ika216
Fanka BB :)
Hejka z rana
) my już po szczepieniu ufff....na szczęście Wercia nie płakała przy badaniu a przy szczepieniu raz zapłakała a po chwili już się uśmiechała
) Wercia waży 9400
)
Elwirka, Kania, Strip, Baśka wszysktiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków z okazji ukończeniu roczku!!!!!:***********
dawidowe gratki suwaczkowe!!!:*
makuc odra, świnka, różyczka
Ida jesli chodzi o tą wróżbę to jeszcze m.in. różaniec powinien być do wyboru
) hehe ja specjalnie Wercie dzień wcześniej zapoznałam z różancem coby go nie wybrała bo ona lubi nowości i bałam się że za niego chwyci....no ale nie pomyślałam o kieliszku;///
Roxi hehe dobre z tą piłką nożną :-) tatusiowi synuś piłkarz się marzy?
a co do wstawania porannego to Wercia podobnie tylko, że ona sobie upodobała od tygodnia co do minuty 6.06 i tak co dzień:// powodzenia dziś w żłobku
)
Elwirka
o matko wy już o tej godzinie nie śpicie!!!współczuje naprawde
beti masakra, jak Wy funkcjonujecie o tej godzinie? współczuję
elizabennet fajnie, że się odezwałaś i napisałaś co u Ciebie
) super, że Adaś jest zdrowy tylko widze, że u Ciebie nie jest do końca wporzo.....życzę znaleziena lepszej pracy i oby wszystkie zmartwienia odeszły jak najszybciej:*****
efa kciuki za dobranockę, szybkiego porodu!!!! napięcie jak rok temu jak każda po kolei na porodówkę trafiała
)
Elwirka, Kania, Strip, Baśka wszysktiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków z okazji ukończeniu roczku!!!!!:***********
dawidowe gratki suwaczkowe!!!:*
makuc odra, świnka, różyczka
Ida jesli chodzi o tą wróżbę to jeszcze m.in. różaniec powinien być do wyboru
Roxi hehe dobre z tą piłką nożną :-) tatusiowi synuś piłkarz się marzy?
a co do wstawania porannego to Wercia podobnie tylko, że ona sobie upodobała od tygodnia co do minuty 6.06 i tak co dzień:// powodzenia dziś w żłobkuElwirka
o matko wy już o tej godzinie nie śpicie!!!współczuje naprawde
beti masakra, jak Wy funkcjonujecie o tej godzinie? współczuję

elizabennet fajnie, że się odezwałaś i napisałaś co u Ciebie
efa kciuki za dobranockę, szybkiego porodu!!!! napięcie jak rok temu jak każda po kolei na porodówkę trafiała
ale my i tak zamiaru szczepić nie mamy ;-) trzymam kciuki, żeby szczepionka ładnie sie przyjęła, bo ona jednak do tych "wredniejszych" należy!
on to chyba się tak czuł jakby poprostu na spacerze był, na placu zabaw i tyle, no ale krótko póki co byliśmy. Jutro znowu idziemy to może troche z oczu mu znikne 
Buziaki przesyłam dla Ciebie i Olusia :***
a co do godziny to u nas to tak różnie ale też czasem się jedna powtarza 6:27, skąd te dzieciaczki znają się na zegarkach ja się pytam