reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
reklama
Dawidowe a Ty w turystyce robisz?bo chyba mieszkałaś w Egipcie za nim poznałaś męża.
A ja nie wyrabiam siedzę w bieliźnie zaczynam rozumieć dziulke.
no oooooo jedna mnei rozumie
KASIS w lbn z 30C nagle raptem 19C się zrobiło, więc zapraszam :laugh2:
i co to jest?????????? u nas 32 to wn ocy!!!:)))

witam wieczornie! dzisiaj stal sie mega cud!!! od poludnia do samego wieczora burze i ulewy takie ze swiata zza kierownicy nei widac. i w koncu zrobilo sie 15 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem taka szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napierdzielalo tak ze szok.
i chyba rzeczywiscie moje dziecko dostawalo juz szajby od upalu i goraca bo dzisiaj wieczorem zjadla butle 180 a nie na sile 30-60 jak wczoraj i do spania poszla w porteczkach cienkich od pizamki i body z krotkim i az sie dziwila sama sobie ze nozki ma schowane bo od 2 tygodni nie miala na nich NIC tylko same body albo sama pieluszka:))))

a po trzecie sie naprawila chyba jak deszcz spadl bo bawila sie ladnie i dzisiaj caly dzien gadala: tata tata tata! a mama nadal w dupencji... jak wrocilam z pracy to poprzytulalam ja wycmokalam i jeszcze bawic jej sie chcialo glizdusi malej ze mna. tatus jednak zabral dzieciaczka i jak niosl ja do jej pokoju to ona sie na mnie patrzyla jak kot ze szreka:))))))

a tak w ogole to dzisiaj odwalilam mega prasowanie, a zanim poszlam do pracy to sie pr zespalam godzinke a w pracy bylo spoko dzisiaj:)

a was to pogrzalo coby wyprodukowac 11 stron jak mnie nie bylo????!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry