reklama

Październikowe Mamy 2010

wiola- to się zaczynają poważne pytania, a ja miałam książki naukowe i mama mi tłumaczyła na podstawie obrazków, i wiem że miałam wtedy jakieś 6, 7 lat do tej pory mam te książki.
sheeney- tez tak miałam, aż do końca, jedynie co porównywałam, że z pierwszym lepiej się czułam i więcej spałam, że było bardziej ruchliwe, a do końca myślałam czy będę umiała kochać tak samo, a jak zobaczyłam to oszalałam na punkcie mojego dziecka. A w sumie to jak się ma już jedno to nie ma się czasu na myślenie o tym w brzuszku, na bank inaczej się podchodzi do tej drugiej ciąży.
Doris- to ci dociekliwy chłopak i masz prawo nie wiedzieć, a w sumie to fajnie jak się człowiek z dzieckiem troszkę poduczy.
Mała MI- współczuję nerwów przy teściowej.
Kaniu- zdrówka dla Oliwkii

http://www.youtube.com/watch?v=ZMYmxBLNEkk&feature=feedlik

Ostatnia edycja:
reklama
happy dobre malo nie spadlam z krzesla:-D:-D:-Ddoris z tymi prezerwatywami to niezle jaja ale tatus jak wymyslil na poczekaniu haha ja ostatnio sie usmialam jak bartek wrocil ze szkoly i stwierdzil ze w szkole dzis byl angielski papiez i nie dal sobie przemowic ze papiez jest jeden bo u nich w szkole byl ang okazalo sie ze to biskup

dzieki dziewczyny za wszystkie cenne rady ale tu ciszaaa

Ostatnia edycja:
Hej! Dziękuję wszystkim za życzenia zdórwka:*******
Franek dzisiaj już był ok. Temperatury nie było(bo 37 stopni to nie gorączka).No i znalazłam przyczynę,czyli to,co obstawiałam... Na dole widać białą,jeszcze nie przebitą kropkę:-D. Czyli dolna czwórka tak się nam dała we znaki;-)

Nie wiem,czy jeszcze zajrzę dzisiaj,bo małż zaraz wraca,więc trza pogadać,a wieczorem Magda Gessler na mnie czeka:-).

wioli to ja znam rodziców, którzy mają 4 letnie dziecko i stwierdzili że już za późno na wychowanie i są załamani bo sobie rady dać nie mogą a uważają, że już i tak nic się nie da zrobić
kroma życzę zdrów dla Arka. ja się dziś oboje czujecie?
mała mi fajnie, że roczek się udał. a teściami się nie przejmuj. przynajmniej była fajna imprezka bo z nimi pewnie by tak nie było.
sariska jak @?
kania jak humorek?
dziulka fajnie, że mąż cię wyręczył i współczuję bólu pleców
happy fajnie, że Amelka tak ładnie pospała. oby tak jej już zostało
rysia i wiesz już coś o usg bratanka?
emiliab współczuję nocki i tulaski dla biednego Frania
dobranocka to niby fakrycznie ładnie Wojtek śpi ale właśnie jak sama napisałaś to pewnie zmęczenie bo przecież nie zajmujesz się tylko Wojtkiem ale i Justynką także podziwiam.
kania dużo zdrówka dla Oliwki i niech już jej da spokój ta biegunka. wymęczy się biedna...
A u nas dzisiaj nocka z 1 pobudką, Aga wstała o 7 ale R do niej wstał i ja dospałam do 9. w dzień dzisiaj spała tylko 40 min i padła o 17:50 już także na spokojnie mogłam sobie pozmywać, posprzątać i zajrzeć do was. a dzisiaj bardzo fajnie spędziłyśmy dzień.

A my po imprezce:sorry2:- ewakuowałam się wcześniej,z Rodzicami,bo miałam dość:-D- Amelka odkryła,że na zjeżdzalnie w Kalinki p[okoju można włazić po tej pochylni- stękała,sapała,ale właziła.A ja,oczywiście,musiałam asekurowac.To co to dla mnie za impreza,jak ja w dziecinnym pokoju :-p????Ale tak serio,to po prostu ona zmeczona już była.
Ja zresztą tez coś dziś wykończona jestem...chyba dziś nie posiedzę,tylko z kurami lulu pójdę,coby silna,zwarta i gotowa jutro z rana megawypasionym postem Was uraczyć (mam nadzieję:tak:).
Bo brat martini takie mocne mieszał,że...nie jestem w stanie zbytnio się skupić;-):-D:-p

Emila- gratuluję zębolka i ja też na gotowanie czekam, ale chyba odcinka z Chińczykiem nic nie przebije :-)

mamaagusi
- Arek się męczy, mam nadzieję, że jutro mu gorączka zejdzie, bo będzie już jeden dzień od brania antybiotyku, a ja jakoś daję radę, nic mnie nie boli, tylko ciągle mam głos jak po przepiciu. No to ci Aga ładnie już sypia, i też lubię jak moje idą spać szybciej, chociaż dzisiaj padły o 19tej.

reklama
mamaagusi najlepiej to powiedziec ze sie nie da:tak: ciesze sie ze fajnie spedziliscie dzien!my za to caly dzien uciekalismy przed deszczem tak lało ze nawet parasol nie pomagal uciekam kapac moich łobuzow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry