reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
STRIP, KANIA, ELWIRKA

beznazwy.png

sto lat dla Waszych pociech! ale ten czas szybko leci :zawstydzona/y:

poza tym dzień dobry.
Jako, że trzeba zapobieć najgorszemu i że w 100% zgadzam się ze zdaniem NAT
przywiązałam się do naszego forum i będzie to dla mnie duża strata
obiecałam sobie, że koniec opindzielania się - TRZEBA PISAĆ :-D:-p:happy2:
pozatym NAT jak goście się zasiedzą to zawsze możesz ich delikatnie wyprosić. Ja bez oporów już nie raz tak robiłam. I moim zdaniem nie ma w tym nic niestosownego. W końcu to impreza Pudzianka a nie ich..
MARGERRITA a konsultowaliście to z jakimś lekarzem?
ooo ROXI się pojawiła na głównym nawet :* wow gratki dla Ptysia za tak ładne "wymiary" i dobrze, że infekcja akszzzz pajszła! A focha IDZIE strzelamy i owszem. Za ignorancję kara być musi :-p;-) kciuki za cisiejsza adaptacje trzymam. A i miałam coś jeszcze :confused::zawstydzona/y: wiem. Ale to innym źródłem niewerbalnym prześlę ;-)
DORISKU co tam się dzieje? :-(
DZIULKA prawidłowo tym laskom w BYŁEJ niebawem pracy powiedziałaś.
ELWIRKA 4.20? :szok::szok::szok: wspołczuję. i Ty HAPPY też? o jaaaa cieeee... :shocked2: o doczytalam, że Amelka po butki blanoć dalej pajszła. A Ty dalej na nogach? może chociaż spróbuj jeszcze się zdrzemnąć?
ALICJA jajecznica o 5.30? widze, że i u Was "ciekawie" :dry: to my dzisiaj z pobudką o 7.30 jakiś lajcik mieliśmy.
EFA fajnie, że jesteś.
Teraz idę sobie do 28 września
chyba nie zrozumiałam :rolleyes2:

i nadrobilam :laugh2::laugh2::laugh2:

poza tym takie ładne słonko za oknem, że az się chce żyć.

reklama
za doranocke kciuki zaciskam
a dla Olwiek, Kamila i Wojtusia sto lat!!!!!
makuc nie bo nasza pediatra jest chora, teraz na szczepienie bedziemy jakos szli to sie dopytam, zakladalam, ze to poprostu histerie, ze jedzenia w nocy nie dostaje, a potem kahaaa, opisala swoj przypadek, wypisz wymaluj jak u nas, wiec sobie troche poczytalam w necie i wychdzi, ze to to.
elizabeth super, ze sie odezwalas, pisz czesciej
roxi trzymam kciuk za żlobkowanie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry