reklama

Październikowe Mamy 2010

ROXI, że jakto nie doczytalam :rolleyes2::confused::shocked2: że znowu coś pominęłam :-( to pewnie przez ten zamot ostatniego tygodnia. Ej... tylko jak ja to teraz znajde. A cooo upre się i poszukam :-p odnośnie dni to u mnie ostatnio po równo to sie rozklada jakoś [chociaż ten tydzien w swej aktywności chyba ostatni miesiąc przebił :laugh2:] ale jutro znowu blogie nicnierobienie...poza wizyta u cioci, spacerkiem, zakupami itp. itd. :eek:
KASIS u nas ostatnio pobudki też w okolicach 7 są, więc ja raczej Aliczki później spac kłaść nie bedę ;-)

reklama
ROXI lo tooo oooo "
makuc, niestety nie żartuje
no.gif
ktoś z firmy akurat jechał na jeden dzień, więc dla nas to ogromna oszczędność, ale też minus w postaci naszego nie doszłego spotkania
unhappy.gif
chciałam sie z nimi zabrać, ale samochód załadowany czymśtam, a w dodatku dzisiaj twojego D. urodzinki więc i tak termin niezbyt dobry by był na odwiedziny ... chociaż
rolleyes9im.gif
osobiście złożyłabym życzenia twojemu "jaśniepanu" i powiedziała jak ma się teraz wobec żony zachowywać, teściów przy okazji bym poznała i też sobie od serca z nimi pogadała, no a co najważniejsze załapałabym się na to smakowicie wyglądające ciasto i jeszcze pucharek lodowy może by się dla mnie jakiś znalazł hahah same plusy by były
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
laugh2.gif

o happy się odnalazła ;)
? :))))?

jak tak to widziałam, widzialam ale się nie dzięknęło jakims cudem :no: ja wszystko widze. Nooo poza dzisiejszym megawypasionympostem KANII :-D

Miłosz śpi od 20 a ja nastawiłam pranie (bo rzeczy mojego dziecka już jutro mogły by się nie wyprać...muszę zrobić zdjęcie jak trymigiem robi się "czysty"jak jest na dworze.Dzisiaj zmieniałam mu ciuchy aż 10 razy,i żeby nie było żem ja wraźliwa na brud,ale tak jak wyglądąło moje dziecie to nie dało by rady by chodził w tych ciuchach cały dzień:-D)później szybka kąpiel (choć do tej pory zastanawiam się po co mi to było,gdy już się cała kleje),następnie fajeczka (na odstresowanie) no i teraz żem jest z redbullem wśród Was (ciekawe tylko jaka będzie moja nocka po takim trunku??ale nad tym zacznę się zastanawiać jak już będzie pora spania:-D)

no i teraz Was "przelecę" i poodpisuje....

kania, winko w łóżeczku no no :-) kolorowych :*

ika, no to kiepsko u ciebie z tą @ :-( ale dobrze że dnia całkowicie nie popsuła, grillik i piwko na świeżym powietrzu, to brzmi cudownie :rofl2: o lekarzy napisałam na odpowiednim wątku ;-)
no i tych chipsów sobie nie wyrzucaj, u mnie też silnej woli brak, ale możesz mi troche podrzucić bo ja właśnie czekolade wcinam z braku chipsów :-D

makuc
, ty tone będziesz ważyć hahaha :laugh2::laugh2::laugh2: komu jak komu ale tobie to chyba nie grozi :-p:sorry: a tamtych wypocin już nie szukaj ;-)
ooo już żeś znalazła, chyba to, dzięknięcie nie ważne, bardziej mi chodziło o twoją reakcje na ewentualną moją rozmowe z twoim D. i teściami :P

kasis, u mnie nie dość że elektronik to mól książkowy, wszystko zje :baffled: dobranoc :*

elwirka, poprawy nastroju życze i dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
alicja, taki intelektualista ci się trafił :P

mój do książek nie ma głowy, nie wiem czy pamiętacie jak kilka miesięcy temu pisałam że książke zaczął czytać ... jeszcze jej nie skończył, a właściwie poprostu przestał ją czytać, nie wiem czy do połowy doszedł :/ Fakt faktem czytał ją głównie na spacerach z Ptyśkiem jak on spał, a że teraz Patryk nie śpi na spacerach to ma chłopina wymówke i książka leży i czeka na lepsze czasy :)

reklama
Ala no tak, przecież każdy prezent trzeba ładnie opakować;)) no ale jak to? zamiast witać się z żoneczką to on książki czyta?;))))

makuc Tobie waga słoniowa nie grozi, możesz jeść bezkarnie:)

Roxannka ja na wątki poboczne rzadko zaglądam ale teraz z ciekawości zajrzę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry