reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
elwirka ciezko powiedziec cos, wydaje mi sie ze musisz ja poobserwowac moze jej za goraco moze za bardzo sie denerwuje w dzien i w nocy to odreagowuje niektorzy mowia ze czym dziecko bardziej zmeczone tym ciezej mu usnac moze godz przed snem powinnas ja troszke wyciszyc wlaczyc lampke zgasic tv pospiewac jej cos albo poczuytac troszke pokolysac przytulic do serducha zeby sie czula bezpiecznie i poczekac w pokoju az usnie kurcze lece bo zaraz sie spoznie do szkoly

a i jeszcze Wam coś powiem - chyba najbardziej z całego roku nie lubię listopada :-(
ja też niestety :-(
i wiesz jakoś przed ciążą tak nie miałam. I nie wiem z czego to wynika :confused::crazy:
w każdym razie ja radzę sobie pochłaniając czekolady. Dodatkowo od wczoraj robię reorganizacje mieszkania. Wszystko przestawiam/ zmieniam/ dodaję/ przybijam i mam taką cicha nadzieję, że jeżeli w mieszkaniu sie weselej zrobi to i mi się humor poprawi.
Tymczasem nawet na BB nie mam weny pisać.
Ale czytam :***

Nat- nie lubię listopada z tych samych powodów co Ty....:no:
A co do Pólnocy,to właśnie tam w lecie jest...nie do opisania- upały,piękna ,czysta przyroda i...słonko 24 h na okrągło:-D:tak:.Nigdy sie tak nie opaliłam,jak tam:-D.O 3 w nocy w piłke gralismy- w ogóle cięzko było,bo zanim sie przyzwyczailiśmy,że trzeba patrzeć na zegarek,żeby wiedzieć,kiedy jest "noc",to o 3.00,4.00 spac chodzilismy,bo slonko jak szalone dookoła nieba latało:tak:.
Elwirka- mialam podobnie z Amelką,na szczęście już minęło...niestety,nic nie umiem podpowiedziec,bo u nas tez nic nie działało- chciała się bawić i koniec,wszelkie próby uśpienia jej kończyły sie ryyyykiem.Ale mimo wszystko próbuj,bo nie daj Boże,żeby tak zostało:no:
A w Twoim wieku to jeszcze urodziny można lubić:tak:;-):rofl2:
makuc...:***

Witam się z nadal nie ogarnietego mieszkania :-(, ale juz stare posprzatane. To i moze do końca to uda się ogarnąć?? Choć jak Zuzek tylko wstanie to wybywamy na słoneczko jest tak pięknie, że od razu czlowiekowi się buzia cieszy :-).

MAQC przybyjaja, dekoruj i sie chwal :-)
ELWIRKA przykro, mi ze u Ciebie nadal taka kicha. I gratki ząbka mniejmy nadzieje, ze odpusci juz teraz i reszta wyjdzie bezobjawowo :-)
ROXI przykro mi ze Ptys nadal chory
DAWIDOWE a Ty co jak to u Ciebie brak weny, humoru? Kurde Ty nigdy nie narzekasz... A jak ten kolega się ma? Ta laska mu coś wyjaśniła? Jeśli nie to sobie kogoś znalazała dlatego z dnia na dzień związek zakończyła tłumacząc, że to sesnu nie ma -przykre

reklama
Dzień dobry dziewczęta wpadłam sie przywitać ale odpisze wszystkim dopiero wieczorem bo mój bąbelek śpi ale nie wiem jak długo i znając życie to w połowie pisania mojego by się obudzi,A jeszcze trzeba się jakoś doprowadzić do stanu używalności:-D Nocka oki o 12 i 5 jedzenie,a o 7 już dzien dobry matka pora wstawać:tak: No i żaden lekarz mi nie powie że pojawianie się zębów nie ma związku z kupami,bo my wczoraj 5 zaliczyliśmy (a normalnie to 2 sa zawsze) i dziś znalazłam 7 i 8 kieloszka:-)

to narazie tyle,reszta wieczorową porą milego dnia wszystkim życze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry