reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczornie, nawalilyscie 11 stron!!!! wiec bede teraz nadrabiac i odpisywac.
u nas wczoraj kolo polnocy alarm, nie wiem czemu ale alarm, ja juz spalam, maz sie zajal, ja sie przebudzilam to maz mnei wywalil do wyra bo dzisiaj pracowalam od 8.30-20h z przerwa miedzy 13-15. przyszlam do domu zjesc obiad podgrzany juz zreszta. kurde jak plecy mnie bola.... dzis wp racy tak brakowalo mi Leane ze masakra.... az z tego wszystkiego kupilam Leane psa maskotke taki milusi i dosc spory. poza tym wczoraj kupilismy jej tego chomika co pisalam ze zasuwa po domu i sie smieje i gada to dzisiaj podobno byly wyscigi do chomika, ktora pierwsza, Leane czy Ogie:)))a tak poza tym to jak wrocilam z pracy wieczorem to Leane juzbyla wyprana i pojedzona i jak ja dopadlam to nie moglam przestac calowac jej jak glupia i sciskac....
to teraz bede nadrabiac i odpisywac:)

NATOLIN - maz moze mnei odwiedzic w pracy z Leane ale z drugiej strony wiem ze jak raz odwiedzil mnie jeszcze w lidlu to olalam klientow i robote i prawie ryczalam jak odjezdzali.

KAHAAA jak dysk mu wypadl to zapomnij o rychlej rehabilitacji.... znam to z praktyki... 2 tygodnie....

KANIA wspolczucia odparzonej dupci. jak Leane miala problem z tym raz to posmarowalam mascia diprosone.

DAWIDOWE powiem ci ze zakupy on line robi moja szwagierka i oszczedza na tym mase kasy, nerwow i wogole - z dwojka dzieci w domu a ona pracuje w szpitalu. przyzowza jej zakupy i przynajmniej lobuzy nie wymagaja stu rzeczy naraz:) a co do zdrowia Laurki to najwazniejsze zescie juz w domu.

SARISA trele morele rob tu testa aa nie trzmaj nas w niepewnosci:)

CZARODZIEJKA jeju jak czytam o stracie bliskich ci osob to az mnie ciarki przeszly.... podziwiam i ciebie i twoja mame ze to dzielnie znosicie

MALA MI zawsze mozesz im wygarnac conieco,ale uwazam to za podlosc z ich strony ze nei przyjechali! z drugiej strony skoro oni sa tacy beduszni to nawet jak im nagadasz to pewnei splynie jak po mokrej kaczce...

WIOLI co do imprezek na bb to wejdz sobie na sylwestra 2010-2011 to zobaczysz jak zesmy imprezowaly:)))))))))))))

IKA? NAT - tak tak pisze bo jak smarujecie tyle w ciagu dnia toz szok...normalnie jakbyscie dzieckow nie mialy:))

HAPPY no i zem jest, nawet jak padam na ryj to zawsze wdepne na bb:))))

reklama
happy to napewno :-D tylko kiedy to nastąpi???jak oni tzn ta córka nie planują narazie dzieci.Ale ja będę czekać z niecierpliwością :tak: bo głownie chodzi mi o to jak będą postępować z tym dzieciątkiem a już mi go szkoda chociaż jeszcze go nie ma.wiem wiem wredna jestem czasami.

dziulka no tylko że ja to raz na jakis czas co mi się uda tyle popisac ale staram się

Ostatnia edycja:
no i sie doczekalam:happy2:dziulka chociaz tyle dobrze ze maz cie wyreczyl i wywalil do spania bo bys dzisiaj do tylu chodzila w wolnej chwili napewno przeczytam o sylwestrowej imprezce:tak:

wlasnei wsuwam nowe chrupki z lidla takie kuleczki serowe z jakims japanao a sa tak cholernie ostre ze zaraz zione ogniem!:)))

Wioli oj dzialo sie dzialo w sylwka na bb:) my mamusie dzieci 3 miesiecznych zesmy balowaly rowno:))))

reklama
ogolnie zawsze ciezk obylo ich pokonac a teraz jeszcze odkad maja Benzeme z Lyonu to juz w ogole potezne bestie. jak u nas Beznema gral to na meczach az gwizdalo od bramek. no i jeszcze juninho jakby nas nie opuscil to tez by bylo cudasnie.

zaraz ide po gasnice do auta bo zione ogniem jak smok od tych chrupek. jaka siara!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry