reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
HAPPY mnie na stadion puscic... uwierz ze jestem swir!:)) i jedyny moj szalik zimowy to jest szalik mojej druzyny:)))))))) nie mam zadnych szalikow, apaszek jak kobieta:))) mi dac piwo, kij bejsbolowy, szalik i bilet na stadion hahaha:)))))

WIOLI jakbys uslyszala jaki mam mocny glos.... bez mikrofonu na sklepie potrafilam sie wydrzec ze zamykamy za 5 min i slychac mnie bylo zza kas az w samym magazynie przez caly sklep. teoretycznie glos mam mily ale cholernie mocny i niesie.

no i qrwa zesmy wtopili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sie nei bawie!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja ide spac !!!!!!!!!!!!

hej:)Obiecałam być na bieżąco a więc jezdem:)Miłosz dopiero usnął-w dzień w ogóle nie spał więc wyobrażata se pewnie że łatwego dnia nie miałam;)oprócz tego chłopa nie ma w domu od pon a wraca dopiero w niedziele więc pomocy tyż brak...ale nie ma tego złego (przynajmniej odpoczywam od "gorszego" gatunku:))a tak poza tym dzisiaj pożarłam sięz pewną osobą tak że ciśnienie podskoczyło mi błyskawicznie (achhh jak mnie ostatnio łatwo wyprowadzić z równowagi).No i jedyne co zdążyłam przeczytać (zaraz biorę się za nadrabianie reszty)to to że na bb jest dzisiaj impreza aa więc jeśli ktoś jeszcze został na placu boju (wodopoju) to ja chętnie się dołącze ze swą cytrynówką z colą:)

Edit:no widzę żem się pojawiła to tu nastała cisza...w takim razie będę piła w samotności a Wam życzę dobrej nocki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
qrde miałam iść spać a nie odpisywać bo już jeden i pół alarmu było (czyt. pół czyli zapłakała i zasneła sama):baffled:ale nie wytrzymię:-Dchyba że post bedzie wyglądał na niedokończonego to będzie znaczyć że reakcję musiałam uskutecznić (oby nie!!!):-p
1) beti, szok:szok:oby teleranek przespała bez pobudek:rofl2:ps. ja pierdziu ale to prawdziwie życiowa historia:-Da dyra jakbym o swojej pierwszej ukochanej okropnie czytała:wściekła/y::angry::tak::-D:-D:-Dps.2. ale klawierka szczęśliwa musi być:rofl2:
2) kroma, kobito ja cię muszę w końcu na "lajfie" poznać:-D:-D:-Djak ty to robisz że przy prawie każdym twoim poście morda mi się śmieje:confused::-D:rofl2::-D
3) maqc, w tej chwili pozytywne nastawienie do swiata załączyć, ALE TO JUŻ!!!:angry::-)tylko nie pisz że szef cię zdrzaźnił albo inne bardzo poboczne tematy życiowe typu samiec cię zdołownęły nie pisz no:-p:rofl2::***
4)ikaa, hmmm,wcześnie że niby??? ja swoją kładę między 8-9 i wydaje mi się że to jest PÓŹNO. ale mi tak pasi bo (teoretycznie:-p)nie wstaje z pianiem pierwszego pierdzielniętego w kolorowy czub koguta:crazy::tak:ps. a ja tam wredne lubię:rofl2:przynajmniej nie słitują non stop:-D
5) dziula, ej no weeeeeee bez załamek!!! pamietaj ze ostatni będą piersimi:-D:-D:-D
6) rysiek, tak źle to chyba nie było ze sama żeś piła, bo ja tu była stukająca w klawierkę:-Da że twój samiec to ze niby gdzie jest że??? odpoczywaj w każdym bądź razie i ładuj akumulatory bo wróóóóóóóóciiiiiiiii (tu robie minę jak z Halloween Party:-p):rofl2:
no i zaraz spadam bo warecki mnię opuśćnął a więcej nie zaproszę wareckich bo w stanie muszę być w stanie muszę:rofl2:
(nieeeeeeee, ja nie mogę tak jetentegujących czache filmów oglądać bo się mi udziela sie, no!!!!!!)
narka, mamusie:***

reklama
hej hej młoda i piękna, jak chcesz to ja ci rozrywkę zapewnię, że hej (i tu Idulec pyta: dlaczego nie ma buźki puszczającej oczko namiętnie?????????!!!!!!!!!?????????:-p);-);-);-)

nieeeeee, spadam spać bo jak widać na wysokim poziomie intelektualnym dzisiaj nie jestem wyjątkowo nie, o nie:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry