reklama

Październikowe Mamy 2010

nie wiem jak teraz DOBRANOCKA, ale ze 2h temu pisała mi, że skurcze zanikły i wraca na oddział. no i pozdrawiała Was :-)
ROXANNKA mój to na bank do tej wróżby doda coś sportowego, a dokładnie mówiąc piłkarskiego ;-)
ja to Wam powiem, że gdybym wróciła do pracy to bym właśnie miała mniej na gadanie z ludźmi, teraz to co trochę się z kimś spotykam itd a wtedy... brr... dobrze, że nie muszę wracać.
właśnie siedzę z farbą na włosach, gorzej jak Pudzianek wstanie...

reklama
Witajcie!

Kania,elwirka,strip,baśka wszystkiego najlepszego z okazji roczku dla was i waszych dzieci!!!!!

dawidowe dla ciebie i Laury również suwaczkowe gratki:-D:-D
efa przekaż dobranocce, że trzymam mocno kciuki,aby Wojtuś bezproblemowo i jak najmniej boleśnie przywitał się z mamą po tej stronie brzucha:happy2:. A dla ciebie :***** Oby zły humor się ulotnił...

ika imprezę robimy w sobotę,w czwartek nie da rady. Malż pracuje do wieczora,więc nawet świętowanie we czwórkę się nie uda:-(. Może małżowi kupię piwo,bo on ma imienieny w czwartek,więc niech "poświętuje;-)"

roxi oby jutrzejszy dzień Ptysia w żłobku przeszedł wam bezboleśnie
happy,elwirka :szok::szok:współczuję takiego wstawania! I to przecież nie pierwszy raz:no::no:

Co do szczepienia,to my idziemy też pod koniec 13 m-ca.

A na wróżbę dajemy kieliszek,pieniążka,różaniec,książeczkę. Jak bym dała kluczyk od auta,to na bank by go wziął. A tak obstawiam kasę i kieliszek:sorry2:

Czytając o dobranocce przypomniałam sobie,jak dokładnie rok temu pojawiłam się w szpitalu,jak 3 czy 4 godziny spędziłam na izbie przyjęć,a nastęnego dnia dowiedziałam się,ze uda mi się dać prezent imieninowy mojemu małżowi...Ech,na wspominki mnie się zebrało...

Idę kończyć szykować obiad. Ziemniaki obrane,jeszcze tylko ugotuję marchewkę z groszkiem,do tego paluszki rybne .

A chciałam się spytać:Mała_mi gdzież ty?
No i sariski mi brakuje,ale ona to ze dwa słowa chociaż napisze...Dla mnie za mało...

Kania, makuc między 12 a 13 miesiącem szczepią....makucek ja też mam nadzieje ze nic się dziś nie będzie działo po tym szczepieniu....a Ty na tą tylko nie szczepisz czy ogólnie jesteś przeciwko szczepieniom?

paolcia super, żę mężuś się spisał....to teraz spokojnie bez obaw możesz Julcie z tatusiem zostawiać:))

Roxi mi też tak się wydaje, że Ptysiu szybko sie przystosuje:))) moja kumpelka ma synka i też oddają go do żłobka to jej synuś robi papa i biegiem do dzieci i nawet się nie ogląda za mamą hehe:)))

mała mi a Tobie to karny jeżyk się należy za tak długą nieobecność;))

Ostatnia edycja:
IKA na MMR nie szczepię z powodu poprzednich NOPów. Odnośnie reakcji poszczepiennych to możesz się ich spodziewać nawet 14dni po szczepieniu także tutaj nie tylko dzisiejszy dzień jest decydujący. dlatego tez trzymam kciuki! :)
NAT na jaki kolor sobie włosy farbujesz? nie wiem czamu ale ja Ciebie jako jasną blondynkę z włosami mniej więcej do ramion i grzywką widze ;-)
ROXI pierwsze koty za płoty jak to się mawia! oby dalsza adaptacja równie gładko poszła co dzień dzisiejszy! a mój humor ostatnio rzeczywiście jakis lepsiejszy :happy2:

alicja spi juz ponad godzinę :szok: i jakoś tak fajnie mi z tym :-p:happy2:;-):-D

makuc no to rzeczywiście się Tobie nie dziwie, że nie chcesz szczepić...pewno też bym dylemat miała.
Obym i ja żadnych reakcji nie miała;-) dziś pierwszą dawkę szczepienia na wzw miałam.....to tak asekuracyjnie, na przyszłość przed kolejnym porodem:)) bo pewnie znów cesarka będzie:///

Niunka drzemie a jak wstanie to jedziemy na plantację bonsai.....będzie tam pełno kwiatków więc raj dla Werci...mam nadzieję ze i ja jakieś drzewko upoluję bo je po prostu uwielbiam:)))
Do wieczorka:**

IKA plantacja bonsai? wow! :)))) to musi być fajny widok - tyle takim maciupkich drzewek w jednym miejscu :-D oooo Ty już się na kolejny poród szykujesz? Czyzbyście już coś działali w kierunku ponownego zafasolkowania? ;-)

witam się :-)

Na dzieńdobry składam życzonka naszym małym szkrabom :-) które kończą dziś roczek :-) WOJTUŚ- STRIP, OLIWKA- KANI, OLiWKA, ELWIRKI, KAMILKA BASKI

Dobranocka kochana trzyma kciuki za Ciebie i jak dziś sie Wojtuś urodzi to będzie tak jak chciałaś ;-) chociaż jeden dzień różnicy hehe
Elizabenet wow kochana jak miło Cie czytać :-) jak zobaczyłam Twoajego posta to sobie pomyślałam, że jestem kilka miesięcy wstecz ;-) a to jednak nie. Fajowo, że Adaś się dobrze rozwija i że ma już 6 ząbków no tak i dla niego najlepsze życzonka urodzinowe :-)
Nat tulam. Strasznie mi przykro, że tak strasznie głęboko to w Tobie siedzi. I życzę Ci abyś pewnego dnia się obudziła i nie pamiętała tamtego dnia i zapragnęła mieć kolejne.
Roxi fajowo, że Ptysiek już w lepszejszym zdrowiu :-) i że mu się w żłobku podoba super
Maqc kochana ja wkońcu nie doczytałam, ale mgr D. zdane co ?? I teraz jest fajowo u Was nie ;-)
Efa oj jakie dołki :-(?? Tulam i mam nadzieje, że pójdą w siną dal
Dorisek no co Ty smutki a kyszzzzzz
Idus to się chwal tylko fryzem jak już od niego wrócisz :-)
Emiś a 4U speszyl całusek :*

wiecej nie pamiętam co do kogo :-(
Tylko się chwalę, że trzy kroczki samodzielne u nas wczoraj były :-)

Paolcia super, ze pierwszy dzień tak fajnie minął :-)

Strip, Kania, Elwirka, Baśka

mis_prezent_i_kartka.jpg

wszystkiego najcudowniejszego dla Waszych dzieciaczków!

199.jpg

Mała mi gdzieś Ty??? :-( :-( :-(

Roxi gratuluje pierwszego dnia. mam nadzieje ze każdego bedzie tylko lepiej i lepiej. A co do płaczących "starszaków" to wcale Ci sie nie dziwie. Ja w ramach "wolontariatu" jak moje dzieci poszły do domu to siedziałam u maluchów i przytulałam, wycierałam gile, pomagałam rysować kwiatuszki dla mamy i obiecywałam że ta na pewno przyjdzie
.

makuc Ty wstajesz po 7.00??? wow zazdraszczam straszliwie :blink: tylko gratulowac takiego cudnie śpiącego dziecia :tak:

kaniu zdrówka dla Was :***

paolcia super ze wszystko fajnie wyszło,zuch z taty :-)

dobranocka bosz....my rok temu tak się męczyłyśmy w szpitalach...aż sie łezka w oku kręci :sorry2: mam nadzieje ze dzieć szybciutko sie uwinie i bedziemy mogły go oficjalnie powitać po tej stronie brzuszka :-)

Happy, Ika ja na bank obstawiałam ze Iś za pieniądza sie zabierze i sie nie myliłam ;-) moja jak tylko zobaczy gdzieś motete to nadbiera takiego przyzpieszenia że szok :-D

a odnośnie szczepień to ja musze chyba jeszcze raz zajrzeć do przychodni bo oni mi powiedzieli że na szczepieniu widzimy sie w styczniu :baffled::eek: to przecież za późno...:/

ja dziś drugi dzień z cyklu Wielki Brat patrzy ;-) ale wszystko gitez majonez tak sie z dzieckami wyszalałam na teatralnych ze szok :-) oj brakowało mi tego bardzo, takiej zwyczajnej zabawy, w "zwyczajnej" grupie. Moje dzieci są kochane, są wyjątkowe, ale niestety nie da sie z nimi niektórych rzeczy zrobić, zabawy oparte na wyobraźni, a nawet zwykłe naśladowanie z cyklu "zrób to co ja" jest nie do przejścia :-( naprawdę podziwam rodziców takich dzieci, ile trzeba mieć w sobie samozaparcia, ile siły...

Sarisa gratuluję Zuzi stawiania pierwszych kroczków.
Alicja to faktycznie późno Wam powiedziała, fajnie że kolejny dzień wizytacji zaliczony i to jak widać w super nastroju (mimo tak wczesnej porannej pobudki):-)
Ika216 wow chętnie bym się na taką plantację wybrała, uwielbiam te drzewka !!!
Emiliab a widzisz jednak się udało mężusiowi sprawić prezencik !!!
Natolin eksperymentujesz z kolorkiem???
Makuc Twojej Alutce coś się odmieniło z tym spaniem czy wręcz odrotnie - uregulowało :-)

Oliwia padła po żłobku (sama weszła na łóżko, wzięła smoka i się położyła) czekała na mamę aż sobie zje obiad ale nie za długo bo energia zaczęła ją rozpierać i musiałam ją poskromić. Ale problemów z zaśnięciem jako takich nie ma. Jak po nią dziś przyszłam to próbowała położyć koleżankę spać wraz z panią. Goście mają być po 17 a ja w proszku, z nosa mi się leje, kicham na wszystkie strony, po prostu bosko !!! Poza tym coś ostatnio jeść nie chce, tzn. tam je obiad ale o 12 a od tamtej pory w domu zjada może troszkę jabłka i tyle...Zmykam na razie, jak będę miała siły to napiszę jak było wieczorem. Miłego popołudnia i udanych imprezek roczkowych u Oliwii, Wojtusia i Kamilka !!!

Ostatnia edycja:
reklama
KANIA udanej imprezki!!
MAKUC prawie trafiłaś ;-) tzn jestem blondynką, włosy jasne - tzn naturalnie średni blond, a farbuje się na jasno, ale dłuższe niż do ramion i grzywki nie mam ;-)
ale dzięki za ten opis :-)
SARISKA dziękuję za dobre słowo, bardzo :-*
ALICJA Ty to musisz być naprawdę super nauczycielką!!!

Pudzianek spał ponad 2h, nie nadążam za tym dzieckiem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry