reklama

Październikowe Mamy 2010

No wreszcie mam trochę czasu poczytać co u Was. Zaraz się za to zabiorę. Dzień mi jakoś za szybko zleciał. A na koniec zepsuła się pralka, ale już serwis był zamknięty. Jutro trzeba będzie dzwonić.

reklama
no i zostałam zignorowana przez Pannę Roxannę :-(

widziałam widziałam i ten post dużymi literami do mnie tyż :-D ale ja ci odpisałąm poprzez edit, :-p mojego wcześniejszego haha to ty nie doczytałaś :rofl2:

Roxi a co ty mnie tu dobranocujesz hehe ja innym mówiłam dobranoc tym co idą ja narazie niet zostaje z Wami:)

hahaha ja to chyba sama powinna iść spać :eek: skoro innych wysyłam ;-) plasiam :sorry:

e-lona, współczuje awarii pralki :/

Ostatnia edycja:
ROXI na dzień dzisiejszy w dalszym ciągu realna i wstepnie na 10/11 IX planowana :))) mam nadzieję, że w międzyczasie nic się nie spartaczy, bo ostatnio same nieszczęscia [czyt. superextraniespodziewane wydatki] nam sie "trafiaja" :wściekła/y:

kasis, ja już wiem, to dobranoc to do alicji miało być of kors ;-):rolleyes2:
hmm spotkania warszawskie to my z dawidowe co i raz uskuteczniamy :-) a teraz czekam na reszte ;-) ktoś chętny ?

ROXI patrz posta wyżej. ZNALAZŁAM:)))))))))
a ty większą czcionką już nie mogłaś napisać :-D:-D:-D:rofl2: ja swoje lata mam ale jeszcze wzrok mam dobry :-p
wiem wiem, znam te nieprzewidziane wydatki aż za dobrze :dry: ale trzymam kciuki żeby coś nagle wam nie wyskoczyło :no:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry