reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kasis, a co ci wyszło? bo M kowi dopiero za 3im razem wyszło coś z czym sie zgodził (i to był ten raz nadzorowany przeze mnie:-p)
butkami sie nie pochwalę bo:
1)nie mam cierpliwości szukać na allegro a
2)na stronie producenta ich nie ma:cool:piszą że mają od 20 a ja 18 mkupiłam:-p
3)ale, jutro postaram sie fotkę cyknąć i wstawię

a teraz spadam do wyra:***
ps. łomża miodowa +warecki, plus ewentualnie jeszcze jeden wareecki:rofl2:
-jedno za dobranockę było, drugie za maluszki-chorowitki
a trzecie za sariskę, kanię i inne mamusie zdołowane:***

IDUSIA za mnei tez???????!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))

SUGAR to test osobowosci taki dosc ciekawy:)))

kolejne piwko peka...

spadam poogladac tv troche. i spac. papap

Ostatnia edycja:
No i zżarło mi posta,ale to z mojego gapiostwa:zawstydzona/y:- zamiast dodać stronę,to kliknęłam w tym samym oknie w trakcie pisania i łoooo:no::wściekła/y::zawstydzona/y:.
Jeszcze raz,ale krócej;-):-p
Co do Enneagramu ,to az się ciśnie pod palce " a nie mówiłam???!";-):-D.Naprawde te testy w necie są g... warte.Jeżeli chcecie naprawde miarodajnej odpowiedzi ,to albo
HELEN PALMER - ENNEAGRAM :: Antykwariat internetowy - Skup i sprzedaż książek - antykwariat.waw.pl Antykwariaty
albo z prośbą do Idy o pdf;-)
Dziulka- już pisałam i zdania na razie nie zmienię:tak:- dla mnie Ty jesteś "trójeczka".
Specjalnie zrobiłam sobie ten test i wyszło mi 4 w 5,co jest kompletną bzdurą,bo WIEM z całą pewnością,żem "9":tak:.
Tak w skrócie- testy zostały opracowane później,na użytek wielkich korporacji,które chciały wykorzystać wiedzę o zachowaniu ludzi podczas rekrutacji na poszczególne stanowiska.Ale maja się nijak do prawdziwego poznania siebie,swoich ograniczeń i mocnych stron.
W tym,co mi zżarło,napisałam szerzej,ale już mi się nie chce drugi raz:-p.Ale jak co,to chętnie odpowiem na pytania.
Kania- "strasznie" się cieszę,że Oliwka tak dobrze zniosła pobyt w żłobku.Widocznie lubi dzieci i ruch wokół siebie i jest w swoim żywiole:tak:.Ale z tymi deserkami to troche max...chyba pozostaje Ci dawać Oliwce coś od siebie,jakby miała tam dłużej zostawać...
Sariska- brawo dla Zuzi:tak:
baśka-zdrowka dla Kamilka:***
dobranocka- nawet nie wiesz,jak chętnie bym takie maleństwo teraz potrzymała w ramionach...ach...rozczuliłam się....Super,że autko znów śmiga:tak:
Ida-super,że udało sie Misi bucie kupić,zwłaszcza,że 18 to rzadkość- teraz w sobotę w Smyku patrzyłam i od 20 wszystkie:baffled:.U nas 18 byłaby na teraz "w sam raz",ale w żadną z dotąd przymierzanych jej tłusta noga nie wlazła...:no:
dawidowe- oby gorsze samopoczucie Laury od ząbków tylko było i szybko ustapiło kiejsca białym perełeczkom:tak:
MałaMi- u nas też nie ma mowy o myciu zębów ani smarowaniu w tej chwili- poprzestaje na Ibumie dla dzieci...Nie wiem,czy jest sens Dentinox na smoka,jak idą te bardziej z tyłu...
Co do prasowania- a kto by mi kazał:-D:-D:-D?!!!.Czasem jedynie coś z płócienka z falbankami,a tak to ładnie wieszam i od razu składam po zdjęciu z suszarki.Owszem,lubię stroić Amelkę:-D:tak:,ale naprawde nie widzę wielkiej róznicy w tych prasowanych i nie prasowanych po kilku minutach,jak ma coś na sobie.Ważne,żeby było czyste- więc ją przebieram ciągle:-D- to jeszcze te stosy prania prasować????Nigdy w życiu;-)!A teraz jeszcze,jak wywala non stop ciuszki z szafki- chyba serce by mi pękło,ze tyle się naprac(s)owałam ,a ona taką demolkę robi:-D:blink:.
Nat,jestem,jestem,ale piszę:tak:.Dla mnie Ty jesteś CHYBA 4,ale to tak na 60%:tak:-musiałbym cię lepiej poznać:tak:.
gratki suwaczkowe dla
Dorianka
i Tomka
Doris,Sheeney-oczywiście i dla Was wszystkiego najnajnaj:-):-):-):tak::***

Witam się z rana.
Wyspana jestem,ale znowu taka mało ogarnięta. Zamiast się ubierać to ja nadal w piżamie siedzę, zrozumiałeby to było gdybym nie musiała za pół godziny iść po dzieciaczka do opieki. No nic lecę się zbierać i pewnie wpadnę tu po pracy:-).

Miłego dnia mamusie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry