sugar_and_spice
matka Króla
Jaki test?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)
piszą że mają od 20 a ja 18 mkupiłam

a co?

- zamiast dodać stronę,to kliknęłam w tym samym oknie w trakcie pisania i łoooo

.
.Naprawde te testy w necie są g... warte.Jeżeli chcecie naprawde miarodajnej odpowiedzi ,to albo
- dla mnie Ty jesteś "trójeczka".
.
.Ale jak co,to chętnie odpowiem na pytania.
.Ale z tymi deserkami to troche max...chyba pozostaje Ci dawać Oliwce coś od siebie,jakby miała tam dłużej zostawać...

.U nas 18 byłaby na teraz "w sam raz",ale w żadną z dotąd przymierzanych jej tłusta noga nie wlazła...

?!!!.Czasem jedynie coś z płócienka z falbankami,a tak to ładnie wieszam i od razu składam po zdjęciu z suszarki.Owszem,lubię stroić Amelkę
,ale naprawde nie widzę wielkiej róznicy w tych prasowanych i nie prasowanych po kilku minutach,jak ma coś na sobie.Ważne,żeby było czyste- więc ją przebieram ciągle
- to jeszcze te stosy prania prasować????Nigdy w życiu;-)!A teraz jeszcze,jak wywala non stop ciuszki z szafki- chyba serce by mi pękło,ze tyle się naprac(s)owałam ,a ona taką demolkę robi
.
.Dla mnie Ty jesteś CHYBA 4,ale to tak na 60%
-musiałbym cię lepiej poznać
.
:***