kahaaa
Fanka BB :)
kania, elwirka, strip, baska - wielkie buziaki dla waszych roczniaków
dawidowe - suwaczkowe gratulacje
dobranocka - ja to myslalam, ze ty juz urodzilas w urodziny Justysi bo sie nie odzywalas
onesmile - a co sie stało, ja nic nie wiem?
a ja chciałam napisać : :-):-):-) Alleluja!!!!!!!!!! moje dziecko przespało noc od 19:30 do 8:30 :-):-):-)
dawidowe - suwaczkowe gratulacje
dobranocka - ja to myslalam, ze ty juz urodzilas w urodziny Justysi bo sie nie odzywalas
onesmile - a co sie stało, ja nic nie wiem?
a ja chciałam napisać : :-):-):-) Alleluja!!!!!!!!!! moje dziecko przespało noc od 19:30 do 8:30 :-):-):-)
i jest fajnie. To fakt
;-) gratki dla Zuziaczka. Teraz tylko patrzeć jak Wam śmigać zacznie.
;-)
czekaj zaraz moją Ci podeśle to może ją też tego nauczysz
jeju jak prześpi w ciągu dnia godzinę to jestem przehappy :-)
bardzo Wam dziękuję za miłe słowa :***** ja tak sobie zawsze myślałam, ze chce pracować z dziećmi, jeszcze w szkole jak sie pytano kim chcesz być w przyszłości to mówiłam "nauczycielką" i pamiętam jak mi zawsze nauczycielki chciały to wyperswadować, że to takie zło straszliwe, ze niewdzięczne itp. a to wcale tak nie jest. Wystarczy to po prostu lubić. Naprawdę fajnie jest robić w życiu to, co sie lubi. Wtedy można do tego podejść z sercem ;-) a ja sie najlepiej czuje właśnie wśród dzieci, nie potrafie tego opisać, ja po prostu wiem, ze to jest właśnie to, lubie ich sposób myślenia, odbioru świata, lubie pomagać im ten świat oswajać ;-)