E-lona
Fanka BB :)
Roxi nasłuchałam się tyle, że jest plaga komarów i dopiero doświadczyłam tego we Wrocki i co? Wróciłam do domu i chyba te komary za mną przyleciały. Przedwczoraj kupiliśmy na allegro siatki do okien (nie ma to jak na koniec lata), ale jeszcze nie doszły.
Alicja to może Isia niech się tą latarką zaopiekuje. ;-) Gratki kolejnych ząbków.
Makuc super, że ciasto jednak się udało. Co do szyku wyrazów w zdaniu to przecież w j. pol. jest dowolny, a przynajmniej tak mnie na studiach uczono. A i jeszcze domofon. Może po prostu przetnij kabel od głośnika ;-) i będziesz już miała błogą ciszę jak Alutek śpi.
Ika współczuję @. Super, że dzień jednak miło minął.
Doris mam nadzieję, że Doduś jednak się nie rozchoruje. Z Mikim też do fryzjera chodziłaś? Ja to maszynką sama raz, dwa i po kłopocie. Teraz będzie trudniej, bo Laury tak nie opitolę.
Emilia dobrze, że zguba sie znalazła.
Dobranocka mam nadzieję, że na następnej wizycie potwierdzą się wiadomości z dzisiaj. Trzymam kciuki, żeby efekty uboczne leków szybko ustąpiły.
Rysia to może następnym razem ciotki nie wpuszczaj. :-)
No i to byłoby na tyle ile czas mi pozwala poczytać i popisać.
Alicja to może Isia niech się tą latarką zaopiekuje. ;-) Gratki kolejnych ząbków.
Makuc super, że ciasto jednak się udało. Co do szyku wyrazów w zdaniu to przecież w j. pol. jest dowolny, a przynajmniej tak mnie na studiach uczono. A i jeszcze domofon. Może po prostu przetnij kabel od głośnika ;-) i będziesz już miała błogą ciszę jak Alutek śpi.
Ika współczuję @. Super, że dzień jednak miło minął.
Doris mam nadzieję, że Doduś jednak się nie rozchoruje. Z Mikim też do fryzjera chodziłaś? Ja to maszynką sama raz, dwa i po kłopocie. Teraz będzie trudniej, bo Laury tak nie opitolę.
Emilia dobrze, że zguba sie znalazła.
Dobranocka mam nadzieję, że na następnej wizycie potwierdzą się wiadomości z dzisiaj. Trzymam kciuki, żeby efekty uboczne leków szybko ustąpiły.
Rysia to może następnym razem ciotki nie wpuszczaj. :-)
No i to byłoby na tyle ile czas mi pozwala poczytać i popisać.

jeszcze aż taki mi się upał na głowe nie rzucił ;-)