Bry
Mój Dodo ma biegunkę od wczoraj :-(. Na szczęście kupki są bez sluzu czy krwi. No ale rzadzizna straszna i martwie się o niego. Nie wiecie dziewczynki czy mogę mleko bez laktozy kupić w aptece bez recepty?
Rysia i Emiliab Wszystkiego najlepszego dla Miłcia i Frania!!! Buziaki dla Waszych chłopaków.
Kroma gala boksu? Suuuuuper . Zazdroszczę, chętnie zobaczyłabym Adamka walczącego na żywo. Wogóle jestem ciekawa jak jest na takiej imprezie. Także koniecznie musisz mi zdać relację.
Dobranocka kochanie gołąbków mam tyle ,ze mogę jeszcze dziś do Ciebie wysłać stado

.Poza tym kobiecie w ciąży się niczego nie odmawia , bo zjadłyby mnie myszy :-).
A z tym przedszkolkiem to zarąbiscie!!! Trzymam kciuki ,zeby wypaliło.
Rysiaczku Dodo drepta już na dwóch nóżkach każdego dnia więcej. Wczoraj sam przyszedł do mnie na własnych nóżkach do lazienki :-). A jak jego to cieszy :-) Na razie jeszcze ręce wyciąga do przodu jak lunatyk podczas chodzenia i łapie balast

I też życzę sobie opierniczania w pracy
Alicja na pewno będzie dobrze z tym chłopcem , bo kto nie lubi jak się go wychwala? ;-)
A co do Isi to chyba jakaś Otylia Jędrzejczak mała Ci rosnie skoro tak kocha wodę. Swietnie.
mała_mi nie gadaj bzdur ,ze nikt nie zauważa Twojej nieobecnosci!!! Jak tam praca? A co z tymi korepetycjami z chemii, myslisz cos?
Dawidowe trzymam kciuki zeby jakis współlokator szybko się znalazł! A co do pieluch to faktycznie biegusiem zmieniłabym na tańsze na Twoim miejscu. Ja od dawna przerzucilam się na dadę i jestem super zadowolona.
Renataborysek to długo lezeliscie w szpitalu po porodzie. to z powodu zółtaczki?
Ika hmmmn no wlasnie ja tez się boję ,ze jak bede robic roczek u tesciów , to tesciówka zrobi wszystko po swojemu . Tyle ,ze jak nie u nich to pozostaje mi tylko knajpka , bo u mnie nie ma szans. Trzymam kciuki ,zebyś znalazła fajne , duze mieszkanko w pięknej lokalizacji za małe pieniądze!!!!
dziulka a widzisz ? Na kazdego przyjdzie czas z tym raczkowaniem!
Roxi dawaj zaraz znac jak po wizycie u neurologa. No i mam nadzieję ,ze dziś jesteś już super wyspana :-)
strip Ty mi się jakaś smutna wydajesz?!
Sarisa Ty mi się misiu nie smutaj , bo wpadnę tam i klapsik będzie ;-) A może Ty też jakaś przemęczona jestes? Dobrze sypiasz?
Happy to ja dołączam do Twojego pytania : jak to jest ,ze w tak maleńkim organizmie jest tyle energii ? Szkoda tylko ,ze ta energia nie przechodzi na rodziców , bo ja tez tak jak Ty po całym dniu padam na twarz ze zmęczenia i nie mam siły nawet patrzeć na to moje rozbrykane dziecię.
Natolin gdzies mi umknęło ,ze Ty też przeziębiona . Kurujcie się z Pudziankiem, zeby mieć zielone swiatełko na spacerki póki jesień taka cieplutka
kania co tam u Ciebie? Taka zapracowana ,ze przeciąg robisz?
Ida super ,ze wreszcie Inka zaczyna łądniej sypiac. Ja to jestem pod wielkim wrażeniem ile ona Ci zjada. Mój Dorian o chyba takie ilosci mleka to zaliczy dopiero jak będzie pełnoletni