dorisday2512
Fanka BB :)
wioli hehe faktycznie czasem takie pytania mogą nas nieźle zaskoczyć. Mój Mikolaj pamiętam kiedyś znalazł opakowanie podpasek w łazience i spytal co to. Powiedzialam mu wtedy , ze starsze dziewczynki (nastolatki) i panie potrzebują takich podpasek , bo mają miesiączkę. Oczywiscie wtedy padło kolejne pytanie co to jest ta miesiączka więc znów tłumaczyłam , ze miesiączka to takie krwawienie bezbolesne (powiedzmy
) , które występuje tylko u kobiet (młodszych i starszych) i jest oznakiem tego ,ze mozna zajsc w ciąże. Mniej więcej tak to mu wytłumaczyłam i chyba trafiło , bo więcej pytan nie bylo.
sheeney wiesz, myslę ze dopiero jak brzuszek będzie widoczny i jak poczujesz pierwsze ruchy to znów rozbudzi to w Tobie swiadomosc o maleńkiej istotce.
) , które występuje tylko u kobiet (młodszych i starszych) i jest oznakiem tego ,ze mozna zajsc w ciąże. Mniej więcej tak to mu wytłumaczyłam i chyba trafiło , bo więcej pytan nie bylo.sheeney wiesz, myslę ze dopiero jak brzuszek będzie widoczny i jak poczujesz pierwsze ruchy to znów rozbudzi to w Tobie swiadomosc o maleńkiej istotce.

! Dzisiaj już wybuchłam i nie wytrzymałam, razem z G. jej trochę nagadaliśmy a teraz chyba jest obrażona, nawet do Łukasza za bardzo nie odzywa się. Ma któraś z Was jakiś karabin bo mam ochotę ją zabić!?