedziałam w domu i z takim żalem wychodziłam, za to kupiłam mu dzis basen dmuchany całe stado piłek,kaczke dmuchana do kapieli i zestaw do piaskownicy:))bedzie dziecię miało ubaw:))

kasis oj to pewnie bedzie mial frajde
dawidowe ale cie dziecko zrobilo;-)

a umnie wszyscy spia a mi sie nudzi i normalnie boli mnie ta spuchnieta reka i niemoge pisac

Ostatnia edycja:
to tylko wzmacnia organizm i musisz wypić kilka razy, powinno zmniejszyć swędzenie,są też chyba maści łagodzące, pocieszam Cię,że ja tez jestem pogryziona całe nogi i swędzą co chwila.
Dawidowe chyba jednak wybyła,ale spokój na forum wszystkie powychodziły z dzidziami,ale w sumie to normalne w weekand

reklama
A my od rana w domu siedzimy i pewnie dopiero po obiedzie na plac zabaw Aliczkę zabiorę. mielismy jechać gdzieś dalej ale samochód nam padł :wściekła/y: wycieka płyn z chłodnicy plus zepsuła się szyba ze strony kierowcy i domknąć się jej nie da :crazy: dodatkowo to ustrojstwo zwane autem autoalarmu nie ma, więc strach go chociaż na chwilę z oka spiścić. D. od godziny coś przy nim kombinuje ale rezultaty żadne. jeszcze żebyśmy pieniądze na naprawe mieli :eek: brrrrrrr...........

KASIS oby czas szybko zleciał:) może jakąś książke sobie poczytaj? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry