reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Justysiu

wszystkiego naj, naj, naj!!!

70.jpg

margerita wszystkiego najlepszego dla Patrysia z okazji wczorajszych pierwszych urodzinek!!!

kasis zdrówka dla Błażejka

margerita, Dziulka, beti, Alicja super, że imprezki urodzinowe udane:))

dobranocka wszystkiego naj najlepszego dla Justysi z okazji urodznek:))

Nasza imprezka też się udała:)) Goście zaczęli schodzić się po 15 a o 18 już nikogo nie było. Wercia dostała dwie zabawki a resztę to pieniążki:)) Najbardziej spodobał jej się laptop FP cały czas się nim dzisiaj bawiła. Jeśli chodzi o wróżbę to wiecie co wybrała? hehe kieliszek:)) najpierw dotknęła pieniążka ale po chwili tak chwyciła kielonka że oddać nikomu nie chciała:-D jeśli chodzi o towarzystwo dzieciaczków to niunia bawiła sie z kuzynem starszym o 8 miesięcy:)) ganiali się i już wyrywali sobie zabawki, aż strach pomyśleć co będzie jak podrosną;))

Narobiłam się na maksa ale za to gościom smakowało:)) niestety jakoś tak wyszło że zdjęc prawie nie zrobiliśmy.....małż chwilę pokamerował...nawet zdjęcia torta nie mam:-(ehhh

A dziś urlopik, jutro też....skoczyłam do fryzjera lekko podciąć włoski.....w sumie to prawie nie widać zmiany;))) a jutro szczepienie:/// mam stresa lekkiego, bo coś czuje że nie bedzie tak lekko jak podczas poprzednich szczepień:szok:

Elwirka udanej imprezki w takim razie życzę:))

paolcia jak minął pierwszy dzień w pracy?

natolin, makuc, margerita rzeczywiście pusto....dwa dni mnie nie było, myślałam, że będe miała dużo do nadrobienia a ja w 15 minut się uwinęłam......dziewczyny powracały do pracy, i pewno m.in. przez to frekwencja mniejsza://

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry