sarisa
Fanka BB :)
Halo
spóżnione życzonka urodzinowe dla Łukaszka Małej Mi, Werci Iki, Olusia- Efy, Patrysia Margeritki
i spóżnione gratki suwaczkowe dla Ptysia
dzisiejsze dla Justysi Dobranocki-(jak się kochana czujesz? I jak urodzinki odbyły się wczoraj??)
Zdrówka dla chorowitków - Błażejka, Leane, Ptysia, Lauritki, Dziulki , Justysi, Dobranocki. Któż jeszcze?? nie pamiętam :-( więcej
Bardzo się cieszę, że imprezki urodzinowe sie udały :-)
spóżnione życzonka urodzinowe dla Łukaszka Małej Mi, Werci Iki, Olusia- Efy, Patrysia Margeritki
i spóżnione gratki suwaczkowe dla Ptysia
dzisiejsze dla Justysi Dobranocki-(jak się kochana czujesz? I jak urodzinki odbyły się wczoraj??)
Zdrówka dla chorowitków - Błażejka, Leane, Ptysia, Lauritki, Dziulki , Justysi, Dobranocki. Któż jeszcze?? nie pamiętam :-( więcej
Bardzo się cieszę, że imprezki urodzinowe sie udały :-)
normalnie szał ciał :-) ludzi w sumie było 16 więc akurat. W sobote rano wszystkie babeczki zebrały sie razem u teściowej i pomagały szykować, a jak chciałam przyjechać, pomóc to zebrałam opierdziel że mam sie dzieckiem zająć a nie o garach myśleć, kochane są
za to po przyjeździe szalałam z balonami
Iś wtrąbiła kawałek i oczywiście domagała się więcej :-) każdy z gości dostał od nas pamiątkowe zdjęcie Isi, złożone z mniejszych - jak dorastała (kto mnie ma na fb to wie o co kaman ;-) ) obie babcie sie oczywiście popłakały
jak kubeczki były zakryte to mój dzieć sięgnął po filiżankę pod którą był ołówek co oznaczać ma że bedzie mądra :-) zero zaskoczenia, w końcu to po mamusi odziedziczyła