reklama

Październikowe Mamy 2010

witam. noc u nas przespana. pobudka o 7:30. jejku teraz już w sumie od wczoraj rozpoczynamy powolne pakowanie bo do siostry lecimy w sobotę. szkoda, że moja mama z nami nie leci no ale ktoś musi się naszymy świnkami zająć. Agusia normalnie ćwiczy bieganie na całęgo. nadal raczkuje bo tak przecież pewniej jeszcze heh. a teraz siedzi i książeczki ogląda:-) to pewnie na 15 min spokój.
doris, sheeney gratki suwaczkowe dla waszych synków!!!

reklama
dzień dobry kochane :***

widze że tu Iduś piffkiem wieczornym kusiła, ehh że też nie weszłam może bym ogołociła ten sześciopak który małż z najwyższą czcią zapakował do lodówki :-p :-D

kania to wspaniale że Oliwcia tak dzielnie sobie poradziła, zuch dziewczynka! :-)

sariska
buziolki dla Zuziaczka :***

Iduś
no no no zakupowe szaleństwo i tylko jedna para butków :-p ? oj poćwiczyć trzeba, poćwiczyć :-D ;-) :rofl:

Doris Sheeney gratulacje ! :-)

mała mi napisał/a:
gdybym nie musiała za pół godziny iść po dzieciaczka do opieki

kurcze gapiostwo nie boli ale denerwujace jest :/ mała mi patrz ja oczywiscie nie w temacie :baffled: Ty robisz jako niania i sie jeszcze jakimś dzieciaczkiem zajmujesz? To super że Ci sie coś takiego udało :-)

właśnie ogarniam mieszkanie bo po dwudniowym otępieniu katarowym tyle sie tego nazbierało że szok :-p

a i takie coś wyszperane :-p u mnie jest identyko :-D

ad4682b2838207147622d97ca53ab777.jpg

Witam sie z ranka:))
mam chwilę oddechu w pracy więc teścik Idusi zrobiłam i wyszło 6w5 i nawet się troszku zgadza:)) ale skoro beti pisze, że troszke przekłamane są to testy to mam prośbę o przesłanie pdf to mogłabym sobie szybciutko wydrukować:))

oj zapomniałabym:zawstydzona/y: sheeney, dorisku gratki suwaczkowe i zdrówka dla Waszych pociech:***

Ostatnia edycja:
beti, ja robiłam test netowy 2 razy i wyszło to samo. w samej książce którą kupiłam(taaaaa, ściungłam, ale ćććććć:-D)testa jako takiego niet, piszą coby czytać wsio i się odnaleźć. a ja poszłam na skróty na próbę no i wyszło że skrót był właściwy;-)natomiast M wyszło 3 razy co innego i pewnie (jak już znajdzie w sobie tyle chęci i siły) będzie czytał całość:cool2:
a buci też z wielkimi trudami zdobyte, bo Inka też ma wysokie podbicie...
na razie tyle

To i ja test sobie niebawem strzelę. A co :-p [4w5 wyjszło i się zgadza szczególnie "Do świata zewnętrznego podchodzi z rezerwą, ale wewnętrznie bardzo go przeżywa. Gdy się w końcu otwiera, to bardzo gwałtownie i całkowicie, bez żadnych oporów." :cool2:]

DORISKU, SHENEEY suwaczkowe gratki!

i spadam pracować :sorry2:

Ostatnia edycja:
halo

Dorisek,Sheeney gratki suwaczkowe dla Doda i Tomcia i dla Was
Dobranocka to ja się piszę :-). zwłaszcza, że z krka do wrocka droga piękna.
Ida nie czyta albo troszke złośliwie olewa mą osobę?? hmmmmmmmmm............

to chyba tyle............................................niby jestem wyspana, ale jakaś mgła za oczami??

aj no może słoneczko i fajnie, że D. w domu to Ci pomoże. A jak Ci się w domku pracuje??

Alicja o u mnie czasem jest na odwrót ;-)
Ikaa trzymam kciuki za mieszkanko, ale ogladajcie dalej. Ja też liczyłam, że ktoś kredytu nie dostanie i się przeliczyłam :-(, ale wiem, że w moim przypadku to wyszło u nas na plus.

Ostatnia edycja:
reklama
witam porannie i najpierw Doris,Sheeney gratki z okazji waszych "okraglosci" suwaczkowych:))

nie uwierzycie... moje dziecko sie obudzilo kolo 2h z takim rykiem ze szok. myslalam ze to zebiska. okazalo sie z wdupencji brakowalo 120 mleczka. potem zapadla cisza i ...dospalismy do.... 10h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czuje sie wyspana az mi sie w glowie kreci:) mloda tez w super humorku:) weszlam do pokoju a ona podskakiwala na dupce trzymajac sie szczebelkow i taki hihot radochy ze szok:)))))))))))))))))))) padlam doslownie:)))

dzisiaj na 14h i do 20h do tej pierd.... roboty. nienawidze tego tak bardzo.... musze jaknajpredzej uwolnic sie od tegosyfu zanim mi kregoslup peknie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry