reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
To ja tez złożę najpierw życzenia:-):tak:
Wojtusiowi
Oliwce
Oliwce
i Kamilkowi
oraz ich Mamusiom
Strip
Elwirce
Kani
i Baśce
wszystkiego najnajnaj z okazji roczku:-):-):-):tak::***

...a teraz muszę "cofnąć sie wstecz";-):-p,by odpisać,bo juz wszystko,co czytałam,zapomniała...heh...dużo tego nie było...:baffled::-(

No skoro tak cicho tu ostatnio, to moze jeszcze ja sie przypomne szybko :tak:
Dziekuje za przywolanie, Nat i Rysia, milo mi ze pamietacie. A nie bylo mnie juz tak dluuugo. Zniknelam z kilku powodow, ale moze jeszcze zagoszcze na troche ;)
Przez kilka miesiecy nawet wcale nie mialam czasu Was czytac, wiec teraz to nawet nie probuje nadrobic, nie ma szans. Ostatnio troche poczytalam.
U nas wiele roznosci. Ja wciaz w tej samej pracy, ale szukam intensywnie zmian. Juz ledwo zipie, glownie psychicznie.
Adas natomiast skonczyl niedawno roczek i jest moja wielka radoscia. Jeszcze nie chodzi, ale stoi i cwiczy rownowage. Ale "raczkiem" tak zasuwa, ze ledwo za nim mozna nadazyc. Na ostatniej wizycie (tydzien temu) wazyl 9.5 kg i mierzyl 77 cm. Zabkow meldujemy 6, z czego cztery gorne wyszly wszystkie naraz...
Adasiek ostatnio gadula sie zrobil, ale wiekszosc to w swoim jezyku :)
Za to do jedzenia jest pierwszy. Ten dziec uwielbia jesc i bardzo mnie to cieszy.
A u Was widze rozne roznosci. Happybeti, ty znowu z samego rana odpisujesz... :) Mam nadzieje, ze to tylko jednorazowy "wypadek" dzisiaj.
Duzo snu niewyspanym i zdrowka chorowitkom zycze. Narazie, odpukac, Adas jest zdrowy. Ale pogode mamy tez super. Dzisiaj bylo 20 i tak ma zostac (a nawet cieplej) przez caly tydzien. Korzystamy wiec i spacerujemy ile mi grafik w pracy pozwala. Zazdroszcze tym mamom, ktore moga siedziec w domu. Ja jak wiecie, pracuje juz od bardzo dawna (ponad 9 miesiecy) i czuje sie wyczerpana. Dobrze, ze Adas sie chociaz daje wysypiac.
Koncze tymczasem i ide wlasnie sie polozyc. Pozno juz a jutro znowu do roboty...
Pozdrawiam jesiennie i wtorkowo.

Elizabennett powiem Ci tylko króciutko,ze:
- strrrrasznie sie cieszę,że sie odezwałas i rób to częściej:)
- z tym wstawaniem u nas to różnie bywa...:/
- kciuki za znalezienie łatwiejszej pracy:***
- super,że Adaś tak pięknie się rozwija:)

godzina piąta, minut trzydzieści....masakra z tym moim dzieciem, ja na wpół przytomna do kuchni jajecznice smażyć :/ kto o zdrowych zmysłach o 5.30 smaży jajecznice???!!!! Mama :dry:

Idus my mieliśmy do wyboru: różaniec, pierścionek, kieliszek, pieniążek i ołówek(zamiast ksiażeczki) szczerze mówiąc to jeszcze chciałam duuużo więcej ale to by nie miało sensu bo by mi się przed niunią nie dało postawić więc ograniczyłam się do tych 5 ;-) ale jak masz pomysły to hulaj dusza :-)

sorry resory reszte nadrobie później bo Iś chyba przysnęła więc lece szybko sie kimnąć ;-) :******

ELIZABENNETT nawet nie wiesz jak BARDZO się cieszę, że się odezwałaś!!! Chociaż pewnie wiesz, bo pisałam do Ciebie wielokrotnie :-) Przepraszam natomiast, że na Twoją wiadomość nie odpisałam, ale zrobię to :-)
KANIA, ELWIRKA, STRIP, BASKA wszystkiego naj, naj, najlepszego dla Waszych dzieci!!!
HAPPYBETTI, ELWIRKA współczuję Wam nocek.
U nas dzień się zaczyna standardowo o 6, ale już przeważnie bez pobudek w nocy.
No i czytając post ALICJI cieszę się, że moje dziecko pije rano mleko i chyba dłuuugoooo będzie pić ;-)
DAWIDOWE gratki suwaczkowe :-)

Dzień Dobry :-)

U nas nocka całkiem niezła, tylko że ja zasnąć nie mogłam prawie do 2 :baffled: to chyba wina tego że wczoraj w ciagu dnia zrobiłam sobie 2 godzinną drzemke, co mi się nigdy nie zdarza :no: Ale za to Patryk spał dobrze, szkoda tylko, że standardowo do 6 :sorry2:

elwirka, happy
, współczuje tak wczesnego wstawania :-( przy was ta moja 6 to bajka ;-)

elizabennet,
fajnie, że napisałaś do nas, ja też kiedyś wywoływałam :blink: rozumiem że czasu brak, mnie też czeka powrót do pracy i juz się boje co to będzie. Fajnie, że Adaś tak super rośnie :tak: Widze, że nasze chłopaki podobne wagowo i wzrostowo :-) Kciuki za zmiane pracy trzymam!

alicja
, to jak już masz taką wprawe w jajecznicy z rana to może odrazu do mnie wpadniesz :cool2:

dawidowe
, gratki dla Laurki z okazji kolejnego skończonego miesiąca :-)

kania, elwirka, strip, baska,
waszym wspaniałym dzieciaczkom, dwóm Oliwkom, Wojtkowi i Kamilowi, wszystkiego co najlepsze w życiu, dużo dużo zdrówka, radości i miłości, w dniu urodzinek!!! :-):-):-):-)

A ja lece się szykowac bo niedługo idziemy się integrować i adaptować :rolleyes2:

Kochane dziewczynki.
Nie miałam internetu, wyprawialiśmy roczek Olka, mnie nadal trzyma stan lekko depresyjny - dosyć tego było, żeby nie móc wpaść na forum.
Teraz idę sobie do 28 września i w dzień być może powoli zacznę Was nadrabiać.
Zanim to jednak zrobię DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA DLA OLKA, a już szczególnie dobranocce i monimoni za sms-ki :****

Strip, Kani, Elwirce i Baśce
najserdeczniejsze życzenia dla Was i waszych Skarbów z okazji roczku:***

Dawidowe, suwaczkowe gratki!

Dużo z Was pytało, jak przeszliśmy na mm. Po prostu: ograniczyłam stopniowo karmienia do jednego na dobę i wreszcie zamiast porannego cycusia Olek dostał poranną butlę. Najpierw wypił pudełko bebiko 2, potem kilka nestle 3 i teraz już jedzie na bebiko 3. Dostaje butlę na noc i butlę na dzień dobry. Nie karmię już 9-ty dzień i żyjemy.

Ostatnia edycja:
reklama
Bry...

Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla Oliwii - Elwirki, Wojtusia - Strip i Kamilka - Baski w okazji ukończenia pierwszego roczku, dużoooo zdrowia, radości i miłości.

Suwaczkowe gratulacje dla Dawidowe i Laury :-)

a resztę nadrobię później...
Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry