reklama

Październikowe Mamy 2010

IKA ooo super, że i u Was wszystko sie udało. Szkoda tylko, że praktycznie zdjęc nie macie. A kciuki za szczepienie zaciskam mocno. Jakie to (jeśli moge wiedzieć)
ELWIRKA bawcie się jutro jak najlepiej!
MARGERRITA, KAHAAA przeraziłyście mnie tymi opisami "luntykowania" nocnego. W sumie to nawet nie wiem jak to nazwać inaczej :-( mam nadzieję, że Wasze dzieci w koncu zaczną spokojnie sypiać, bo to o czym piszecie to jakiś koszmar dosłownie!

reklama
Justynka wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek!!!!!!

Dobranocka-mam nadzieję,że u Ciebie wszystko dobrze
Kasis -dla Błażejka zdrówka
Dziulka-super że imprezka udana,mała wyglądała ślicznie
Happy-tort rewelacja,bardzo ładny,taki nie spotykany,widać że córeczka zadowolona i fajnie tak rodzinnie u Was było
Kania,Alicja,Ika-fajnie że imprezki się udały i jesteście zadowolone

My roczek świętować będziemy tylko w trójeczkę:tak:

Dobranoc

Ostatnia edycja:
hejka!
Ala, beti, dziulka, ika, kania i reszta mamuś "poimprezowych", zazdraszczam i gratuluję wyjścia cało z opresji;-);-);-)
Ala, a jakie rzeczy jej daliście do wyboru w ramach "wróżby"? szukam natchnienia, bo u nas to książeczka, kieliszek i pieniążek tylko... a ja bym chciała żeby moje dziecię miało większy wybór ad swojej przyszłości:rofl2:
beti, zabiłabym za nawet przypadkowe skasowanie zdjęć!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale cieszę się że królewna i rodzice dobrze się bawili:-)
emiś, a wy kiedy roczkujecie??? w czwartek będę w Gwie bo kupiłam voucher jak zwykle do salonu fryzjerskiego:-pale tym razem będzie radykalne cięcie:laugh2:i niestety jak zwykle pewnie będzie "hobbit, tam i spowrotem":crazy:ale któregoś dnia wybiorę się sama, auto pod tesco zostawię i śmigniiemy do ciebie na kawkę:tak:
elwirki cuś mało dzisiaj???ale na zamknietym jeszcze nie byłam...
kaniuś, jak Oliwka???
paolcia, pierwszy dzień w pracy chyba jak się nie mylę???
i nie pamietam co jeszcze...
no zamiera jakby bb nasze, zamiera, ale czy tylko praca mamuś jest tego powodem to ja pewna nie jezdem...

ooo Ty IDULCU a do mnie to nic nie napiszesz? :-( skoro nie powroty do pracy są powodem to co to być może? :confused::confused::errr::ninja2::growl: nawet ja STYRANozaur wieczorem się meldnęłam i nie uciekłam tak szybko jak planowałam a tu ciszzza :ninja2::oo:

Hej!
dobranocka gratulacje dla Justysi!!!!!

Cieszę się,że imprezki się udały!

Ida dokładny roczek mamy właśnie w czwartek:tak:,ale impra jest w sobotę. Będę czekać na odwiedziny:-)

Idę spać... Pan Tyski zawrócił mi w głowie;-)

maqcku, do ciebie: iślibediś:-D:-D:-Dco, jeśli nie powroty? a to już zbyt osobiste jak na ogólne bb;-)
emiś, a wiesz że ja dzisiaj swoją warencję z tyskaczem zdradzam?:-D
my wczoraj mieliśmy imprezkę: grilla na pożegnanie sezonu;) faaaaaaaaajnie było;)

melduje sie z wieczora cobyscie nie plakaly ze nikt wam gitary nie zawraca:)))

zaszlam do roboty a kumpela ta co szefowa zastepuje mowi ze dyro wyszedl ze szpitala juz i ze dzwonil do sklepu i powiedzial ze ma zla wiadomosc, a ona: a jaka?? a on: pani magda odchodzi:(, a kumpela: to trza bylo szerzej otwierac oczy jak dziewczyna prosila o przeniesienie to byscie jej nei stracili!!!!. dyrowi szczeka opadla! jutro ma byc w sklepie i chocby mi obiecywal zlote gory to koniec!!!!! leje na niego i jego robote debilna!!!!

dzisiaj ta laske ktora zniesli ze stanowiska wyzszego do poziomu kasjerki ganialam po rejonie jak psa,ze na koniec miala mnie dosc:)) z wrednym usmiechem jej powiedzialam: jeszcze wytrzymasz ze mna 4 tygodnie prawda kotku???:)))))))

poza tym u nas lato:)))

a jeszcze poza tym to Leane mnei rozwala bo dostalam czkawki jak dawalam jej serek to ta potrafila mnei rpzedrzezniac z czkawka wydajac identyko glosy i smiejac sie przy tym w glos:))) moj malz smial sie z niej rowno:)))

reklama
forum nam powoli zamiera chyba...
:-( bardzo, bardzo mi smutno :-(
przywiązałam się do naszego forum i będzie to dla mnie duża strata :-(

Goście zaczęli schodzić się po 15 a o 18 już nikogo nie było.
to jest mój ideał mojej sobotniej imprezy, ale coś w to nie wierzę...

ELWIRKA to udanej imprezki!
KASIS zdrówka dla Błażejka!!!
CAMBRIA zazdroszczę bardzo tego świętowania tylko w trójeczkę!
IDA to pisz na zamkniętym, bo ja nie wiem o co chodzi i smutno mi :-(
DZIULKA lubię Twoje opisy dnia :-)

idę spać, bo mi smutno się zrobiło :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry