dorisday2512
Fanka BB :)
kania ja mamą jestem poraz drugi , a tez na kazdym kroku czegoś się uczę. Niektóre rzeczy tez pojawiają sie u mnie poraz pierwszy ;-). Przy biegunce najlepiej zeby dziecko pilo wodę , a jesli nie lubi (tak jak mój
) to lekką zwyklą herbatkę. Ja często robię Dorianowi wlasnie zwyklą herbatkę , jak nic mu nie dolega to dodaję sok lub miód i cytrynkę, robię caly dzbanek i zawsze wypiaja calutki w ciągu dnia.
......ojej , przykro mi ,ze biegunka nadal trzyma :-(. Zrób jej dietkę , podawaj tylko wodę lub herbatkę. Jesli i dietka nie pomoże to polecam NIFUROKSAZYD - jest super (tylko ze na receptę).
sheeney bardzo fajna decyzja z tym prysznicem zamiast biletów. Ojjj taki atrakcyjny sprzęt to i ja bym chciala w swojej łazience ;-), zazdroszczę. No i oby sie udalo przed swiętami.
) to lekką zwyklą herbatkę. Ja często robię Dorianowi wlasnie zwyklą herbatkę , jak nic mu nie dolega to dodaję sok lub miód i cytrynkę, robię caly dzbanek i zawsze wypiaja calutki w ciągu dnia.......ojej , przykro mi ,ze biegunka nadal trzyma :-(. Zrób jej dietkę , podawaj tylko wodę lub herbatkę. Jesli i dietka nie pomoże to polecam NIFUROKSAZYD - jest super (tylko ze na receptę).
sheeney bardzo fajna decyzja z tym prysznicem zamiast biletów. Ojjj taki atrakcyjny sprzęt to i ja bym chciala w swojej łazience ;-), zazdroszczę. No i oby sie udalo przed swiętami.
Ostatnia edycja:

Moze Kroma powiesz czy ty tez mialas podobnie bo u ciebie podobna roznica wieku.